No to jeśli nie masz żadnego celu, to może warto poświęcić te kilka sezonów na trening i później zacząć się bić o jakieś wyższe cele?
Ja w zeszłym sezonie miałem realną szansę na awans i niestety ją zjebałem w game 3(w pierwszym składzie grało 2 trenowanych), a w przypadku awansu leciałbym dalej z treningiem.
Można też zawsze zrobić tak jak wyżej @gooziec napisał, kupić 20-21 letnich już trochę wytrenowanych zawodników(pewnie za 100-200k za jednego), podbijać im kozłowanie i 1v1 przez cały sezon i sprzedać z dużym zyskiem.
Kolejnym dobrym sposobem na zarobek jest kupowanie młodzików(zazwyczaj 19 lat) z wysokim potencjałem- MVP/Historyk, zazwyczaj za śmieszne pieniądze - mniej niż 50k i wystawianie ich na listę po 100-200k, zazwyczaj po 2-3 wystawieniach taki łepek zostanie wykupiony przez jakiegoś nowicjusza BB
Jeśli nie chcesz poświęcać sezonów na spadek/walkę o utrzymanie, to można zawsze kupić jednego lub dwóch 18 latków, a trzeciego dobierać pod skilla którego aktualnie trenujesz - załóżmy, że trenował byś aktualnie OD dla młodzików, to kupujesz trzeciego już z podbitymi skillami i dziurą w OD i wystawiasz go zawsze na najważniejszy mecz w tygodniu, żeby nie odstawał tak umiejętnościami od reszty, po skończonym treningu danego skilla, sprzedajesz gościa z zyskiem i zmieniasz na nowego z dziurą w innym miejscu
Last edited by xavistu at 2/13/2019 6:11:58 PM