BuzzerBeater Forums

Hellas - III.8 > Season 16

Season 16

Set priority
Show messages by
This Post:
00
181392.70 in reply to 181392.65
Date: 5/1/2011 12:14:02 PM
Overall Posts Rated:
2525
Μια μπαλιτσα απο εμενα! Ειναι ετσι ακριβος οπως τα λες.... ο προσεχης αντιπαλος εκανε την κινηση του! Αλλα θα ηθελα να του πω οτι λυπαμαι ειναι στανταρ ασσος! Καλο μηνα

This Post:
00
181392.71 in reply to 181392.70
Date: 5/1/2011 12:29:43 PM
Overall Posts Rated:
66
μπραβο σου,φοβερη δουλεια το μονο σιγουρο ειναι οτι θα πιασεις δουλεια στην αναλυση αγωνων χαχα!
Αντε ετσι να συνεχισουμε γερα...τελικα πολυ δυσκολος ομιλος με ισοδυναμες ομαδες,κι εγω πρωτο στοχο εχω προπονηση και μονο για αυτη τη σεζον αργοτερα βλεψεις για παραπανω

This Post:
00
181392.72 in reply to 181392.64
Date: 5/2/2011 10:15:43 AM
Overall Posts Rated:
170170
Που είναι η ανάλυση για τους κόκκινους???? Δεν έχει μπαλιτσα χωρίς αυτό :P

This Post:
00
181392.73 in reply to 181392.72
Date: 5/3/2011 8:03:53 AM
Overall Posts Rated:
4444
Sorry αλλά είχα προβλήματα με το νετ και με αργό ιντερνετ δεν μπορούσα να κάνω σωστή δουλειά γιατί θέλω να ανοιγοκλείνω tabs.
Έρχεται σε λίγο. :$

This Post:
11
181392.74 in reply to 181392.73
Date: 5/3/2011 8:27:30 AM
Overall Posts Rated:
4444
kleinmein
Ο πρώτος από τους κόκκινους και ο ένας από τους 5 με record 2-1 έχοντας την καλύτερη σχέση άμυνας και επίθεσης.Προφανές διαθέσεις στην επίθεση με look inside βγάζοντας πολύ καλά αποτελέσματα.Η ρακέτα του είναι από τις καλύτερες στην κατηγορία και στην άμυνα.Το κακό είναι στις επιλογές που έχει.Το outside game είναι ανύπαρκτο βγάζοντας στην καλύτερη 4(μέτριο).
Ο Mpampaliotis δείχνει ότι δεν παίρνει άδικα 74.600 την εβδομάδα.Έχει παίξει μόλις ένα παιχνίδι αλλά φαίνεται ότι είναι σε καλή κατάσταση και μάλλον θα κάνει την διαφορά για τον Kleinmein.

fightclub
Δεύτερος για τους κόκκινους και συνολική κατάταξη 3ος με την σχέση άμυνας/επίθεσης να είναι στο +22.Δεν έχει δείξει ακόμα κάποια καθαρή τακτική επίθεσης και τα ratings είναι μοιρασμένα.Κύριο όπλο του η καλή άμυνα στο M2M δείχνοντας ότι μπορεί να παίξει καλό αμυντικό σύστημα αν χρειαστεί με κάποια ζώνη.Αυτό που βλέπω ότι θέλει σίγουρα βελτίωση είναι το Effensive flow,που ίσως με κάποια εσωτερική επίθεση να ανέβαινε αρκετά.
Καλύτερος παίχτης του ο Veniani που βάζει 23,7 πόντους και μαζεύει 10.3 rebounds.

Herkules B.c.
Ας αρχίσουμε με τα αρνητικά για τον Ηρακλή.Καθόλου καλή σχέση άμυνας/επίθεσης με αποτέλεσμα να είναι μόλις στο +4.Όπως φαίνεται,λόγο ανταγωνισμού θα παίξει μεγάλο ρόλο αυτή η σχέση.Αυτό ίσως να ευθύνεται στην κακή άμυνα των περιφερειακών που βγάζει από 4(μέτριο) έως 5(χαμηλό).Ένα από τα πρώτα πράγματα που θα έπρεπε να κοιτάξει μάλλον.Η νίκες του έρχονται από την καλή επίθεση που βγάζει στο motion.
Ο Colón ουσιαστικά είναι ο καλύτερος 3pt της ΙΙΙ8 με 10/17 τρίποντα,με αποτέλεσμα να είναι ο καλύτερος παίχτης του.Βάζει κατά μέσο όρο 19.7 ενώ δίνει και 5 πάσες σε κάθε αγώνα.

