BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 56:"The stakes are high"

Σεζόν 56:"The stakes are high"

Set priority
Show messages by
This Post:
22
313337.69 in reply to 313337.68
Date: 3/2/2022 5:16:01 PM
Peristeri Thunder
II.1
Overall Posts Rated:
133133
Για μένα να το πω ότι η έλευση του Τζιράκη άλλαξε όλο το πλάνο το περσινό και άργησα λίγο να το καταλάβω, γι αυτό μόλις έγιναν 2 προσθαφαιρεσεις στο ρόστερ και οι καταστάσεις μπήκαν λίγο στο σώστο δρόμο η ομάδα έστρωσε.

Αρχικά πήρα τον υψηλόμισθο ψηλό για να μην φάω το μποικοτάζ και ευτυχώς το έσωσα στο τελευταίο παιχνίδι και μόλις φτάσαμε σε κάποιες νίκες αποφάσισα να ρίξω το μπάτζετ αλλά θεωρώ οτι με τον Παχόπουλο που πήρα και έριξα το μπάτζετ και βελτίωσα το ρόστερ.

Η ομάδα θυμίζει λίγο από Ολυμπιακό του 2012 που από εκεί που δεν έμπαινε 8αδα πήρε Λο και Ντόρσει και πήρε μετά την κούπα.Κούπα δεν θα πάρω έγω αλλά και έτσι ικανοποιημένος είμαι.

This Post:
00
313337.70 in reply to 313337.68
Date: 3/3/2022 7:05:13 PM
LakeRess
A1
Overall Posts Rated:
2727
Second Team:
Chios B.C
Η αλήθεια να λέγεται....Τα έλεγα στην αρχή ότι η ομάδα του αλήτη θύμισε την ομάδα του ξεφτίλα πριν χρόνια με παπαρετο και και...
Μάλλον οι τραυματισμοί τον έχουν πάει πίσω σαν ομάδα θα δείξεi έχει ευκαιρίες ακόμα...
Όσο για εμένα,πολλές μεταγραφές δεν κάνατε όλοι?Η μήπως ήρθε η ώρα μου?

From: Gastone13

To: Res
This Post:
00
313337.71 in reply to 313337.70
Date: 3/4/2022 11:09:28 AM
Peristeri Thunder
II.1
Overall Posts Rated:
133133
Τι κλήρωση κυπέλλου ήταν αυτή?Αν δεν έχουμε εκπλήξεις βλέπω 8αδα φωτιά.Πραγματικό Final8!!

From: Res

This Post:
00
313337.72 in reply to 313337.71
Date: 3/4/2022 4:09:16 PM
LakeRess
A1
Overall Posts Rated:
2727
Second Team:
Chios B.C
Η αλήθεια είναι ότι λείπει ο μετεωρίτης αλλά θα έχει ενδιαφέρον ναι,μια 8αδα μόνο Α1 κύριοι!

This Post:
00
313337.73 in reply to 313337.72
Date: 3/4/2022 4:57:43 PM
Corfu Tigers
II.3
Overall Posts Rated:
8282
Έχει ξαναγίνει; Κάτι τέτοια είναι τα ωραία. Πάντως εγώ δεν έχω πάρει ανάσα στο πρωτάθλημα παρότι είναι όλοι στο κύπελλο.

This Post:
44
313337.74 in reply to 313337.73
Date: 3/5/2022 9:47:31 AM
Valencia Basket Club (Taronjas)
A1
Overall Posts Rated:
13561356
Κλείνει σιγά - σιγά ο 2ος γύρος του πρωταθλήματος οπότε είναι μία καλή ευκαιρία να δούμε που βρισκόμαστε, μετά από μία φορουμιστική... αφωνία που κράτησε περί τις τρεις εβδομάδες.

Αρχικά, αυτό που είναι εμφανές είναι ότι όλη η Α1 παλεύει για Κύπελλο και ο Meteoritis είπε το προφανές μετά το καλό του ξεκίνημα: "'Έτσι, είστε; Πάω για το πρωτάθλημα εγώ και το πλεονέκτημα έδρας", για το οποίο είναι και το ακλόνητο φαβορί.

Πίσω του στους μπλε η σταθερή δύναμη των τελευταίων σεζόν, ονόματι Aetos Anogeion B.C.. Μπορεί να έχει να κάνει μεταγραφή από το 2020(!), μπορεί το μπάτζετ (πλέον το 11ο της κατηγορίας) του να έχει μειωθεί λόγω... γερατειών, αλλά τα γερόντια του φαίνεται πως καλά κρατούν. Διαθέτει και μεγάλη εμπειρία η οποία φέτος τον βγάζει από μόνη της πλέι οφ.

