Nova sezona…1. kolo…
Plava konfa...
1/15/2011 6:00:00 PM Gripe Team -- Critters
Prva utakmica sezone i odmah mi dolazi najjači novopridošlica iz 3. lige, na njegovu žalost s ozlijeđenim najboljim igračem, tako da mu slijedi samo časni poraz, ali svejedno može postaviti sasvim respektabilnu i ujednačenu petorku s kojom je nadmoćno osvojio 3. ligu…što se moje momčadi tiče nakon djelomičnog pomlađivanja ekipa je definitivno slabija i trebat će nekoliko treninga da sve sjedne na svoje mjesto i da se barem vidi kak bu to funkcioniralo, barem s prvom petorkom, ali Metzler je zasad još tu i s njim pod košem nema zime, makar je njegova skora prodaja još uvjek izgledna opcija. Cris Velazquez je nova akvizicija na krilu od koje se puno očekuje u narednim sezonama, ali trenutno ima sezonu za rad na obrani i krpanje rupa…
Pobjeda Critters…
1/15/2011 6:00:00 PM KK MAJSTOR Bednja -- KK Lokarda
Nakon dugo vremena da i Velečasni ima lagano otvaranje sezone…ništa što Majstor izvede na teren ne može parirati ekipi Velečasnog, pa čak i da istrči s mješovitim sastavom…
Pobjeda Lokarda…
1/15/2011 6:00:00 PM dugave -- KK Plutoni
Derbi kola…
Marijo je pametnim ulaganjem i treningom u samo par sezona uspio sastaviti respektabilnu momčad s kojom kuca na vrata 1. lige, no tamna strana medalje je što takva momčad košta previše i Dugave su na rubu provalije te se trenutno rasprodaju igrači s klupe, hoće li to biti dovoljno i što će učiniti u slučaju teže ozljede ostaje da se vidi, no izdrži li Marijo ovu financijsku oluju i ako uspije ostaviti momčad na okupu mislim da su mu finale konferencije i druga pozicija osigurani…a više ionako ovisi o sreći…
Plutoni se još nisu oporavili od financijskog kraha prošle sezone tako da pod koševima nema ničeg vrijednog spomena…s druge strane ima skoro najjaču vanjsku liniju lige i ako postavi nisku trkačku postavu mogao bi napadački nanijeti dosta štete protivniku jer su centri Dugava obrambeno i napadački bezopasni ako se maknu od koša…
Mislim da bi Plutoni mogao, ako bi baš htio, odigrati taman dovoljno da pobjedi već poslovično oprezne Dugave u otvaranju sezone…
1/15/2011 6:00:00 PM udruga za mesopusne običaje bribir -- ZG-Nomads
Gost dolazi s ozlijeđenim prvim centrom i najboljim igračem na TL…to nije dobar znak i s tim mislim da Nomada čeka lagan posao u prvoj domaćoj utakmici…
Pobjeda Nomada…
Evolucija Ide U Pogrešnom Smjeru...