Evosmos bc
Ο τελευταίος της ζώνης των playoff και ο τέταρτος στην σειρά με 2-1.Η επίθεση του είναι ίδια με την άμυνα,το οποίο σημαίνει ότι θα πρέπει να βελτιώσει αρκετά στοιχεία του παιχνιδιού του.Στο run & gun βγάζει 7(χαμηλό) ωστόσο δεν θα είναι αρκετό καθώς θα πρέπει να έχει λύσεις σε κάποια ζώνη 3-2.Στην εκάστοτε ζώνη αποδίδει καλά,αλλά μία ζώνη είναι επικίνδυνη επιλογή.Δεν τον έχουμε δει ακόμα σε M2M,αλλά πιστεύω ότι θα μπορεί να βγάλει μέχρι και 6(χαμηλο/μέτριο) στις δύο άμυνες.
Οι δύο παίχτες που κάνουν την καλύτερη δουλειά στο παρκέ είναι οι Carsaladi με 27,7 πόντους ανά παιχνίδι και ο Montero Peña με 18,7 πόντους αλλά και 15 rebound.

This Post:
33
181392.75 in reply to 181392.74
Date: 5/3/2011 8:29:38 AM
Overall Posts Rated:
4444
Leniarniakos
Στην ουδέτερη ζώνη ο Leni καθώς το πρόβλημά του είναι κυρίως η επίθεση παρά η άμυνα.Μάλλον το 6(μέτριο) που βγάζει το motion δεν είναι αρκετό.Καλή ισορροπία στην άμυνα με 6(χαμηλό) και στις 2 άμυνες κατά Μ.Ο ενώ μπορεί να φτάσει μέχρι και 7(χαμηλό) στην εσωτερική άμυνα.Θα πρέπει βέβαια να προσέξει τα rebound και να αυξήσει το effensive flow που κυμαίνεται χαμηλά λόγο του motion.Μάλλον το μπάτζετ θα πρέπει να μεγαλώσει καθώς έχει το τρίτο χαμηλότερο στον όμιλο μας με 141 840.
Ο Ciudadano ο καλύτερος παίχτης του στα 3 πρώτα παιχνίδια να έχει 16.3πόντους και 6.3 πάσες κατά Μέσο όρο.

Za(p)patistas
Επιθετικά θα πρέπει να βελτιωθεί αρκετά καθώς στο look inside βγάζει 5 και 5 στις επιθέσεις και στο push ball δεν έχει λύσεις στην ρακέτα.Το inside box πιστεύω τον περιορίζει,και ένα man to man ίσως να ήταν καλύτερο.Πολύ καλή λειτουργία στα rebounds,κάτι που σίγουρα είναι σημαντικό όπλο εναντίων αρκετών που έχουν πρόβλημα στον συγκεκριμένο τομέα.Βγάζει κατά μέσο όρο 6(χαμηλό).Έχει καλή ομάδα απλά θα πρέπει να ανεβάσει λίγο τις αποδόσεις του.
Ο Saúl Anguiano είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 29,3 πόντους ανά παιχνίδι,ενώ στο effenciency καλύτερος είναι ο Zancan.Ο ψηλός του Zap έχει Μ.Ο στο EFF 28.7 καθώς εκτός από τους 19.3 πόντους που σκοράρει κατεβάζει 16rebound αλλά μοιράζει και 4,7 assist ανά παιχνίδι.Σίγουρα πολυεργαλείο.

