BuzzerBeater Forums

BB România > Tactici

Tactici

Set priority
Show messages by
This Post:
00
193136.7 in reply to 193136.1
Date: 9/7/2011 4:50:23 AM
Overall Posts Rated:
33
Princenton e cel mai tare, aşa ceva nimeni nu are!
:D

This Post:
00
193136.8 in reply to 193136.7
Date: 9/7/2011 5:37:07 AM
Carbó VB Ploiesti
III.1
Overall Posts Rated:
147147
din ce s-a discutat pana acum si din voturi apar si cateva concluzii

- nimeni nu prefera "ofensiva clasica", desi eu unul spre exemplu o vad folosita destul de des...
- managerii romani nu au incredere in noile tactici implementate... izolare interioara si izolare exterioara... iar aici s-ar pune intrebarea: de ce? :)

This Post:
11
193136.9 in reply to 193136.8
Date: 9/7/2011 9:51:52 AM
Overall Posts Rated:
33
Buna tuturor !
Desii sunt nou in lumea BB,tind sa cred ca nu exista "cea mai buna tactica",deoarece trebuie sa alegi una dintre cele posibile formanduti inainte echipa cea mai competitiva,dupa care alegi ce li se potriveste cel mai bine. Totodata,nu poti alege o tactica exterioara daca jucatorii tai sunt mai buni pe interior. Foarte mult conteaza adversarul,gandirea acestuia pt ca atunci ai sansa sa il contracarezi cel mai bine.
Oricum,din experienta mea (prea mica fata de multi dintre voi),in ofensiva poti alege in felul urmator:
1-aduni cat mai multe informatii posibile despre adversar (de la jucatorii acestuia mai apoi tacticile folosite de el[unde crezi ca sunt ei cei mai buni in positionarea aleasa de adversar])
2-alcatuiesti cea mai buna echipa posibila din punctul tau de vedere
3-atacul tau trebuie sa fie cat mai surprinzator pentru adversar si cat mai eficient in executari.
Dupa ce ai facut aceste alegeri,cred ca esti pregatit sa decizi soarta meciului.
Sa dau insa si un raspuns concret,cred ca as prefera atacul atent sau aruncarile (cel cu tempo normal).
PS:Izolarile pot fi alegeri in situatia in care ai un jucator mult mult peste media celorlalti .
Asta e parerea mea,o zi buna !

Last edited by Burky_xxl at 9/7/2011 9:54:00 AM

This Post:
00
193136.10 in reply to 193136.8
Date: 9/7/2011 5:55:58 PM
Overall Posts Rated:
44
...
- managerii romani nu au incredere in noile tactici implementate... izolare interioara si izolare exterioara... iar aici s-ar pune intrebarea: de ce? :)

eu unul am folosit destul de des izolare exterioara si mi se pare destul de eficienta (depinde si de cum alcatuiesc 5-ul de baza). izolarea interioara nu am putut-o testa inca, pentru ca antrenez interior, iar jucatorii sunt tineri si inca "necopti".
deasemenea, am folosit si "ofensiva clasica" uneori. mi se pare cea mai buna atunci cand aliniezi o echipa echilibrata (in sensul ca, nu exista diferente mari intre ratinguri pe atac interior si atac exterior). singurul inconvenient al acestei tactici este acela ca, este usor de contracarat prin tactica defensiva om la om pe care multi o folosesc atunci cand nu sunt siguri pe unde va ataca adversarul.