Eden na enega je enako učinkovit tako za branilce (OI+B) kot za krila (K+KC), vendar eden na enega za branilce trenira Met iz skoka, Prodiranje in Vodenje ter pasivno Met iz razdalje, medtem ko eden na enega za krila trenira (če se prav spomnim) Podajanje, Prodiranje in Met pod košem (nevem točno, naj me kdo popravi, ker za podaje nisem prepričan).
Za Met iz skoka nevem koliko manj, če sploh, je učinkovitejši položaj treniranje kril.
Trening za B+K pa je 10% manj učinkovit, kot če treniraš samo branilce oz. samo krila.
P.S. To je tudi zadnja objava v tej nitki tako, da se vidimo v drugi ;)
Hvala.
Nisem vedel, da prihaja do razlik pri treningu... Malce nenavadno. Kje si lahko preberem več o teh razlikah?
Ampak si siguren, da obstaja razlika pri treningu B+K (dve pozicji) v primerjavi z treningom K+KC oz. OI+B... Konec koncev gre povsod za dvopozicijski trening in nikjer ne piše 90% ali 80%, ko izbiraš trening.
Po moje mesajo ce mislijo da je razlika v hitrosti treninga ker ne gledajo pod razmerje igralci se prodajajo med 10 000 in 15 000 pri drugem igralci se prodajajo med 50 000 ter 400 000 isto star isto tsp in isti npr oba zvezdnik vec let en torej prvi bo manj nadarjen drugi bolj.
Oba treninga sta (OI+B) kot za krila (K+KC) enako hitra ostalo si ze opisal kje ...le to razmerje torej igralec se prodaja med 10 000 in 15 000 bo opocasnilo proti igralcu ki pod njem pise TSP ravno zato sem kupil dva isto stara igralca z istim potencialom in ker je isti klub se isti trener... vem , da se ponavljam in to ni lepo a drugace se ne da odgovoriti.
Ce pa bi imeli igralca kjer pod obema pise da se prodajata za isto ceno pa razlik ni...
lp