BuzzerBeater Forums

Slovenija - II.3 > Sezona 56

Sezona 56

Set priority
Show messages by
This Post:
22
314011.7 in reply to 314011.6
Date: 04/14/2022 03:54:54
High fly team
SKL
Overall Posts Rated:
6767
Second Team:
High fly Development team
Hvala za čestitke in pohvalo, na tem mestu že čestitke za osvojitev naslova in pa nama že želim čim bolj napete boje v prihajajoči sezoni.

Kot si napisal je bila tekma res zelo napeta, poraz pa seveda boleč glede na potek tekme. Očitno nam letos podaljški niso bili naklonjeni saj smo kar 3-4 tekem v sezoni izgubili prav po podaljških. Razlog za ta zadnji poraz je sicer dobro varovana skrivnost, ampak govori se, da se dolgoletni član in kapetan ekipe Dule ZORIN (46169559), od zadnje tekme rednega dela, ni pojavil na treningu zakar so pri visokoletečih oddali prijavo o pogrešanih osebah na policijo. No Dule se je naposled sam pojavil v Slačilnici nekaj minut pred tekmo, njegova odsotnost pa naj bi bila po uradnem poročilu kluba zaradi družinskih razlogov (po neuradnih informacijah je bil nekaj noči zapored viden v Celovcu, "rahlo" okajen in v številčni ženski družbi?)


Kljub neosvojitvi playofa pa lahko rečem, da je bila sezona Visoko letečih nad vsemi pričakovanji, saj je bil glavni cilj sezone zagotovoti optimalen trening mojim 3 trenirancem in krojiti vrh konference. To nam je uspelo in fantje so res lepo napredovali, seveda pa smo izkoristili tudi priložnost in ob nekaj lepih zmagah v ligi nato poizkusili in uspeli sezono pripeljati do konca neporaženi.

Se pa že aktivno prirpavljamo na čim boljšo sezono v prvi ligi, kamor smo se uvrstili po vsega 8 sezonah od ustanovitve in zato držimo pesti, da ne bo prehitro ter prekratko.


Padla stava je usaka,
Liga II.3 nikol vec nau enaka.
Da prekrizal bi jim pot,
ni ga blo junaka,
stisnjeni v kot,
plaval so mrtvaka.

Ni bilo zavor,
v šesti mlatu je motor,
ni se ustavu vse do konca,
dokler ni bil 22 : 0 score.

Mogoc res ne bo prvak,
sam boli ga crna cuna,
a drug let spet fantje bojte se,
padale bojo rekete,
ker makina mu je puna.

Zdej pa resi v Celovc,
captain Dule casti,
kurvice in per v kozarc,
vsakomur natoct,
za prjatle dobre stare,
pride zravn ga tut Pasaric namoct.


Message deleted
Message deleted
Message deleted