φιλε τελειωσαν τα ψεματα,η ομαδα μου γερασε και θελει ανανεωση.ηδη πουλησα(στην ξεφτιλα οπως παντα...)καποιους παικτες(Rozimya,Καραισκακη,Ιακοβου)και κρατησα μια πενταδα διχως επαρκη back-ups.επομενως φετος δεν προκειται να ειμαι ανταγωνιστικος απλα θεωρησα οτι θα ηταν αδικο για τον ομιλο να τους ξεπουλησω ολους με την μια.με αλλα λογια ηρθε η ωρα να αφησω τον III.10,οδευοντας ομως προς τα κατω...το καλο ειναι οτι πλεον εχω ενα επαρκες γηπεδο που θα μεγαλωσει αμεσα οποτε προβλεπω σε 2-3 σεζον να ειμαι παλι ανταγωνιστικος.ειχα πει οτι κομβικο σημειο για την ομαδα μου ηταν η χαμενη ανοδος πριν 4 σεζον απο την παμεσα βαλενθια,χανοντας στον τελικο του μπλε ενω ξεκινησα την τεταρτη περιοδο με +9.ο αριβας θα το θυμαται,εκεινη την περιοδο δεν ειχε τουμπανιασει και λογικα θα τον κερδιζα και θα ανεβαινα.τελοςπαντων,αυτο ειναι το παιχνιδι,με τις χαρες και τις πικρες του και γι αυτο ασχολουμαστε!
Υ.Γ.θυμασαι james,σε ειχε κερδισει η βαλενθια κι εσενα μα τα χιλια ζορια τοτε στον ημιτελικο...οπως κι εγω αντιστοιχα τους bad greens.