TR hocam bence pivot için ilki ufak da olsa daha iyi. Antrenör için seçkin(5) iyidir. Ama uygun fiyata daha üstünü bulursan süper olur. Ha hocam para yok alamam o kadar diyorsan benim V. ligde olmam sebebiyle bulundurduğum üst düzey(4) de gelişim hızını ve çokluğunu biraz azaltmakla birlikte işini görebilir.
Antrenman içinde bir oyuncunun bir gücü çok yüksekse daha hızlı maaşı artıyor o yüzden eşit şekilde yükselt önemli özelliklerini. Pivot için önemli özellikler içeriden şut-iç defans-ribaunt alma dır. Bunlar en önemli üçü arkasından yeni oyun motoruyla önemi artan blok yapma gelir. İlkini geliştir dediğim için ona göre tavsiyede vereyim. Önce ribaunta yüklen onu iyi(7) yap arkasından içeriden şut ve dafansı yükseltmeye başla bu iki özellik 2-3 seviye artınca tekrar blok ve ribaunta dön. Bu 4 özellik üstün(10)-verimli(11) düzeyine geldiğinde istersen biraz bu dörtlü dışında kalan özellikleri geliştir. İstersen böyle devam et. Ama eşit yükseltmeyi unutma asla yoksa maaş fırlar :)
Tabi bunlar benim görüşüm, Baki gibi bir oyuncuyu yetiştiren ayrıca III. ligdeki takımımı bırakıp dönmeme rağmen şuan ben V. ligde sen III. ligdeysen sen ne yapacağını daha iyi bilirsin:)