BuzzerBeater Forums

Poland - II.1 > Puchar - sezon 18

Puchar - sezon 18

Set priority
Show messages by
This Post:
00
200712.70 in reply to 200712.68
Date: 1/7/2012 9:15:54 AM
Overall Posts Rated:
7272
W przeciwieństwie do Ciebie mam też prawdziwe życie i nie szukam kolegów na bb, ani nie żyję tym forum ;] Ale żeby, aż tak bardzo czekać na odpowiedź, by specjalnie sprawdzać czy ktoś się logował itd. WOW :) Skoro tak bardzo jesteś wczuty w życie bb, to następnym razem naucz się nie rzucać słów na wiatr nawet na forum bb.

Nie były to żadne zaczepki, tylko zwyczajne wyraziłem swoje zdanie o frajerskim moim zdaniem oszustwie. Zaczepki szukałeś ty i chciałeś sobie w mordę dawać, no ale wiadomo lubisz rzucać słowa na wiatr i zdziwiłeś się, bo myślałeś że masz do czynienia z jakimś chłopcem :)

Dlatego skoro w tamtym temacie pisałeś na forum, ja podsumowałem tamtą sytuację także na forum. Resztę wypocin dawaj na maila, bo tak jak napisał manager zagłebia nikt nie chce tego czytać. Jak chcesz jakieś groźby jeszcze wysyłać to czyń to dalej ale na priva, a na forum dalej zakładaj maskę kulturalnego i prawdomównego, czemu zaprzeczasz w swoich prywatnych wiadomościach jak koledzy z ligi nie widzą :) Ja przynajmniej mówię to co myślę i biorę odpowiedzialność za swoje słowa, czego o Tobie nie można powiedzieć. Kończę temat na forum, podsumowałem co sądzę o Twoim paplaniu i kłamstwach, Ty przedstawiłeś swoje racje, a resztę jak już mówiłem daj na priv.

This Post:
00
200712.71 in reply to 200712.70
Date: 1/7/2012 11:39:00 AM
ASPK
II.3
Overall Posts Rated:
10771077
Second Team:
ASPK Gostynin
Pomidor.

P.s. Dostałeś info na priv już wczoraj. Nie udawaj. Nie wiem po co znów tu się żalisz. Chyba znów chcesz zabłyszczeć.
Napisałem co i jak w mailu i tego się trzymajmy.

Najpierw Cię ignorują. Potem śmieją się z Ciebie. Później z Tobą walczą. Później wygrywasz.
From: Kelvin

This Post:
00
200712.72 in reply to 200712.71
Date: 1/8/2012 4:53:37 AM
Overall Posts Rated:
106106
Panowie... dajcie już spokój:)