BuzzerBeater Forums

BB Suomi > Kausien uutisjulkistukset

Kausien uutisjulkistukset

Set priority
Show messages by
This Post:
44
277286.7 in reply to 277286.6
Date: 2/22/2016 8:07:38 AM
Zwölf
II.4
Overall Posts Rated:
687687
Second Team:
Zwölf 2
Kauden 34 julkistukset löytyvät nyt suomeksi käännettyinä: http://www.buzzerbeater.com/default.aspx (y)

e: ntscout online http://www.buzzerbeater.com/community/forum/read.aspx?thread=284863&m=1

Last edited by rubbercube at 2/27/2017 6:42:04 PM

This Post:
22
277286.8 in reply to 277286.7
Date: 5/29/2016 6:33:34 AM
Zwölf
II.4
Overall Posts Rated:
687687
Second Team:
Zwölf 2
Vaihdoin tämän puun nimen nyt sellaiseksi, että tänne tultaisiin jatkossa keräämään joka kauden uutisjulkistukset plus mahdollisesti keskustelua niistä. Tässä suomeksi käännetyt kauden 35 julkistukset:

Kausi 35: Tyyliteltyjä kenttiä, palkkahistoria ja BB:n mainostamista (1)

On kausi 35 ja meillä on jännittäviä uusia ominaisuuksia julkistettavana.

BuzzerBeaterin pelaajat ovat aina nauttineet kotikentällään pelaamisesta, mutta liigan säännöstely kenttien yhtenäisestä ulkoasusta on laimentanut heidän intoaan. Pelaajat halusivat astella ylpeinä kotisaliinsa. He halusivat kotikentän säteilevän joukkueen väreissä ja kantavan tiimin logoa. He halusivat kunnon kotiedun...ja nyt he saivat sen. Löytyen joukkueen logon ja bannerin editointisivulta, Supportereilla on nyt mahdollisuus muokata kotikenttänsä täysin omanlaisekseen. Lataa pohjamallimme 368 x 192 -pikselin kentälle ja muokkaa siitä oma mestariteoksesi! Samalta sivulta voit myös vaihtaa kentän viivojen värin. Ymmärrämme, että kaikki kentät eivät välttämättä tule olemaan mestariteoksia ja jotkut voivat olla jopa silmiä särkeviä, joten olemme lisänneet ottelunäyttimeen mahdollisuuden ripeästi klikata kenttäesitys normaaliksi (tai takaisin muokatuksi). Näin tehdäksesi paina vain tulostaulun oikealla puolella olevaa tähteä. Muistathan vielä, että epäsopiva materiaali ei ole sallittua ja johtaa sanktioihin.

Oletko kyllästynyt siihen, etteivät joukkueen kirjanpitäjät ikinä muista paljonko palkkaa maksoit pelaajillesi edellisillä kausilla? Mekin olemme ja siksi olemme päättäneet tuoda kehiin palkkahistorian. Pelaajahistoriasivulta löytyvä palkkahistoriakuvaaja seuraa pelaajien palkkakehitystä varaustilaisuudesta eläköitymiseen. Huomaa, että ennen kautta 34 historiassa nyt näytettävät palkat ovat arvioituja - eivätkä siis täysin tarkkoja - koska tuolloin emme tallettaneet tietoja vanhoista palkoista tietokantaamme. Myöskään ennen kautta 5 ei ole lainkaan dataa, joten katsoessasi tiettyjen vanhusten palkkahistoriaa, alkaa se vasta kaudesta 5. Tarkat palkkatiedot tullaan jatkossa tallettamaan ja näyttämään kuvaajissa.

BuzzerBeaterissa on nyt myös Lahjoitussivu. 100% lahjoituksista menee pelin markkinointiin. Niille hyväsydämisille, jotka uhraavat vähän omastaan BuzzerBeaterin hyväksi, olemme sisällyttäneet pikkukivaa lahjoitusprosessin seurantaan lahjoitustasojen ja kunniamerkkien muodossa. Lahjoitusranking ja vain lahjoittajille aukeava keskustelupalsta (jossa voi esimerkiksi markkinointi-ideoista keskustella) kuuluvat pakettiin yhtälailla. Hillitäksemme spekulointia tahdomme mainita, että BuzzerBeater ei ole vaarassa mennä nurin ja lopettaa toimintaansa. Lahjoitukset ovat vain keino voimistaa mainostustoimintaamme ja siten tuoda uusia pelaajia pelin pariin. Aloittaaksemme komeasti, BB:t (kehittäjäkäyttäjät) ovat henkilökohtaisesti lyöneet rahaa likoon saadakseen keräyksen liikkeelle. Valmistaudu - sillä 10. kesäkuuta aloitamme ensimmäisen mainoskampanjan lahjoitusrahoilla.


