Καλησπερα κι απο μενα.
-Εγω παω για φουντο απευθειας, ανελαβα την ομαδα στα μισα της περασμενης σεζον, ανεβηκα αμεσως και δεν προλαβα να φτιαξω καθολου τα οικονομικα.
-Μερικες αποριες επειδη επαιζα πριν καμια δεκαρια χρονια τουλαχιστον κι εχω ξεχασει αρκετα πραγματα:
Καταρχας δεν εβρισκα πως να απαντησω στο forum, αναγκαστηκα να απαντησω στο 1ο μηνυμα (δεν υπηρχε αλλη επιλογη, λογικα ετσι γινεται)
Το βασικο που με προβληματιζει/εκνευριζει ειναι γιατι τοσους μηνες/εβδομαδες απ τη μερα που ανελαβα την ομαδα, δεν εχει παρει ΚΑΝΕΝΑΣ παικτης προπονηση! Ακομη και παικτες μικροι με προοπτικη mvp. Τιποτα.
Δεν κανω κατι λαθος, τα λεπτα που αγωνιζονται ειναι κομπλε, προσπαθω να τα μοιρασω. Δεν το εχω ξαναδει αυτο..
Επισης εχω/παιρνω παικτες με απιστευτα/πελωρια στατιστικα και μου τελειωνουν τα παιχνιδια με 30% ευστοχια.. Κι οχι μονο αυτο, παιρνουν καλυτερη βαθμολογια απο αλλους που εχουν καλυτερα ποσοστα απλως ειναι πιο απειροι.
Τελικα μετα απο τοσα χρονια δεν αλλαξε τιποτα στο παιχνιδι..
Τελος, υπαρχει καποιο mail για support? Καποια στιγμη δε μπορουσα να λογκαρω (ειχα ξεχασει τον κωδικο) και δεν ηξερα καν που να απευθυνθω
Last edited by cabof85 at 9/26/2020 5:35:01 PM