1) Καλύτερη ομάδα
Συνηθιζω να ψηφιζω τον πρωταθλητη ΠΑΝΤΑ. Οποτε nikolas2007 δαγκωτο!!! Ειχε βαθος παγκου και αυτο εκανε την διαφορα μεσα στη σεζον αλλα και στον τελικο.
2) MVP
Θα πω κι εγω τον Tzilker αν και δεν εχω σαφη εικονα των ικανοτητων του. Το μονο σιγουρο ειναι οτι αναβαθμισε κατακορυφα την γραμμη ψηλων του Αρη που παλιοτερα ηταν ευαλωτη.
3) Καλύτερος προπονητής
Με διαφορα ο Κοσμας!!! Απο προσωπικες συζητησεις ξερω ποσο πολυ μελεταει τα παιχνιδια και τους αντιπαλους. Προσεχει την παραμικρη λεπτομερεια και παιρνει το 100% απο την ομαδα του. Μετα ερχεται κι ο Αρης που εκανε καταπληκτικη διαχειριση του ενθουσιασμου μεσα στη σεζον και στα playoff.
4) Χειρότερος προπονητής
Ο Αϊμαρ θα πω, αν και μεσα στην κολαση των κοκκινων δεν ηταν ευκολο να επιβιωσει. Γρηγορη επιστροφη ευχομαι.
5) Ευχάριστη έκπληξη
Αετος και απο μενα. Χαμηλο μπατζετ και καταφερε να μπει στα playoff ξεπερνωντας ισχυρους αντιπαλους.
6) Δυσάρεστη έκπληξη
Υπο αλλες συνθηκες θα ελεγα τον Great, αλλα το παλικαρι εφτασε ημιτελικο κυπελλου που ειναι τρομερο επιτευγμα. Και συμφωνω με Κοσμα οτι θα μπορει να ειναι σε 2-3 σεζον στην ΙΙ. Για μενα δυσαρεστη εκπληξη θα μπορουσε να θεωρηθει και ο Θανασης, γιατι εκανε καποιες ηττες "εκτος προγραμματος". Μονο για αυτον τον λογο ομως. Αλλιως παντα ειχα ντερμπι μαζι του. ;)
7) Συγκλονιστικότερο παιχνίδι
Δεν εχω καποιο υποψην μου. Ισως ο πρωτος τελικος μεταξυ Νικολα-Αρη και η διπλουρα του Αρη με εμενα στον ημιτελικο που δεν ειδαμε ποτε. Λογω σκορ και σημασιας αγωνα δηλαδη.
8) Χρήστης με την καλύτερη παρουσία στο forum
Τον τιτλο μοιραζονται ο Κροπ και ο Κοσμας. Ο Κροπ ηρθε με πολυ ορεξη απο την IV και μακαρι να εχουν τετοια συμμετοχη ολοι οσοι ερχονται. Απλα οπως ειπαν και οι υπολοιποι, παρτο λιγο πιο χαλαρα σε καποιες στιγμες φιλε. ;)
9) Καλύτερος παίκτης της ομάδας μας
Dakis Kolliopoulos και Olegario Flores Lima. Το Α και το Ω αυτης της ομαδας. Οι κολωνες της ομαδας.
10) Χειρότερος παίκτης της ομάδας μας
Ο Kesskula και η αλλαγη του ο Κοτσιρας στο SF. Περιμενα κατι καλυτερο και απο τους δυο.