Kausi 35: Tyyliteltyjä kenttiä, palkkahistoria ja BB:n mainostamista (2)

Emme ole vielä päättäneet, miten BuzzerBeaterin pikkuruisten (kourallinen aktiivisia käyttäjiä) mikromaiden kanssa. Tiedämme, että tämä tulee pettymyksenä monelle teistä, mutta pyydämme kärsivällisyyttä, sillä päätös on vaikea ja tulee vaikuttamaan pysyvästi peliin.

Kausittaisessa talouskatsauksessamme olemme päättäneet nostaa vapaiksi agenteiksi (automaattisesti siirtolistalle erotettaessa tai bottiutuessa menevät pelaajat) kelpaavien palkan ylärajaa 60''000$:sta 80''000$:iin.

Kauden 34 BuzzerBeaterin Parhaat -turnauksen voitti Topola Eagles managerinaan Ivko. He päihittivät King Kenny:n ja hänen luotsaamansa KK.Play-Off:in 94-85 tiukassa finaalissa. Voiton myötä serbialaiset managerit ovat voittaneet nyt viisi seitsemästä viimeisimmästä BBP-tittelistä. Erittäin vaikuttavaa!

Kuin lisää vettä myllyyn, Serbian maajoukkue kukisti Espanjan maailmanmestaruuskisojen loppuottelussa jatkoaikatrillerin päätteksi 100-98.

This Post:
00
277286.9 in reply to 277286.8
Date: 9/3/2016 12:22:38 AM
Zwölf
II.4
Overall Posts Rated:
687687
Second Team:
Zwölf 2
Lyhyesti uuden kauden julkistukset ja myöhemmin käännän ne vielä kokonaankin.

1) Siirtolista-arviota parannettu
2) Henkilökunnan tarjouskilpailutietoja näkee kaupan jälkeenkin
3) Luovarista voi saada täydet 48min treenikkeille
4) Tietokonepelaajan ohjastamille joukkueille järjestetään pelaajia niin ettei luovareita tule
5) Supporterit voivat tallentaa 10 siirtolistahakua ja katsoa 3 peliä yhtä aikaa ottelunäyttimillä
6) Muutkin sisätaidot kuin levypallot alkavat maksaa takamiehille
(ainakin palkassa)

This Post:
11
277286.10 in reply to 277286.9
Date: 9/3/2016 8:44:12 AM
Overall Posts Rated:
986986

6) Muutkin sisätaidot kuin levypallot alkavat maksaa takamiehille (ainakin palkassa)


Tätä onkin jo odotettu varsinkin kun lisäyksenä on että takamiehet huonoilla sisätaidoilla voivat odottaa jopa palkkojen laskua. Tämä on ainakin yksi askel kohti oikeaa suuntaa. Toki olihan se kiva leikkiä paikkojen vaihtojen kanssa aikansa

Nyt vain toiveet siihen että sisähyökkäyksen vaikutus PG/SG palkkoihin samalle tasolle kuin levypallot

This Post:
00
277286.11 in reply to 277286.10
Date: 9/4/2016 3:40:40 AM
Hämeen Kori Kuninkaat
III.6
Overall Posts Rated:
121121
miiä on luovari:D

From: Hencka_D

This Post:
22
277286.12 in reply to 277286.11
Date: 9/4/2016 11:06:50 AM
Taikasuon Tattivatit
III.7
Overall Posts Rated:
776776
miiä on luovari:D


Luovutusvoitto. Eli tässä tapauksessa tarkottaa, että tietokoneen ohjaamilla joukkueilla on vähintään 3 miestä kokoonpanossa, jolloin luovutsvoittoa ei tule.

From: nassu
This Post:
00
277286.13 in reply to 277286.12
Date: 9/5/2016 8:48:23 AM
Overall Posts Rated:
7070
So, it might help a bit to think of the announced changes like this; a small part of the salary weights that are calculated based on primaries will now be replaced by secondaries. This means that most players will actually have their salaries reduced, as their primaries are the highest skills. This is true both for forwards and guards. On average, since not many teams have rosters brim filled with individuals with incredible secondaries, most players will have their salaries reduced even some players do get higher salaries, so it will at least balance out. For most teams, it will probably even reduce their total salary spending.