BARGA B.C.
H επίθεση του στο look inside είναι υποδειγματική αλλά πιστεύω ότι με μία ζώνη 2-3 μπορεί κάποιος να το κερδίσει.Οι βοήθεια που θα έχει από την περιφέρεια είναι μηδενική,και σε συνδυασμό την αδύναμη περιφερειακή άμυνα,είναι ευάλωτος στο outside game.Εσωτερικά η άμυνα του είναι πολύ καλή με μέσο όρο 7(χαμηλό) και λογικό είναι να έχει και μεγάλη τάση για τα rebound με Μ.Ο 6(μέτριο).Πολύ κακό effensive flow που θα πρέπει να το διορθώσει.
Καλύτερος παίχτης του ο Baiocchi με 17.7 πόντους,5.7 πάσες,10.7 με efficincy κατά μέσο όρο στα 3 παιχνίδια να είναι στο 29.3.

aris 2009
O Άρης όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος δεν έχει βλέψεις για κάτι και μοναδικός στόχος φαίνεται να είναι η προπόνηση των παιχτών του.Θα κυνηγήσει λογικά μια καλή πορεία στο κύπελλο να πάρει όσα πιο πολλά $$ μπορεί.Αδύναμη ομάδα δεν είναι,θα μπορούσε να κυνηγήσει άμα ήθελε κάποια πράγματα με κάποιες βελτιώσεις και προσθήκες στο roster του. Ο μάνατζερ έχει μιλήσει οπότε δεν μου μένει να πω κάτι άλλο.

Αν και καθυστερημένα ορίστε και η πρώτη βδομάδα για τους κόκκινους.Καλό αγώνα σε όλους σήμερα.
Ραντεβού απόψε για την τέταρτη αγωνιστική,ανάλυση και σχόλια.

This Post:
11
181392.76 in reply to 181392.75
Date: 5/3/2011 10:20:50 AM
Overall Posts Rated:
88
Ωραία η ανάλυση της πρώτης βδομάδας! Αναμένουμε την επόμενη..!

Και κάποια προγνωστικά για σήμερα:

Asteries- aias euosmou: Νομίζω δε χωράει αμφιβολία ότι ο Στέφανος θα πάρει και αυτό το παιχνίδι και θα συνεχίσει την αήττητη πορεία του

Smerna - Stonedreamers: Δύσκολο ματς. Η πορεία των δύο μέχρι στιγμής λέει Σμερνα, αλλά κάποια στιγμή ο στοουν πρέπει να κάνει σεφτε, και πιστεύω ότι αυτό θα γίνει σήμερα που είναι και εντός έδρας.

Zappa - Fc: Νίκη για φαιτ, δύσκολα ο ζαππα θα σπασει την εδρα του φαιτ

Kleinmein- Barga: Παιχνίδι ανάμεσα στις δύο κατεξοχήν ομάδες ''ρακέτας''. Η μάχη στους ψηλούς θα είναι μεγάλη, θα πέσει πολύ ξύλο, ένα ελαφρύ προβάδισμα το έχει ο κλαιν, χωρίς να αποκλείεται η έκπληξη απ τους Braga

Xwrafa- Bluzzers: Δύσκολο για προβλέψεις, νομίζω ότι ο χωράφα θα επικρατήσει.

Evosmos - Herkules: Η έδρα του Ηρακλή θα κρίνει το ματς, δύσκολο να κάνει δύο σερί ήττες ο ηρακλής. Άσος

Leniarniakos- Aris 2009: Ουδεν σχόλιο

Γουρούνια- OLYMPOS BC: Αν ο ολυμπος αποφασίσει να χτυπήσει το ματς, τότε δε θα έχει πρόβλημα. Άσος.

This Post:
00
181392.77 in reply to 181392.76
Date: 5/3/2011 2:06:23 PM
Overall Posts Rated:
170170
den prolava to stoixima gmt!!!

This Post:
33
181392.78 in reply to 181392.76
Date: 5/3/2011 2:41:18 PM
Overall Posts Rated:
4444
Πρώτη μου νίκη. :D

Xwrafa Peristeri club @ Bluzzers 92 - 103
Αναγκαστικά έπρεπε να το παίξω δυνατά το παιχνίδι.Ανταγωνιστής μου,οπότε αν δεν κέρδιζα,τότε θα κουνούσα μαντήλι στα εισιτήρια.Δεν ξέρω γιατί έπαιξα κοίτα μέσα,αλλά μαζί με την ζώνη 3-2 μπόρεσα να πάρω την νίκη.Η μπάλα δεν περνούσε στους ψηλούς του οπότε το 9(υψηλό) είναι πλασματικό αρκετά.Κέρδισα την μάχη στα rebound,πολύ σημαντικό αυτό.
Παίχτης κλειδί για την νίκη μου είναι ο Vecgailis που είχε πολύ καλά ποσοστά στα εντός πεδιάς,βοήθησε στην οργάνωση,έκλεψε την μπάλα όταν έπρεπε, ενώ δεν έκανε ούτε ένα λάθος.

