Ξεσηκωμος στην Hell Arena για το σημερινό ματς ,μετά τις χτεσινες δηλώσεις του Ρίβας οτι" πρέπει να παραουμε εκδίκηση για την περσινή ήττα στα πλέη οφ η οποία μας πόνεσε πολύ " ο μεγάλος άτυχος του περσινου αγώνα Ανθιμος Σκαφίδας τόνισε " θέλω να τους κερδίσω γιατί κάτι τους χρωστάω .Η μη συμμετοχή μου στον τελικό με πόνεσε πολυ και σήμερα θα δώσω τα πάντα για μια μεγάλη νίκη" .
Ο προεδρος της ομάδας σε μια πιο ακραία δηλωση ,ανεφερε "θέλω οι φιλοι της ομάδας να γεμίσουν το γήπεδο ,θελω να βγάλουν τα λαρρυγια τους και να φοβίσουν τον αντίπαλο ...Θέλω να τους πιούμε το αίμα "
προγνωστικα για τα υπόλοιπα παιχνιδια αν και οι νεες ομάδες ειναι αινιγματικές
DAI - BOCA : θΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΤΩΝ DAIWA .TOYΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΠΕΡΣΙ (ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΣΤΗΝ IV1 .ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ.ΟΜΑΔΑ 3ης ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΙΓΟΥΡΑ . ΟΙ ΜΠΟΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΝΙΓΜΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ
ΝΚ-EL PATRON :2ΠΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ ,ΜΕ 16-21 ΠΟΝΤΟΥΣ
DIRK N -FAM : ΑΜΦΙΡΟΠΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ .ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΙΡΚ ΛΟΓΩ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΩΝ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ,ΑΝ ΕΠΑΙΖΑ ΚΑΤΙ ΟΜΩΣ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΒΑΖΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΟΡΙΑΚΗ ΝΙΚΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ FAM ΚΥΡΙΩΣ ΛΟΓΩ ΕΔΡΑΣ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΜΙΛΟ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥΣ ΠΛΗΝ Π.Κ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ (ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ) ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΩΝ ΤΡΕΛΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ANTIPALEVON .BC ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ ΟΙ ΤΡΕΛΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ Ο ΦΡΟΣΙΝΑΚΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΝΟΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ANTIPALEVON ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ !!!