In other words, we are not increasing salaries, we are just shuffling the skill weights in them, adding some, reducing others, to better reflect their true value. Even then, the change should never allow for a 30% salary increase.


BB-Marin globaalilla.

This Post:
00
277286.14 in reply to 277286.9
Date: 9/5/2016 2:21:16 PM
Zwölf
II.4
Overall Posts Rated:
687687
Second Team:
Zwölf 2
Nyt kokonaan kauden 36 julkistukset suomeksi uutisissa http://www.buzzerbeater.com/default.aspx ja kopioituna alle talteen (kahdessa osassa):


Kausi​ ​36:​ ​Mahtavaa uutta kamaa! (osa 1) Lähettäjä BB-Marin 3.9.2016

Siirtohinta-arvion tarkoitus on auttaa pelaajia määrittämään tietyn pelaajan arvo. Päätimme, ettö on aika parantaa arviota, joten julkaisimme siitä uuden entistä tarkemman version.

Lisäksi henkilökunnan jäsenien tarjouskilpailulla määritetty allekirjoituspalkkio tuppasi mysteerisesti häviämään muiden kuin ostajan näkyviltä heti kaupan sulkeuduttua. Jatkossa pystytkin silmäilemään koko tarjouskilvan tietoja myös sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen. Tämä varmasti auttaa sinua hankkimaan käsiisi sen maailmankuulun kestävyyteen erikoistuneen valmentajan, jota olet himoinnut...

Luovutusvoitot ovat aiheuttaneet paljon harmia sotkemalla viikoittaisia harjoitusminuutteja - no eipä sotke enää. Tästä lähtien tietylle pelipaikalle aloittajaksi, vaihtomieheksi sekä reserviksi asetettu pelaaja saa täydet 48 minuuttia. Itse asiassa jatkossa kukaan pelaaja ei voi saada yli 48 minuuttia luovutusvoitossa, mutta heille on taattu 36 minuuttia aloittajan paikalta, 10 minuuttia vaihtomiehen paikalta ja kaksi minuuttia reservipaikalta.

Olemme tuoneet muutoksia myös vastabottiutuneita tietokonepelaajan ohjeistamia joukkueita koskien - ne eivät enää tule aiheuttamaan luovutusvoittoja, sillä heille tullaan varmistamaan riittävä määrä pelaajia joka otteluun. On myös liikkunut huhuja pelaajien uusista tavoista kerätä kokemusta. Varmaksi voidaan sanoa, että maajoukkue-esiintymisistä sitä kertyy eniten, mutta joidenkin mielestä jopa ystävyysottelut voivat - pienissä määrin - kehittää pelaajan kokemusta.

Muutama uusi/paranneltu ominaisuus supportereillemme on myös syytä mainita. Tallennetuilla siirtolistahauilla on nyt muokattavat kuvaustekstit ja itse tallennusten määrä on nostettu kymmeneen. Ja muuten, jos olet joskus halunnut katsella montaa peliä BuzzerBeaterissa samanaikaisesti, niin sekin on nyt mahdollista. Toinen ja kolmas ottelunäytin tarjoavat nyt supportereille jopa kolmen ottelun yhtäaikaisen katselunautinnon samassa selainikkunassa. Vierekkäin tai päällekkäin - livenä! Muista myös hyödyllinen Dolphin-selain, jolla saat ottelunäyttimet pyörimään Flashillä Android-mobiililaitteessasi.

Haluamme puhua myös pidemmän tähtäimen muutoksista. Me uskomme BuzzerBeaterille olevan parhaaksi, että se olisi mahdolisimman tasapainoinen. Siksi tuomme muutoksia pelaajapalkkoihin. Sisäpainotteiset takamiehet ovat olleet suuressa roolissa menneellä sisähyökkäämisen aikakaudella, mutta heidän palkkansa eivät ole tätä kunnolla vastanneet. Seuraavasta kaudesta lähtien heidän palkkansa tulee riippumaan myös muista sisätaidoista kuin levypalloista. Sinua on varoitettu! Huomionarvoista on, että heikommilla sisätaidoilla varustetuille takamiehille on lupa odottaa hienoisia palkan laskuja! Myös muilla pelipaikoilla saatetaan nähdä palkkamuutoksia.