Asteries @ aias euosmou 82 - 80
H ζώνη 3-2 παραλίγο να παίξει άσχημο παιχνίδι στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος.Μόλις 13% στα τρίποντα,αλλά τελικά ούτε αυτό δεν ήταν αρκετό για να σταματήσει τους Αστερίες.Αυτή την φορά επέλεξε την Motion,που του έδωσε και κάποιες λύσεις στην ρακέτα.Βέβαια η άμυνα του ήταν που του έδωσε την νίκη με συνολικό 16(χαμηλό).Αρχίζει να δηλώνει το μεγάλο φαβορί για τον τελικό.
Ο Villafañe ήταν πρώτος σκόρερ με 24 πόντους ενώ ο Runjun πήρε μόνος του 20 από τα 48 rebound της ομάδας του.

SMERNA @ Stonedreamers 104 - 79
Ακόμα ένα "πουλημένο" παιχνίδι από τον stone.Δεν έχω κάτι να πω πάνω στο θέμα.

Γουρουνια @ OLYMPOS.BC 83 - 115
Όταν τα γουρούνια έβαλε ζώνη 2-3 θα έπρεπε να κοιτάξει τι εξωτερική επίθεση βγάζει ο αντίπαλος.Με 2(υψηλό) δεν πας πουθενά και ας βγάζει 7 εσωτερική επίθεση.Το κοίτα μέσα δίνει αρκετές φάσεις στον SF που σε mid-range/μακρινές αποστάσεις δεν θα έχει πρόβλημα με τέτοια άμυνα.
Έτσι ο OLYMPOS πήρε τον άσσο με πρώτο σκόρερ τον Romic με 25 πόντους που ήταν και ο πολυτιμότερος για την ομάδα του.

Za(p)patistas @ fightclub 93 - 114
Φανερή υπεροχή του γηπεδούχου σε άμυνα και επίθεση και σε συνδυασμό την μεγαλύτερη διάθεση πήρε την νίκη και συνεχίζει το κυνήγι για την πρώτη θέση.Ο fight είχε 14(υψηλό) στην επίθεση και στην άμυνα έβγαλε 16(μέτριο) ενώ στα rebound εξαφάνισε τον αντίπαλο που είχε 3(υψηλό) και ο fight 6(μέτριο).
Καλύτερος παίχτης για τον fight ήταν ο Winart που κέρδισε τις μάχες στην ρακέτα.Τόσο στην επίθεση (30 ποντοι με 75%) αλλά και στα rebound(11 αμυντικά και 4 επιθετικά).

kleinmein @ BARGA B.C. 94 - 78
Ο Ζαπ θα παραμείνει στην 6η θέση,λόγο της ήττας του barga από τον πρωτοπόρο των κόκκινων.Ο Klein έσπασε την έδρα του,παρά το καλό στήσιμο που είχε ο γηπεδούχος.Στα πιο μικρά rating η διαφορά τους ενός είναι μεγαλύτερη,και εκεί κρίθηκε πιστεύω το παιχνίδι(εκτός από την ποιότητα στο ροστερ).Η διαφορά του 4 με το 3 είναι μεγαλύτερη από την διαφορά του 7 με το 8.
Ο Liotta ήταν ο πολυτιμότερος με 24 πόντους 8 assist και 5 κλεψίματα.

Evosmos bc @ Herkules B.c. 121 - 126
Μεγάλο σκορ,που σημαίνει καλύτερη επιθετική λειτουργία με πιο μέτρια άμυνα.Και οι δύο ήταν στο τρέξε σούταρε και M2M,με τον Herkules να κερδίζει λόγο έδρας,καλύτερης επίθεσης και μεγάλης διαφοράς στα rebound,παρά την διαφορά στην διάθεση.To 8(μέτριος) στην επίθεση ήταν αρκετό,και αν είχε και λίγο καλύτερη περιφέρεια τότε θα κέρδιζε ποιο εύκολα.
Ο van Gils με τα 17 rebound και τους 25 πόντους(65%) βγαίνει ο πολυτιμότερος για την ομάδα του Ηρακλή.

