O, seni draugai... :) Tikrai nesitikėjau, kad tu parašysi čia kažką ir kad aplamai stebi mane. :)
Kad mano sumanymai labai paprasti po Siksto Jaskausko, kuriau komanda kuri galėtu patekt i III. lyga... Ten irgi siek tiek patreniravau kelis žaidėjus ir pardaviau visa komanda, siek tiek arena prasipleciau ir i pliusa isejau iki 4,4kk. Dabar nusipirkau, šiaip sau tokia komanda, kad paimtu šią lygą ir kelis jaunius, tik maniau, kad jie bus 19 metų, bet pasirodo 20 dabar jiems :) Kai jauniai pasirodė, galvojau sutvarkė šią problemą su amžiais žaidėjų. Tai va patreniruosiu šiuos žaidėjus, kad neičiau minusan, šiek tiek vizijoje matau, kad pardavus visus žaidėjus turėsiu apie 4,5kk-5kk~...
Patekus į trečią lygą pakovosiu ten iki kol iškrisiu iš taurės, tada padarysiu kelis pokyčius komandoje, žiūrėsiu į lygos pajėgumą, parduosiu jaunius ir kelis žaidėjus, kurie jau bus per seni man... Vėl nusipirksiu jaunių, aišku jau rimtesnių sezoną baigsiu 6-4 vietoj daug maž... Kitam sezone 22 jau parduosiu tą komandą, pasiliksiu tik jaunius... Pasipirksiu vėl, jau geresnių žaidėjų su kuriais sugebėčiau paimt 3 lygą, įpusėjus sezonui parduosiu jaunius, vėl pasistiprinsiu komandą(jei reikės) ir kopsiu į II. lygą.
Nors laibai naivu kurt tokius planus taip toli į ateitį, kaip visada, bet manau, kad šį kart su tokiais finansais man pavyks paimt 3 lygą, tik reikia su protu lošt ir nedaryt senų klaidų. :)
O IV. lygoj man patinka tai, kad visi turi silpnų vietų, per kurias labai lengvai gali laimėt rungtynes, nepripratau prie komandos, bet manau sezonas bus nusisekęs.
P.S. sekmes ir tau, kad traumos nekankintų šį sezoną. :)
Last edited by TheJuozas at 5/15/2012 2:24:54 PM