Mohl by si mi laskavě vysvětlit, jakým způsobem sleduješ trh? Ať už sám nebo si tím někoho pověřil ... Dnes jsem koupila Stavinohu, 18 let, potenciál 10, 211 cm. Člověk se tu opakovaně dovídá, že se nám rodí málo hráčů s potenciálem 10, ale když se nějaký objeví na trhu, ani se o tom komunita nedozví. Stavinoha teda nebyl z draftu, ale dostal ho do vínku nějaký nový tým v téhle sezoně, ale již stihl zbotovat.
Já ho koupila jen proto, že mi jeden manažer méně než 10 minut před uzávěrkou volal, že je na trhu. Jelikož mám tréninkové místo volné, tak jsem ho vzala. Věděl si vůbec o tomto hráči a pokud ano, proč ses aspoň nepokusil najít kupce?
Když už nejsi sám iniciativní a aktivní, tak se pokusím tě k té aktivitě aspoň trochu vyburcovat ...
Aktuálně je na trhu čeští hráči s potenciálem 10 celkem 7, ale někteří jsou kvalitou mimo, ale zajímalo by mě pár jedinců, kteří by nemuseli být mimo:
- Průcha, 31 let, guard, součet 131
- Drápela, 24 let, guard, součet 113, již avizovaný macrosem
S ohledem na plat a mé působení ve 3. lize o Průchovi neuvažuju, ale mohl by být třeba zajímavý pro někoho jiného, pokud na NT ještě má. O Drápelovi ale reálně uvažuju, nicméně neumím zaručit, že budu v době uzávěrky online, takže pokud nebude jiný vážný český zájemce a podaří se mi být online, můžu se pokusit o jeho nákup.
Baví tě vůbec ještě pozice NT trenéra? Přijde mi, že už ses omezil snad jen na nastavování sestavy ...
Last edited by flumpinka at 10/31/2013 10:30:14 AM