Salve philoumiha!
As vrea sa-ti transmit aprecieri pentru munca depusa in ultimele sezoane.
Din propria experienta stiu ca ceea ce ai facut nu e un lucru deloc usor ci dimpotriva ocupa timp, necesita atentie, multa comunicare, munca de motivare si convingere, multe refuzuri care nu de putine ori iti pot ridica semne de intrebare si iti aduc in minte gandul de a renunta... Nerenuntarea insa este virtutea invingatorilor si pentru asta te felicit!
Ideile de continuitate, urmarind indeaproape postarile tale de-a lungul timpului, fac parte din viziunea pe care, frenetic, am inceput-o acum multa vreme si pe care am reusit mai departe sa o transpun, cu rezultate, in viata reala si de care nu ma voi dezice in urmatoarele doua sezoane, in fericita situatie in care voi fi ales.
Motivat nu doar de dorinta de a aduce rezultate si rezonanta echipei nationale a Romaniei, ci mai mult decat atat, de a mari comunitatea romaneasca, de a oferi sprijin direct si indirect tuturor celor care isi pot asuma, asemenenea noua, celor activi, dezideratul de a contribui la evolutia din care noi ne vedem parte, voi fi cel care va incerca, prin diverse mijloace (multe de educatie non-formal), sa creez o adevarata comunitate de suflet si spirit, impreuna cu voi!
Avem nevoie de motive de indentitate, de mandrie, de relationare intr-o vreme in care consider ca motoruL jocului a ajuns la un nivel de realism care sa permita oricarui Manager o ascensiune curata in satisfacerea propriilor asteptari.
Revenind la comunicarea directa cu tine, philoumiha, in ciuda votului ori mai bine zis a rezultatului, in fericita situatie in care imi voi valorifica aceasta campanie printr-un succes, iti transmit ca nu vei fi ocolit de intrebarile mele, cererile de sustinere deoarece viitorul trece prin prezent continuand un drum al trecutului pe care tu il cunosti cel mai bine.
Alaturi de cele mai sincere cuvinte de sustinere pentru munca depusa, transmit celorlalti doi prieteni implicati in prezenta campanie, Mult Succes!
Last edited by Flocky at 10/20/2014 4:19:43 AM