Προς MartiouUnited
Μπαίνει στο παιχνιδάκι και ο κατσικάκιας αργότερα όταν ανέβηκε κατηγορία σαν φίλος τους από την παράγκα..
Δεν νομιζω οτι εχω πει ,γραψει στο φορουμ κατι εναντιον σου -σε διαβεβαιω οτι ουτε σε πμ - γιατι με ανακατευεις?
και ετσι για να ξερεις ειμουν φιλος πριν την δημιουργια της ομοσπονδιας της βιλλας , στην ομοσπονδια δεν ειμαι μελος ειμουν πριν ουτε και θυμαμαι ποσο καιρο...
ειμαι φιλος με την εν λογω παρεα για ενα κυριο λογο με εχουν βοηθησει στην κατανοηση του παιχνιδιου ,εχουν χασει καποιες ωρες (? μπορει και λεπτα ) για να μου δειξουν παικτες που αξιζουν να τους αγορασω , δεν μου εχουν ζητησει το παραμικρο ουτε χαλαρα να παιξουμε ουτε να χασω καποιο παιχνιδι ουτε να παιξω δυνατα καποιο αλλο ....
δεν τους ξερω στην πραγματικη ζωη και δεν θελω για τους δικους μου λογους ,εδω μεσα τους γνωρισα οπως μπορει να τους γνωρισει ο καθε νεος χρηστης ,βεβαια επαιξε ρολο οτι αυτοι συμμετεχουν στα φορουμ και βοηθανε διαφορετικα πως θα τους γνωριζα ? ενω εσυ δεν το εκανες και δεν το κανεις ,δικαιωμα σου και καθολου κατακριτεο...
και επειδη το ρητο που εγραψες το ειδα αυτο το
δειξε μου τους φιλους σου.... τους φιλους απο την μια μερια η κοινοτητα τους ειδε , αν θελεις μου λες και απο την αλλη την δικια σου ? γιατι υπαρχουν και αλλα ωραια ρητα πχ ενα με καμηλες...