3ος στους μπλε ο LakeRess ο οποίος θέλει να κυνηγήσει το Κύπελλο πριν κάνει το restart που ανακοίνωσε στο Δελτίο Τύπου. Στην 4η θέση ο Tzirakis . Μάλλον μπερδεύτηκε λίγο με την ανανέωσή του, αλλά ξέραμε ότι κάποια στιγμή θα πάρει τα πάνω του. Μόλις βρήκε τα πατήματά του πάει από νίκη σε νίκη και τελικά το κάνει και με σχετικά χαμηλό μπάτζετ.

Ο alitis bc έχει το υψηλότερο μπάτζετ στην κατηγορία, ωστόσο βρίσκεται μόλις 5ος. Διαθέτει ίσως την καλύτερη 5άδα που έχει υπάρξει στην Α1 με την προσθήκη... Βεζίρη. Σίγουρα μία από τις καλύτερες, αφού εμπεριέχει τρία βασικά γρανάζια στη μηχανή της Εθνικής. Είχε σίγουρα ατυχίες μέσα στη σεζόν με τραυματισμούς, ωστόσο διεκδικεί με πολλές πιθανότητες το Κύπελλο κι εάν τερματίσει 4ος σίγουρα δε θα είναι ο αντίπαλος που θα ήθελε να συναντήσει ο Meteoritis.

6ος κι αυτός με ρεκόρ 6-7 ο "τίγρης". Οι Corfu που για ακόμη μία σεζόν έχουν προχωρήσει στο Κύπελλο όπου έχουν όλα τα φόντα να πάνε μέχρι τους "8". Ενισχυμένοι μάλιστα με τον Κύπριο διεθνή σέντερ, Atsalaki. 7ος ο a.o.melission που με το 5-8 έχει δείξει πολύ πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο από την προηγούμενη φορά που ήταν Α1, ενώ στην τελευταία θέση βρίσκεται ο Renaissance. Έχει ακόμη κάποιες ελπίδες να διεκδικήσει μία θέση στα πλέι άουτ, ενώ είναι ακόμη ένας μπλε που συνεχίζει στο θεσμό του Κυπέλλου.

Όσον αφορά τους κόκκινους εδώ μόνο η 8η TEQUILA B.C. φαίνεται πως πολύ δύσκολα μπορεί να αλλάξει τη θέση της. Ο πρωταθλητής LEGEND βρίσκεται στην πρώτη θέση με τους BUCKS B.C να είναι αναμφίβολα η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος έχοντας κάνει μεγάλες νίκες μέσα στη σεζόν. Έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα κάνουν στα πλέι οφ.

Από κει και πέρα σταθερή δύναμη είναι οι Tiptoners που αναμένεται να τερματίσουν εντός πλέι οφ, ενώ το 2ο μεγαλύτερο μπάτζετ της κατηγορίας, Supernova Elites, βρίσκεται στην 4η θέση και κυνηγάει με τη σειρά του το Κύπελλο. Εδώ θα είχε ενδιαφέρον ένας τελικός "διεθνών" με τον aliti.

Στην 5η θέση η Valencia Basket Club (Taronjas) η οποία διαθέτει το 15ο μπάτζετ στην κατηγορία και μόλις οκτώ παίκτες στο ρόστερ της! Ακολουθούν οι S H A R K S οι οποίοι έχουν το πλεονέκτημα για την 6η θέση στον κόκκινο όμιλο, ωστόσο είναι πίσω όσον αφορά τον απέναντι 6ο, ενώ στα πλέι άουτ με μειονέκτημα έδρας είναι για την ώρα η ομάδα του Tsimplakiakou. Βέβαια και πέρυσι εκεί κατέληξε, αλλά κατάφερε να μείνει στην Α1.

This Post:
00
313337.75 in reply to 313337.74
Date: 3/5/2022 11:00:39 AM
Peristeri Thunder
II.1
Overall Posts Rated:
133133
Να πω ότι ο Αλήτης αν δεν είχε τον τραυματισμό του Γραφίδη θα ήταν απο τα πρώτα φαβορί και για το BBM.Φυσικά ακόμα θεωρώ οτι μπορεί να το χτυπήσει απλά αν δεν είχε τον τραυματισμό θα ήταν ακόμα καλύτερα.

This Post:
11
313337.76 in reply to 313337.74
Date: 3/5/2022 6:13:57 PM
AO Kentavros Dafnis
A1
Overall Posts Rated:
1818
Τι υπονοείς για τον Αετό; Ότι τα κάνει μασούρια και δεν ρίχνει χρήμα στην αγορά; Πάντως πιστεύω ότι τον παίρνει για άλλη μία χρονιά χωρίς μεταγραφή!

This Post:
11
313337.77 in reply to 313337.76
Date: 3/5/2022 6:47:44 PM
Valencia Basket Club (Taronjas)
A1
Overall Posts Rated:
13561356
Μεταγραφική βόμβα από Βαλένθια

Η ομάδα χτένισε καιρό τη μεταγραφική αγορά και είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον Αντωνάκη τον Μινοτή ο οποίος θα καλύψει το κενό που άφησε το πρώην κινέζικο υπερόπλο, Τιανβέν, που αμυντικά είχε μετατραπεί σε... πιστολάκι.

