BuzzerBeater Forums

Poland - III.3 > Witamy w sezonie 29!!!:)

Witamy w sezonie 29!!!:)

Set priority
Show messages by
From: Tom.

To: KRT
This Post:
00
263953.8 in reply to 263953.7
Date: 10/19/2014 5:50:52 AM
Overall Posts Rated:
9696
W moim meczu z Asseco 75 pachniało niespodzianką do ostatnich sekund. Mogę być zadowolony tym bardziej że chłopakom kazałem grać na luzie ;) Kolejne spotkanie przeciwko Apator Team. Tutaj dopatruje się pierwszego zwycięstwa. Jestem w tej konfie bieniaminkiem i nie tak do końca znam siły drużyn tej konferencji, ale skoro poza Apatorem reszta drużyn jest na całkiem niezłym wyrównanym poziomie to znaczy że przy realizowaniu rozpracowywania rywala będę musiał więcej czasu poświęcić.

From: kuciu
This Post:
00
263953.9 in reply to 263953.8
Date: 10/19/2014 1:26:35 PM
Overall Posts Rated:
00
no jak na pierwszy mecz to wygląda pięknie, zobaczymy jak bd dalej

From: tgb_85

This Post:
00
263953.10 in reply to 263953.9
Date: 10/20/2014 2:25:52 PM
Overall Posts Rated:
22
Z doświadczenia to często pierwsze dwa trzy tygodnie są dla wielu drużyn przejściowe (jak było napisane wcześniej problemy ze sprzedażą kosztownych graczy którzy mieli walczyć o awans a teraz z braku funduszy muszą zostać odpaleni czy nie do końca skompletowane jeszcze składy na nowy sezon). Ja liczę na dobre losowania w pucharze i reperowanie budżetu pięćdeziesiątkami:) Muszę też opchnąć przynajmniej jednego z dwóch fajnych graczy którzy wpadli w drafcie bo treningiem wszystkich nie rozdziel. Wygląda też że moja konferencja ponownie będzie słabsza co w ostatnich sezonach powoli staje się normą. A tak wogóle kto się będzie szarpał na awans w tym sezonie? ;>

From: markacy

This Post:
00
263953.11 in reply to 263953.10
Date: 10/20/2014 3:20:21 PM
Overall Posts Rated:
33
witam kolegow, sezon zapowiada sie wyrownany , tak mysle . a poczatek sezonu zawsze przegrywam to juz norma ;-) tez mam dylema czy trenowac , czy troszkie powalczyc o awans , jeszcze sie nie zdecydowalem , prawdopodobie bede musial sie wzmocnic , zobaczymy . a awans trudno powiedziec jak jest kasa to sie wszysto da '-) pozdrawiam

This Post:
00
263953.12 in reply to 263953.10
Date: 10/21/2014 5:08:47 AM
Overall Posts Rated:
9696
Moja ekipa jest w trakcie przebudowy. Kasy już troche mam odłożone i tylko czekam na jakieś ciekawe nazwisko na TLU :) Póki co to skupiam się ( jak od zawsze ) na treningu. I albo dokupie jeszcze jednego młodego albo kogoś z dobrze rozłożonymi skillami :) wciąż się zastanawiam. Jeżeli do 18 20 kolega protason się nie zaloguje to gram na luzie i zbieram entuzjazm , na ciekawsze potyczki. Moje cele są dość jasne : utrzymać III lige , puchar? to się zobaczy. Jak nigdy mój team jest mocno okrojony rotacyjnie , ale to jest z pewnością chwilowe i przejściowe. Jak do tej pory , muszę się pochwalić, na transferach zarobiłem dużo, Curilovas jest w trakcie sprzedaży ( myślę że jego cena jeszcze wzrośnie ) i zastanawiam się czy nie póścić go na mecz pożegnalny ekipy TeKa O2 ? Z tego co słyszę to konfa moja jest bardzo mocna i ten fakt mnie cieszy , bo nic lepiej nie wpływa na rozwój menagera jak potyczki z najlepszymi.

To: KRT
This Post:
00
263953.14 in reply to 263953.13
Date: 10/22/2014 7:06:47 AM
Overall Posts Rated:
9696
Faktycznie już ryzowaliśmy ze sobą :) ale wtedy to co innego było ty dopiero stawiałeś pierwsze progi :) fajnie jest się spotkać znów po 9 sezonach przerwy. Spotkać się i to na całkiem dobrym szczeblu rozrywkowym. Ja w tym sezonie nie celuję w awans, ale chciałbym wygrać zadawalającą ilość spotkań tak by się utrzymać. Oczywiście wczorajszego spotkania nie biorę pod uwagę bo to był najprostszy przeciwnik jaki mógł się trafić w naszej konfie :) Moja sakiewka jest naładowana grubo ponad stan, ale pochopnie kasy nie chcę wydawać, być może ktoś jeszcze pojawi się na tlu w późniejszym terminie z mojej drużyny. Jeśli uda mi się utrzymać w III lidze to w przeciągu 4 sezonów postaram się zaatakować i wspiąć się na salony II ligi, ale to na razie marzenie. Zobaczymy jak sytuacja potoczy się po pierwszych 7 kolejkach. KRT życzę Tobie samych sukcesów i pnij się wyżej jeżeli czujesz że możesz ;)

This Post:
00
263953.15 in reply to 263953.12
Date: 10/22/2014 8:33:44 AM
Overall Posts Rated:
22
Ja tam gram w Buzzerbeatera już tak długo, że właściwie loguję się już głównie z przyzwyczajenia, ale widzę, że forum zaczyna się robić coraz bardziej rozgadane, więc może znajdę nowe powody do zaangażowania się w granie :)

Ten sezon zapowiada się u mnie całkiem obiecująco, ale pewnie standardowo nic wielkiego nie ugram i zostanę gdzieś tam w połowie stawki :P

This Post:
00
263953.16 in reply to 263953.15
Date: 10/22/2014 8:58:22 AM
Overall Posts Rated:
9696
Ogólnie Twoja drużyna już obiła mi się niejednokrotnie, pomimo że nigdy ze sobą nie ryzowaliśmy i uważam że jesteś z tych nieco bardziej doświadczonych 3-ligowców. Powodzenia

Advertisement