Ar tie pionieriem ir tā, ka te būs divi varianti - vieni šajā sezonā sāks būvēt komandu ārējai taktikai, bet citi sākumā atradīs kaut vienu spēcīgu argumentu, lai to darītu (starp citu, kurš teica, ka pirms tam nevarēja uzbūvēt konkurētspējīgu komandu ārējai taktikai?). Pagaidām es argumentus neredzu, jo pilnā darbībā es šīs bloka priekšrocības neesmu redzējis. Manuprāt, šoreiz ir prātīgāk nospēlēt droši, jo šāviens tumsā nepareizajā virzienā var maksāt vairāk nekā skrējiens kopā ar visiem un taktisko nianšu izmantošana pēc tam.
Runājot par mūsu 'garajiem', ir tikai apsveicami, ka menedžeri sasnieguši tādu līmeni un algas mērāmas gandrīz 6 ciparos. Vai tas būtu iemesls apstāties un neizmantot faktu, ka jau tagad esam galvas tiesu priekšā citu komandu 'garo' galam? Es šādā situācijā neupurētu 2 popus IS pret 2 popiem blokā, lai arī algas izteiksmē tas tiešām pieliek par 10-15k vairāk. Ja domājam par izdevīgumu un perspektīvām nākotnē (Valsts izlase), es bloka vietā ieteiktu celt augšu - izdevīgi īpašniekam, nepieciešami, lai startētu un parādītu labu sniegumu augstāk. Bloku var paspēt pieraut pēc nepieciešamības, nav jau tā, ka pēc sezonas treniņa ātrums šim skilam būtiski samazināsies.
Last edited by eziic at 6/13/2013 12:14:46 PM