Στο κοντό ρόστερ των "νυχτερίδων" προστέθηκε ακόμη μία μονάδα και πλέον αποτελείται από εννέα παίκτες! Κακές γλώσσες βέβαια αναφέρουν ότι δεν ήρθε για βασικό 4άρι, αλλά για... μεταφραστής καθώς θα είναι ο μοναδικός Έλληνας.

Κάποιες άλλες πένες που θεωρούνται πιο αντικειμενικές γράφουν: "Με τη μεταγραφή Μινοτή η Βαλένθια αποκτά ένα αξιόπιστο 4-5άρι από τον πάγκο που βέβαια δεν ήρθε για να αντικαταστήσει κάποιον αλλά περισσότερο για να πάρει χρόνο στο ροτέισον σε μία χρονιά που οι κινήσεις συμβαδίζουν με τη λέξη οικονομία".

Υγ. HetKen: Έλα ρε Κένταυρε! Καιρό έχω να σε πετύχω σε κάνα Κύπελλο. Τι έγινε, βλέπω πέσαμε 4η και πας για επιστροφή στη ΙΙ;

Δεν υπονοώ τίποτα για τον Αετό, ξεκάθαρα τα λέω :P Κι εγώ πιστεύω ότι τον παίρνει. Τα δίνει στις ρακιές αυτός και για παίκτη ούτε λόγος!

Last edited by Aimar 21 at 3/5/2022 6:48:53 PM

This Post:
00
313337.78 in reply to 313337.77
Date: 3/5/2022 8:03:31 PM
AO Kentavros Dafnis
A1
Overall Posts Rated:
1818
Aimar 21: Έχω χαλαρώσει τώρα τελευταία αλλά η αλήθεια είναι ότι τα βρίσκω σκούρα με τόσους καλούς μάνατζερς εκεί έξω! Παραδέχομαι δημόσια ότι είμαι κι εγώ της καραπατσακιδείου σχολής αλλά αντί για ρακιές τα δίνω σε μπύρες. Κρίμα που οι BBers έχουν βάλει όριο στα μασούρια που μπορούμε να έχουμε, είχα μεγάλα πλάνα αλλά όλα αυτά είναι φτηνές δικαιολογίες. Όνειρό μου... να επιστρέψω ξανά στην Α1 και να τον δίνω στον Αετό (εάν δεν τον έχετε ρίξει μέχρι τότε ΙοΙ) - Ελπίζω να μην μας κλείσουν που τα λέμε τόσο ξεκάθαρα χαχαχα

Να βγει ο Αετός στο "τηλέφωνο"!

This Post:
11
313337.79 in reply to 313337.77
Date: 3/6/2022 6:31:04 AM
Aetos Anogeion B.C.
A1
Overall Posts Rated:
421421
Second Team:
Aetos Anogeion Int.
Μια χαρά κρατάνε τα παπούδια μου, μη μου τα ματιάσετε!

Η ομάδα διαθέτει παίκτες με 138 σκιλλ και τον 2 φορες MVP της λίγκας στα 33 να νοιώθει καλύτερα από ποτέ. Οι παίκτες δηλώνουν ικανοποιημένοι με τη πορεία της ομάδας φέτος και περιμένουν πως και πως το... καθιερωμένο meeting στο κύπελο με τους Supernova Elites (αφου δεν ειναι στο θεσμό Μετέωρα και Τεράστιος, οι ετεροι 2 που μας τυχαίνουν τις τελευταίες 6 σεζον). Κάτι μας λεει ότι τώρα ειναι σειρά μας να βγαλουμε 2-3 παικτες έξω οπότε μια κλήρωση με την ομάδα του Flu φαντάζει ως η πιο ευνοϊκή, παρά τη διαφορά ηλικίας.

* Όποιος δεν πιστεύει στο μάτι, ας δει τι έπαθε πάλι ο Αλίτης με τον Γραφίδη... Δεν προλάβαμε να ξανα-αποθεώσουμε την ομάδα και μπουμ! Τι ειναι αυτό το πραμμα! Ευτυχώς ειναι νέοι και θα προλάβουν να κάνουν παπάδες όπως και να χει αργά η γρήγορα.

Όσον αφορά τη μεταγραφή βόμβα του Αιμαρ: Όταν είδα τον τίτλο του άρθρου δεν ήξερα ποιος από... όλους τους παίκτες που είχες χτυπήσει τελικά έκλεισε στη Βαλένθια χαχα. Αλλά δεν είσαι ο μόνος που κινείται... ενεργά στη λίστα απ ότι βλέπω. Αμα ξέραμε ότι θα αρχίσουν οι μεταγραφες με λίγα μηνυματάκια στο φόρουμ θα βγάζαμε τη σεζον στη μουγκα .

Όσον αφορά τον πιο πρόσφατο επισκέπτη στο φόρουμ της Α1...

Advertisement