BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Kérdés és csevegő

Kérdés és csevegő (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Nimitz

This Post:
00
8724.7 in reply to 8724.6
Date: 11/30/2007 11:51:47 PM
Overall Posts Rated:
77
Na végre megvan a tere-fere topik! :D

Ez a cserélős dolog tényleg nem egyértelmű,vki nem olvasott vmit a globálon?

From: baleee

This Post:
00
8724.8 in reply to 8724.6
Date: 11/30/2007 11:56:04 PM
Overall Posts Rated:
22
és melyik edzői taktikát használod?

Message deleted
From: Kventeen

This Post:
00
8724.10 in reply to 8724.8
Date: 12/1/2007 1:50:12 PM
Overall Posts Rated:
00
a döntse el az edző típust. a többi lényegében ugyanígy működik, csak beszűkíted az edző lehetőségeit. arra viszont szerintem nincs lehetőség egyik változatban sem, hogy meghatározd, hogy a játékos kb mennyit játszon.

mondjuk gondolom mindenki az idő miatt kérdezgeti a csere dolgot, hogy egyszerűbb legyen kihozni a 48-at, de ahogy én látom a jelenlegi cserelehetőségek nem erre vannak kitalálva.

This Post:
00
8724.11 in reply to 8724.10
Date: 12/1/2007 1:55:50 PM
Overall Posts Rated:
00
a topic nyitáshoz kapcsolódva azért megjegyezném, hogy az oké, hogy ne nyissunk ezer újat, de szerintem a lényeg inkább az lenne, hogy egy adott témában nem legyen több topic.

az új belépőknek meg sokkal egyszerűbb, ha a "csere", "sérülés" vagy egyéb tematikus topicokban kapnak választ, mint az, hogy végig kelljen hozzá nyálazni az egész kérdezz-feleleket.

és ha kitekintünk külföldre is, akkor meg láthatjuk, nem "tilos" új topicokat nyitni.

bocs, ez a személyes véleményem, én inkább a praktikum híve vagyok... :)

From: baleee

This Post:
00
8724.12 in reply to 8724.11
Date: 12/1/2007 3:21:24 PM
Overall Posts Rated:
22
pedig jó a dominó is...

From: Hukli

This Post:
00
8724.13 in reply to 8724.11
Date: 12/1/2007 4:02:20 PM
Overall Posts Rated:
00
Ebben a topicban bármit kérdezhetnek. Minek legyen csere+edzú+draft meg ilyenek? Ha vaalkinek kérdése van ide leírja és aki tud válaszol.

This Post:
00
8724.14 in reply to 8724.13
Date: 12/1/2007 4:30:08 PM
Overall Posts Rated:
00
a lustaság miatt.

ha egy rövidebb topicot kell végigolvasni, azt még megteszi az ember, de egy hosszabbat már tuti nem. és akkor felteszik ugyanazokat a kérdéseket százszor. aki meg segítene, annak meg herótja lesz előbb-utóbb ezektől a kérdésektől.

már olvastam pár topicot más ehhez hasonló játékokban is, és azt vettem észre, hogy sokszor elveszik a lényeg, és irtó sok időbe kerül megtalálni bizonyos kérdésekre a választ. és az nagyon valószínű, hogy egy cserével kapcsolatos kérdésemre nagyobb eséllyel találom meg a választ a húsz edzéses hozzászólás között, mint a 300 kérdezz-felelekben...

szóval szerintem nem hiába jelentek meg a tematikus tévécsatornák is a médiában. adott témához való könnyebb hozzáférés... de lehet csak én gondolom így.

From: Nimitz

This Post:
00
8724.15 in reply to 8724.14
Date: 12/1/2007 4:59:42 PM
Overall Posts Rated:
77
Igazad is lehet/van ,majd ha többen leszünk aktívak ,csinálunk többet ,ha özönlenek az üzik,de pont azért,mert ilyen kevesen aktivizálódunk,jobb egy helyre koncentrálódni,nem osztódik meg a figyelmed ,és így talán picivel több párbeszéd alakul ki,mint eddig + így is úgy is végigolvasom az összes topic-ot,akkor meg minek külön lennie?
Látod például ez is egy kérdés az ennek megfelelő topicban! :)

From: Hukli

This Post:
00
8724.16 in reply to 8724.14
Date: 12/1/2007 9:23:14 PM
Overall Posts Rated:
00
Azért mégis minek legyen azért 10 topic hogy a kezdők külön külön tegyék fel a kérdésieket? Nem kell átolvasni, ide csak beírják, hogy mit nem értenek és segítünk.

This Post:
00
8724.17 in reply to 8724.16
Date: 12/1/2007 10:38:07 PM
Overall Posts Rated:
00
lehet félreérthető volt a megfogalmazás, de én pont arra gondoltam, hogy ne tegyék fel a kérdéseiket, hanem találják könnyen meg az adott téma külön topicjában. de végül is ez a segítőknek lenne könnyebb és lenne több idejük a magyar fordítást, meg a válogatott ügyeit csinálni...

szerintem többségünk a kezdetkor megnézte a külföldi fórumokat, hogy információkat szerezzen. szerintem nem volt olyan ország, ahol nem találtam volna edzésre, posztokra, satöbbire való külön topicot, és így könnyebben értettem meg bizonyos dolgokat úgy, hogy nem telt fél napba, hogy kikeressem az infókat.

a másik meg, hogy úgy gondolom nem értelmetlen témában nyitottam topicot, szóval nagyon nem értem, hogy miért kell önhatalmúlag eldönteni, hogy mi mehet, meg mi nem. mert ennyiből az edzés meg posztok topicot is be lehetett volna zárni...

ez egy játék, és úgy is kellene felfogni, hogy ez mások szórakozása is...

aki már unja a sok rizsámat, attól elnézést kérek, nem vagyok én ilyen, csak ma bal lábbal keltem... :D

Advertisement