BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Oμιλίες Yποψήφιων

Oμιλίες Yποψήφιων (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
180775.7 in reply to 180775.2
Date: 4/21/2011 8:32:08 AM
Overall Posts Rated:
4646
Χαίρετε Κύριοι
Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος σ’αυτές τις εκλογές.
Ο λόγος είναι η χαρά τις συμμετοχής και μόνο διότι η πιθανότητες να εκλέγω είναι ελάχιστες ,όχι βέβαια γιατί υστερώ σε εμπειρία αλλά γιατί οι άλλοι υποψήφιοι κατεβαίνουν πιο οργανωμένα!
Έχω συνεργαστεί παλαιοτέρα με τον Kavala44,τον Lyga και τον Κajabbar όταν προπονούσα τον Πρίγκα για τις Εθνικές ,όπως επίσης ήμουν δίπλα στον Tyfona όταν ήταν προπονητής στην μεγάλη Εθνική.
Αν μια στο εκατομμύριο εκλεγώ αυτοί και αρκετοί άλλοι θα είναι δίπλα μου!
Επίσης η απόφαση αυτή δεν έχει να κάνει για το παρόν αλλά για το μέλλον.
Στο μέλλον ο μεγάλος πονοκέφαλος του προπονητή δεν θα είναι για το πώς θα βρει παίχτες ,αλλά το πώς θα επιλέξει από τους πολλούς τους καταλληλότερους που θα δένουν μεταξύ τους ,αυτό είναι πολύ σημαντικό και για την Εθνική ανδρών.
Για μένα ένα σημαντικό κομμάτι σ’αυτήν την δουλειά είναι και η προοπτική.
Σιγά σιγά από τους 18ρηδες θα πρέπει να διαλέγουμε παίχτες με προοπτική Σούπερσταρ και πάνω, σε χαμηλότερες προοπτικές κουραζόμαστε και εμείς και οι ιδιοκτήτες των παιχτών που δεν θα μπορούν να ξεπεράσουν την μετριότητα σε επίπεδο Εθνικής ,νομίζω ότι είναι χάσιμο χρόνου . Καλύτερα λοιπόν ένας με 5 που μπορεί να φτάσει στο 20,παρα ένας με 10 που θα φτάσει το πολύ στο 15.

Με την συμμετοχή μου στις τωρινές εκλογές επενδύω σε μια ισχυρή υποψηφιότητα για το μέλλον.
Είμαι μέλος στις 2 μεγαλύτερες ομοσπονδίες ,στους Μακεδόνες και στην Βίλλα Παράγκα απ’ όπου αγοράζω εμπειρία για αυτό τον σκοπό!

Καλή επιτυχία σ’όλους τους υποψήφιους.

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Παναγιώτης

ΥΓ. Θα είμαι στην διάθεση του νέου προπονητή αν μου το ζητήσει, μετά από τόση δουλειά που έχω ρίξει σε παίχτες Εθνικής έχω την εμπειρία τις σωστής επιλογής νομίζω, και ειδικά σε 18αρηδες.