Tako, tudi meni je uspelo obstati, kar sem sicer tudi pričakoval. A človek nikoli ne ve, s kakšno poškodbo ali čim podobno nesrečnim bi se stvari lahko razpletle tudi drugače. Ker pa tudi izpad ne bi povzročil neke katastrofe v moštvu, sem malo tvegal in si obstanek priboril šele na tretji tekmi. Počasi, počasi se v moštvu dogaja prevzem generacij, a Berlak se še kar ne da. Moram reči, da je trener z lastnostjo podaljšanja kariere res učinkovit, letos je Berlak pri 38 letih izgubil samo 2 TSP. Zdaj bom trenerja sicer počasi zamenjal in mislim, da bodo stvari potem padale hitreje.
Moštvi, ki sta v finalu me nista posebej presenetili. Zmago bi seveda privoščil obema, obenem pa mislim, da bo zmaga lastnikoma povzročala tudi nemalo skrbi. Trening mladcev je v SKL precej otežen, tudi če so le-ti že na nivoju SKL (Kar vsaj lenotovi verjetno so, JJ-jevi pa bodo kmalu). Vsekakor me zanima, kako se bosta lastnika spoprijela s to težavo. Nenazadnje pa tudi denarni bonus in eno leto igranja v SKL prineseta kar nekaj v klubsko blagajno.
Srečno obema, drugim pa želim čimboljšo pripravo ekipe na novo sezono