This Post:
33
277286.15 in reply to 277286.14
Date: 9/5/2016 2:24:02 PM
Zwölf
II.4
Overall Posts Rated:
687687
Second Team:
Zwölf 2

Kausi ​36:​ ​Mahtavaa uutta kamaa! (osa 2) Lähettäjä: BB-Marin 3.9.2016

Osa-alue, jolla haluamme myös kiinnittää huomiota, on uudet käyttäjämme. BuzzerBeaterin mainosrahalahjoitukset on ollut suurmenestys ja pumppaa ytyä kampanjoihimme, joilla pyritään tuomaan lisää käyttäjiä yhteisöömme. Upea saavutus vaikkemme ole vielä edes täydellä voimalla liikkeellä! Koska emme koskaan tule luopumaan "ilmainen pelata" -filosofiastamme, pyydämme nöyrästi lahjoittajilta tukea käyttäjämäärän kasvattamiseen ja pelin pitämiseen kilpailukykyisenä markkinointirintamalla. Lahjoituskunniamerkkien ansaitseminen ei ainakaan voi tehdä hallaa. Iso kiitos kaikille nykyisille (ja tuleville!) lahjoittajillemme, sillä olette ylittäneet odotuksemme!

Viimein perinteisesti onnittelukappale:
Kauden 35 BuzzerBeaterin Parhaat -voittaja on Brutus Buckeye peräsimessään Brutus. Hän peittosi Undertakerin luotsaaman Volketswil 76ersin tiukassa 94-88 trillerifinaalissa. Tämä on ensimmäinen pysti Japaniin 25:een kauteen hyvin muistamamme Sharman Globetrottersin jälkeen.

BBP-veikkauksen voittokolmikko on ylhäältä alaspäin Frankie Theildo Serbiasta, LA-Fritz Espanjasta ja Mod_Borgore Ukrainasta. Hienoa työtä! Ilmaiset supporter-paketit lähtevät onnekkaille voittajille - nauttikaa!

Puolustusten hallitsemassa taktisessa pelissä Espanja onnistui kukistamaan Italian (hallitseva mestari) 76-71 tulemalla takaa ohi toisella puoliajalla. Näistä joukkueista vaikuttaisi tulevan hurjin taistelupari, mitä U21-joukkueissa on koskaan nähty! Tällä kaudella miesten maajoukkueet pelaavat maailmanmestaruuskisoissa Uruguaissa, jossa tullaan varmasti näkemään maailman parhaiden BB-managerien luovuutta. Pidähän heitä silmällä ja ehkä opitkin muutaman tempun...

Toivotamme kaikille mitä parhainta onnea uuteen kauteen!

This Post:
00
277286.16 in reply to 277286.15
Date: 9/16/2016 6:02:34 AM
Zwölf
II.4
Overall Posts Rated:
687687
Second Team:
Zwölf 2
Yksi lisäuudistus tuli vielä jälkikäteen uutisiin:


Managerin suosio ------ Lähettäjä: EGM-Foto 16.9.2016 0:54:40

Oletko tyytymätön BB-maasi maajoukkueen managerin toimintaan? Näytä mielipiteesi äänestämällä maajoukkueen (MJ ja U21 erikseen) sivulla löytyvässä Managerin suosio -laatikossa.

Maajoukkueiden edun ja koko yhteisön vuoksi, jos vähintään 10% maan käyttäjistä äänestää negatiivisesti ja suosio on alle 25%, maajoukkuemanagerin korvaamistoimenpiteet käynnistyvät automaattisesti (seuraava kandidaatti vaaleista). Maille, joissa on alle 100 käyttäjää 10%:n sijaan käytetään 10 äänen kappalerajoitusta sille, että korvaaminen toteutettaisiin. Maajoukkuemanageria ei korvata, mikäli toista kandidaattia ei ole olemassa.

This Post:
00
277286.17 in reply to 277286.16
Date: 9/16/2016 6:04:41 AM
Zwölf
II.4
Overall Posts Rated:
687687
Second Team:
Zwölf 2
Oletettavasti / toivottavasti Suomessa tämä ei tule vastaan, mutta ainakin nyt on hieman porkkanaa myös muille kandidaateille asettua ehdolle vaaleihin kuin vain yhdellä kerrallaan aina (y)

Advertisement