Πρώτη μου νίκη. :D
Xwrafa Peristeri club @ Bluzzers 92 - 103
Αναγκαστικά έπρεπε να το παίξω δυνατά το παιχνίδι.Ανταγωνιστής μου,οπότε αν δεν κέρδιζα,τότε θα κουνούσα μαντήλι στα εισιτήρια.Δεν ξέρω γιατί έπαιξα κοίτα μέσα,αλλά μαζί με την ζώνη 3-2 μπόρεσα να πάρω την νίκη.Η μπάλα δεν περνούσε στους ψηλούς του οπότε το 9(υψηλό) είναι πλασματικό αρκετά.Κέρδισα την μάχη στα rebound,πολύ σημαντικό αυτό.
Παίχτης κλειδί για την νίκη μου είναι ο Vecgailis που είχε πολύ καλά ποσοστά στα εντός πεδιάς,βοήθησε στην οργάνωση,έκλεψε την μπάλα όταν έπρεπε, ενώ δεν έκανε ούτε ένα λάθος.
Asteries @ aias euosmou 82 - 80
H ζώνη 3-2 παραλίγο να παίξει άσχημο παιχνίδι στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος.Μόλις 13% στα τρίποντα,αλλά τελικά ούτε αυτό δεν ήταν αρκετό για να σταματήσει τους Αστερίες.Αυτή την φορά επέλεξε την Motion,που του έδωσε και κάποιες λύσεις στην ρακέτα.Βέβαια η άμυνα του ήταν που του έδωσε την νίκη με συνολικό 16(χαμηλό).Αρχίζει να δηλώνει το μεγάλο φαβορί για τον τελικό.
Ο Villafañe ήταν πρώτος σκόρερ με 24 πόντους ενώ ο Runjun πήρε μόνος του 20 από τα 48 rebound της ομάδας του.
SMERNA @ Stonedreamers 104 - 79
Ακόμα ένα "πουλημένο" παιχνίδι από τον stone.Δεν έχω κάτι να πω πάνω στο θέμα.
Γουρουνια @ OLYMPOS.BC 83 - 115
Όταν τα γουρούνια έβαλε ζώνη 2-3 θα έπρεπε να κοιτάξει τι εξωτερική επίθεση βγάζει ο αντίπαλος.Με 2(υψηλό) δεν πας πουθενά και ας βγάζει 7 εσωτερική επίθεση.Το κοίτα μέσα δίνει αρκετές φάσεις στον SF που σε mid-range/μακρινές αποστάσεις δεν θα έχει πρόβλημα με τέτοια άμυνα.
Έτσι ο OLYMPOS πήρε τον άσσο με πρώτο σκόρερ τον Romic με 25 πόντους που ήταν και ο πολυτιμότερος για την ομάδα του.
Za(p)patistas @ fightclub 93 - 114
Φανερή υπεροχή του γηπεδούχου σε άμυνα και επίθεση και σε συνδυασμό την μεγαλύτερη διάθεση πήρε την νίκη και συνεχίζει το κυνήγι για την πρώτη θέση.Ο fight είχε 14(υψηλό) στην επίθεση και στην άμυνα έβγαλε 16(μέτριο) ενώ στα rebound εξαφάνισε τον αντίπαλο που είχε 3(υψηλό) και ο fight 6(μέτριο).
Καλύτερος παίχτης για τον fight ήταν ο Winart που κέρδισε τις μάχες στην ρακέτα.Τόσο στην επίθεση (30 ποντοι με 75%) αλλά και στα rebound(11 αμυντικά και 4 επιθετικά).
kleinmein @ BARGA B.C. 94 - 78
Ο Ζαπ θα παραμείνει στην 6η θέση,λόγο της ήττας του barga από τον πρωτοπόρο των κόκκινων.Ο Klein έσπασε την έδρα του,παρά το καλό στήσιμο που είχε ο γηπεδούχος.Στα πιο μικρά rating η διαφορά τους ενός είναι μεγαλύτερη,και εκεί κρίθηκε πιστεύω το παιχνίδι(εκτός από την ποιότητα στο ροστερ).Η διαφορά του 4 με το 3 είναι μεγαλύτερη από την διαφορά του 7 με το 8.
Ο Liotta ήταν ο πολυτιμότερος με 24 πόντους 8 assist και 5 κλεψίματα.
Evosmos bc @ Herkules B.c. 121 - 126
Μεγάλο σκορ,που σημαίνει καλύτερη επιθετική λειτουργία με πιο μέτρια άμυνα.Και οι δύο ήταν στο τρέξε σούταρε και M2M,με τον Herkules να κερδίζει λόγο έδρας,καλύτερης επίθεσης και μεγάλης διαφοράς στα rebound,παρά την διαφορά στην διάθεση.To 8(μέτριος) στην επίθεση ήταν αρκετό,και αν είχε και λίγο καλύτερη περιφέρεια τότε θα κέρδιζε ποιο εύκολα.
Ο van Gils με τα 17 rebound και τους 25 πόντους(65%) βγαίνει ο πολυτιμότερος για την ομάδα του Ηρακλή.
Leniarniakos @ aris 2009 84 - 101
Πρώτη νίκη και για τον Άρη.Μάλλον η υπερβολική σιγουριά δεν κάνει ποτέ καλό.Κακή επιλογή στην άμυνα,με το 3-2 να λειτουργεί κατά του καθώς εσωτερική επίθεση ο άρης έβγαλε 8(δυνατός).Το συνολικό 13(υψηλό) στην άμυνα ήταν αρκετό για να σταματήσει την ουδέτερη επίθεση του Leni που σίγουρα δεν ήθελε ήττα,αλλά θα παραμείνει στην ουδέτερη ζώνη της κατάταξης.
Ο Alefantis ήταν κορυφαίος για τους νικητές 25 πόντους 11 rebound,5 assist και 4 τάπες και effinciency 30.