Drago mi je da se jos neko javio na forumu, pored standradnog Stefana, bilo bi lepo kad bi se i drugi oglasili - kljajic, fica, orinoko, dominatrix,wlaxys i ostali.
Gorstak je prodao svoja dva bisera i doveo neke nove mlade nade, tako da je spolja jako oslabljen. Unutra i dalje dominira Luk Lui Sa, neverovatno dobar igrac. Prosle sezone sam u odnosu na finaliste bio slabiji za jednog jakog igraca pod obrucem. Za sada, tu smo Dominatrix i ja negde, Ravangrad je takodje vrlo jak. Jedva cekam derbi meceve sa njima. Zavisice dosta od toga da li ce se timovi dodatno pojacavati. Rekao bih da Dominatrix verovatno ima lepe novcane rezerve, jer ima ubedljivo najskuplji tim, a potrebno je prehraniti toliko (velika) usta :D Medfak ima potencijal i skor od 8-2 sigurno nije slucajnost
Mecevima sa vama dvojicom se nikad ne radujem. Sa Medakom nikad ne znas kad ce Vijetnamac da poludi i da x poena, a tvoj tim je uvek bio nezgodan, ne samo meni, vec i drugima.
(52153954)Stena sigurno ima jako dosta novca. Moguce da se odlucio da krene iz IV lige naredne godine iz sve snage, a da je hteo nas ostale da ispostuje i zato nabavio barem jednog normalnog igraca :D
Srecno vam u kupu sutra, mada Johnny ima jako male sanse jer igra protiv drugoligasa. S druge strane, Stefan ce se sigurno klati sa svojim protivnikom :-) i mislim da, ako bude hteo, vrlo lako moze do pobede. Srecno i ostalima.
Mene zreb nije posluzio, jer sam naleteo na sampiona nase lige za sezonu 21 i jako dobrog prijatelja, Marka Markovica, koji poznaje moj tim, pa me nije potcenio.