Leniarniakos @ aris 2009 84 - 101
Πρώτη νίκη και για τον Άρη.Μάλλον η υπερβολική σιγουριά δεν κάνει ποτέ καλό.Κακή επιλογή στην άμυνα,με το 3-2 να λειτουργεί κατά του καθώς εσωτερική επίθεση ο άρης έβγαλε 8(δυνατός).Το συνολικό 13(υψηλό) στην άμυνα ήταν αρκετό για να σταματήσει την ουδέτερη επίθεση του Leni που σίγουρα δεν ήθελε ήττα,αλλά θα παραμείνει στην ουδέτερη ζώνη της κατάταξης.
Ο Alefantis ήταν κορυφαίος για τους νικητές 25 πόντους 11 rebound,5 assist και 4 τάπες και effinciency 30.

This Post:
00
181392.79 in reply to 181392.78
Date: 5/4/2011 2:26:37 PM
Overall Posts Rated:
4444
Κάποια προγνωστικά για το Σάββατο.

SMERNA @ Asteries
Η πάρα καλή άμυνα,είναι αυτή που πιστεύω θα χαρίσει την νίκη στον γηπεδούχο.Ο Smerna έχει το υπέρ του κυπέλλου,έχοντας την δυνατότητα να ανεβάσει τον ενθουσιασμό του.Ποντάρω στον άσσο και στο 5-0 για τους Αστερίες.

Bluzzers @ OLYMPOS
Δύσκολο μάτς για μένα,σχετικά εύκολο για τον OLYMPO.H άμυνα μου μπάζει από παντού.Θα το παίξω άσσο.

Γουρούνια @ Xwrafa
Ακόμα ένας άσσος.Η πολύ κακή άμυνα των γουρουνίων είναι το κλειδί για την νίκη του Χωραφα.

Stonedreamers @ aias euosmou
Επικίνδυνο παιχνίδι.Θα πω και εδώ άσσο καθώς δεν ξέρω κατά πόσο θα κυνηγήσει το μάτς ο Stone.Ο aias έχει το θετικό του κυπέλλου για τον ενθουσιασμό,και η πολύ καλή του άμυνα πιστεύω θα το πάρει το παιχνίδι.

4 άσσοι λοιπόν.

Klein @ Evosmos bc
H κακή άμυνα του εύοσμου πιστεύω ότι θα είναι η αφετηρία της νίκης για τον Klein που δείχνει να θέλει να κάνει καλή season φέτος.

fightclub @ Aris
Θα το παίξω διπλό.Μετά την νίκη του άρη επί τον Leni ίσως θα έπρεπε να έχω μια μικρή επιφύλαξη,αλλά έχει δυνατή επίθεση ο Fight και θα το πάρει το παιχνίδι.

Barga @ Herkules
Πρώτο home winning game πιστεύω για τους κόκκινους.Θα είναι καλό μάτς,γιατί από οτι έχω δει ο Barga μπορεί να στήνει την ομάδα του ανάλογα με την περίσταση.Για να δούμε.

Leni @ Zap
Χμμμ...μετά την ήττα έκπληξη για τον Leni είμαι αρκετά επιφυλακτικός.Ωστόσο έχει την ικανότητα να σπάσει την έδρα,καθώς η άμυνα του zap είναι η χειρότερη του πρωταθλήματος και δέχεται 111 πόντους ανά παιχνίδι. Υπερισχύει στην επίθεση αλλά η άμυνα μπορεί να πάρει παιχνίδι.

3 διπλά και ένας άσσος λοιπόν για του κόκκινους.

This Post:
00
181392.80 in reply to 181392.79
Date: 5/4/2011 4:09:37 PM
Overall Posts Rated:
1717
Εγω θα δωσω προγνωστικα αφου δω πρωτα τις αγ.καταστασεις της Παρασκευης....

Advertisement