Én elsősorban személyes tapasztalatra alapozva írtam a külső/belső fórum helyzetéről. Nekem, mint "kívülállónak", az elmúlt két szezonban nem sok élvezetet nyújtott az U21, annak ellenére, hogy volt benne játékosom is. Itt a fenti fórumon gyakorlatilag 0 élet volt, az valljuk be nem túl sok. Én nagyon bízok benne, hogy a körlevelem felkeltené az érdeklődését legalább pár embernek, és az emelletti beharangozók, tippverseny fent is tartaná azt.
A külső fórumot én nem így látom. Az egy dolog, hogy a kapitány néhány emberrel, akik simerik a skilleket részletesebben beszél a taktikáról, de ettől függetlenül a kinti fórumon is működnie kell ennek. Nem csak az eredményesség miatt, hanem mert a válogatott mindenkié, és meg kell teremteni a lehetőséget, hogy mindenki hozzá szólhasson, részt vegyen benne, a magáénak érezze és örömöt leljen benne. És szerintem ez a siker kulcsa is
Hattrick külső fórumán ez működött, emlékszem ottani kezdő koromban volt egy apró jó meglátásom a taktikát illetően, és úgy örültem a dícséretnek mint a majom a farkának. Pl. ez motivált, hogy kapus scout legyek utána.