Novi mandat, nova sezona, staro ludilo.
Glupo je i zahvaljivati se sto ste glasali za mene, kada nije bilo drugih kandidata. Ali mislim da smo opravdali poverenje unazad 2 sezone. Sada novi izazov, donekle nastaviti putanjom kojom smo krenuli. Predstoji nam Evropsko prvenstvo. Grupa, krajnje zanimljiva. Nas tim isto tako. Dobro je sto pocinjemo takmicenje sa najslabijim timom grupe, pa necemo doci u situaciju da na startu trosimo entuzijazam, ilii jos gore da neko trosi na nas (dobri Vels slobodno moze da ga trosi, bez da ih podcenjujem, smesni su). Posle toga krecu izazovi, Ukrajina, Engleska, duznici Svabe itd itd. Mozemo se nositi sa svima, ali korak po korak.
Generacija je korektna. Kuburimo sa formom malo na pocetku, ali korigovace se dok ne postane bitno.
Generacije od 19 i 20 god su zadovoljavajuce, na nekom nivou kom tezim. Donekle imam viziju sta zelim igrati, pa za takve igrace tezim i da se izborim.
Sto se tice drafta, kao sto Sismis spomenu u nekom postu, drugi u nizu koji je bas los. Jako malo vecih potencijala da valjaju. Ali sta je tu je. Prikupljeni su podaci sa drafta, skilovi pribelezeni. Timu skauta je prikljucen i Miki98, on ce voditi racuna o spoljnim igracima od 18 god. Tu je i standardna ekipa Oziris i Sismis.
Rukave cemo zasukati. Nadam se da ce biti vajde :)
U ponedeljak Vels, ispratiteee