Szerintem az nba döntőjének az egyik csapata az a cleveland lesz! Ehez kérdés nem fér, ha a CSAPATOT alkotó játékosokat nézzük akkor ez a clevelandnél kb 9-10 játékosra tehető. Abból igaz egy(ChosenOne) kiemelkedik, de ő mondjuk az egész ligából! És van 8 olyan jatékos akik meccseket tudnak eldönteni! Antawn Jamison a washington szátrja volt aki elképesztő miket brusztolt a sikerért, Anthony Parker az euro liga legendája, izraelben Istenként tekintenek rá, akkor az nba is tud megleptést hozni, Shaquille O'niel szerintem nem kell bemutatnom senkinek...(jah és ezek csak az új emberek akik a tavalyi toronymagasan alapszakasz nyerő csapathoz jöttek). A padon olyan emberkék mind Anderson Varejao aki teljesen megérdemelten bizakodhat abban, hogy most ő lesz a liga legjobb 6.ik emberje, Delonte West az X-faktor igaz voltak vele gondok a nyáron, de minden csapatba kell egy "rosszfiú", Jamario MOOOOON aki tavaly a raptorsban alapembernek számított és ha csak zsákol egy meccsen 3-4et akkor is bőven hozzátett a csapat sikeréért...
Nincs igazság a földön ha nem a Cleveland lesz a bajnok csapat... Egyedül egyetlen egy ember állíthatja meg a csapatot a révbe érkezéshez... Sajnos ő az akit minden cleveland szurkoló az egyik legjobban ismer: Mr. Mike Brown a Coach....
Bocsi, hogy hosszúra sikerult, csak eddig fél év alatt egyik topicban se láttam nba érdekeltésgú kérdést.:)
Nyugaton sztem 3 esélyes, LAL, DEN, DAL
Last edited by stefykee at 4/22/2010 8:08:36 AM