pana la anu o sa ai concurenta serioasa. eu daca as fi prins play-off-ul as fi jucat la promovare chit ca nu am echipa. un sezon in liga II nu are cum sa strice. referitor la meciul tau cu BBC a fost un meci echilibrat in care el a jucat tactic mai bine ca tine. si a avut aparare pe interior mai buna adica exact pe unde ai atacat tu. ei si daca ajungi in II cine stie poate te apuci sa faci una de locul 6-7 si sa incerci sa castigi relagation. si tot asa pana mai creste echipa mai cresc si finantele mai cumperi si jucatori si te trezesti ca esti echipa de divizia II in stare sa joace PO. nu-i mare branza sa stai in III, in conditiile in care bati cam toate echipele de a III-a. adica eu am mers in cupa destul de mult si nu am iesit pana nu m-a scos unul din divizia a doua destul de bunicel. si va rog sa nu veniti cu exemplu "Nankatsu team" ca omul ala nu cred ca mai are ceva in cont. el este exceptia care poate ca in vreo 5-6 sau mai mult va deveni regula. ia zi ceva de PG ala ca cine stie daca e la un pret rezon poate ajunge la mine