αντε για μια ακομα φορα καλη σεζον,εχω στοιχειωσει σ αυτον τον ομιλο και τη στιγμη που γραφω σπαω το κεφαλι μου αν θα πρεπει να κανω ανανεωση και να εγκαταλειψω τον ομιλο...οι παικτες μου παραγερασαν,ειλικρινα σας μιλαω αν και τους προπονω πρεπει να χουν κοντα 2 σεζον να ανεβασουν σκιλ!ειναι κι ο τζειμς απο δω...τουλαχιστον μεγαλωσα το γηπεδο!δημητρης-34 απο βολο-1 κορη 3χρ. και 1 γιος 1.5χρ.
κι εσύ Δημήτρης, κι εσύ χαζομπαμπάς, κι εσύ 30+ !
αυτά είναι.
με τις προπονήσεις κάτι λάθος κάνεις προφανώς. δεν εξηγείται διαφορετικά.
αν μπορώ να βοηθήσω, πολύ ευχαρίστως. είναι από τα κομμάτια που αγαπώ. χωρίς προπονήσεις, ίσως να μην έπαιζα καν εγώ. λατρεύω τις Παρασκευές!
εγώ έχω 6άρη γυμναστή (πρέπει να τον αλλάξω λόγω μισθού όμως αφού έπιασε 42,000 πλέον) και προπονώ αυστηρά 48+. εμπερικά εντελώς, μέχρι την ηλικία των 25, δεν έχω συναντήσει κανένα απολύτως πρόβλημα, αν φυσικά δεν έχει καπάρει κάποιος.
αλλά 48+ την εβδομάδα οπωσδήποτε και να μην έχει καπάρει ο παίκτης και με γυμναστή 5άρη ή 6άρη. τις τελευταίες 2-3 σεζόν με 6άρη βασικά.
από γήπεδο θέλεις κι άλλη δουλίτσα. κοίταξε λιγάκι τις ακριβές κατηγορίες Δημήτρη. αργή απόσβεση, αλλά πολύ σταθερά έσοδα αφού ελάχιστα επηρεάζονται από τις νίκες και τις ήττες. αντίθετα τα 2 φτηνότερα, επηρεάζονται εντονότατα.