Her maç dışarıdan oynamak yeni MGH özelliği ile sorun teşkil edecek şeylerden ama yukarıda yazdığım gibi bu MGH olayı ile şaşırtma olayını çok kullanabiliriz , Buzzerbeater gibi İçeriden oynanan oyunun mutlak hakimiyet kurduğu bir oyunda iç defler dediğin gibi haliyle yüksek oluyor, ve verdiğin örnekteki gibi büyük maçlarda dışarıdan bulacağın basketler rahatlamanı sağlayacaktır. Milli takım düzeyindeyiz ve elbet bizimde sağlam şutörlerimiz olacaktır tabiki biz kendi sistemimize uygun oyuncular yetiştirdiğimiz sürece.
Benim oyun görüşüm diğer kullanıcılara göre farklı gelebilir tabi anlattığım olay milli takım seviyesi için değil lig düzeyindeki takımlar için; Ben mesela takımımda bulunan uzunlarda pas özelliğini kısalarımda ise ribaund özelliklerine çok dikkat ederim. Kısanın bulamadığı pasları uzunlar birazda olsa sağlasın, uzunların kaçırabilecekleri ribauntları kısalar bir nebze olsun dengelesin diye(Ribaundu iki kademe fazla olan bir uzunun maaşının iki kademe düşüğe göre ne kadar fazla olduğunu yada iki kademe pas farkıyla şişecek maaşı düşünün) Tabi milli takım seviyesinde Finansal sıkıntılarımız olmayacağı için böyle detaylara pek takılmamak gerek. Oyuncular daha sofistike daha kombo oyuncular olacaklar haliyle, ama sanırım bunlarda kriterlerim arasında olacak.Ama hep dediğim gibi attığımız sayıdan daha çok yediğimiz sayı beni ilgilendirir, ne kadar az sayı yersek kazanma şansımız artar, Zaten oyunda da savunmanın önemi bilmeyen kullanıcı kalmamıştır.