BuzzerBeater Forums

Türkiye - IV.5 > 33. Sezon

33. Sezon

Set priority
Show messages by
This Post:
00
275147.70 in reply to 275147.69
Date: 12/22/2015 1:51:35 PM
Overall Posts Rated:
8484
Gün 12 (Salı 22 Aralık 2015) : Performanslar ile http://www.buzzer-manager.com

Gecenin sonuçları
Turkler 107 - SERİKBULLS 109
babacarterspor 118 - Kızık Wizzards 92
BoluWildcats 66 - Mount Everest Stars BC 113
Fenerbahçe Basketball Team 69 - BC Sodom Black Devils 124
Tokat_City_Thunder 88 - Genç Atsızlar 61
Legend basketball 122 - ZonguldakKömürSpor 123
Anadolu Hisarı 75 - Redbull Shootforce 107
Fenar Heat 77 - BC placebo 97

Gecenin en iyi kollektif performansı
Sayı : 124 : BC Sodom Black Devils
Ribaunt : 66 : Mount Everest Stars BC
Asist : 41 : Turkler
Top çalma : 17 : ZonguldakKömürSpor
Blok : 14 : Redbull Shootforce, BC Sodom Black Devils

Gecenin en iyi kişisel performansları
Sayı : 51 : O. Güneri (Tokat_City_Thunder)
Ribaunt : 30 : O. Güneri (Tokat_City_Thunder)
Asist : 18 : S. Dilasa (Turkler)
Top çalma : 6 : A. Erçetin (ZonguldakKömürSpor)
Blok : 5 : A. Varakas (Redbull Shootforce)

Gecenin en iyi beşi
Oyun Kurucu : P. Flammer (SERİKBULLS) (23 Sayı, 5 Ribaunt, 9 Asist, 2 Top çalma, 2 Blok) : Verimlilik : 29
Şutör Gard : S. Dilasa (Turkler) (29 Sayı, 10 Ribaunt, 18 Asist, 2 Top çalma, 3 Blok) : Verimlilik : 48
Kısa Forvet : H. Xianpeng (babacarterspor) (29 Sayı, 10 Ribaunt, 8 Asist, 1 Top çalma, 3 Blok) : Verimlilik : 36
Uzun Forvet : I. Tennur (SERİKBULLS) (21 Sayı, 9 Ribaunt, 12 Asist, 0 Top çalma, 1 Blok), W. Bastek (Mount Everest Stars BC) (25 Sayı, 13 Ribaunt, 5 Asist, 0 Top çalma, 1 Blok) : Verimlilik : 32
Pivot : O. Güneri (Tokat_City_Thunder) (51 Sayı, 30 Ribaunt, 2 Asist, 4 Top çalma, 1 Blok) : Verimlilik : 61

Gecenin EDO'su
O. Güneri (Tokat_City_Thunder) (51 Sayı, 30 Ribaunt, 2 Asist, 4 Top çalma, 1 Blok) : Verimlilik : 61

Gecenin kötü performansı
M. Candemir (Fenar Heat) (12 Sayı, 3 Ribaunt, 0 Asist, 1 Top çalma, 0 Blok) : Verimlilik : -11

Gecenin triple-double performansı
S. Altas (ZonguldakKömürSpor) (16 Sayı, 12 Ribaunt, 10 Asist, 2 Top çalma, 2 Blok), A. Varakas (Redbull Shootforce) (14 Sayı, 29 Ribaunt, 12 Asist, 2 Top çalma, 5 Blok), S. Dilasa (Turkler) (29 Sayı, 10 Ribaunt, 18 Asist, 2 Top çalma, 3 Blok)

Tüm istatistikler
Eldivenleriyle oynayan adam : E. Dogramacilar (Turkler) : 8 Top kaybı

Hakemlerin kafayı taktığı oyuncu : H. Cüret (Legend basketball), Z. Jęczkowski (Genç Atsızlar), F. Sunka (Fenerbahçe Basketball Team) : 6 Faul

Demir adam : A. Erçetin (ZonguldakKömürSpor), S. Altas (ZonguldakKömürSpor) : 52 Dakika

Şutör : T. Terek (BC placebo), A. Trovato (Genç Atsızlar), M. Zuhur (SERİKBULLS), V. Nizami (Anadolu Hisarı), G. Selcan (BoluWildcats), H. Meyil (Redbull Shootforce), M. Candemir (Fenar Heat), H. Xianpeng (babacarterspor), S. Dilasa (Turkler), N. Pérez (BC Sodom Black Devils) : 3 Üç sayı

En iyisi : M. Sudan (BC placebo) : Not : 17.0

En kötüsü : S. Akide (Genç Atsızlar), G. Çolak (Genç Atsızlar), E. Özakinci (Genç Atsızlar), T. Feda (SERİKBULLS), T. Bedih (SERİKBULLS), K. Mahmur (SERİKBULLS), A. Toros (SERİKBULLS), S. Dürümcü (SERİKBULLS), H. Więckiewicz (Mount Everest Stars BC), M. Tümen (Mount Everest Stars BC), S. Nesim (ZonguldakKömürSpor), R. Ibros (Redbull Shootforce), I. Sayrav (Redbull Shootforce), M. Odkan (Redbull Shootforce), Ç. Deniztekin (BC Sodom Black Devils), S. Layike (Kızık Wizzards), E. Leylan (Kızık Wizzards), E. Sirak (Kızık Wizzards) : Not : -99.9

Message deleted
This Post:
00
275147.72 in reply to 275147.70
Date: 12/25/2015 7:21:12 AM
Overall Posts Rated:
8484
Hocam kondisyon ve form önemli midir oyuncularda eğer önemliyse bu 2 antrenmanı vermeyi düşünüyorum

This Post:
00
275147.73 in reply to 275147.72
Date: 12/25/2015 12:09:43 PM
Overall Posts Rated:
3131
hayır hocam form antremanı kesinlikle verme. kondisyon da eğer 3 ve üzeri ise gerek yok bence vermene

This Post:
00
275147.74 in reply to 275147.73
Date: 12/27/2015 12:43:29 PM
Overall Posts Rated:
8484
Gün 13 (Cumartesi 26 Aralık 2015) : Performanslar ile http://www.buzzer-manager.com

Gecenin sonuçları
Kızık Wizzards 117 - Turkler 105
Mount Everest Stars BC 71 - babacarterspor 102
BC Sodom Black Devils 119 - BoluWildcats 69
Genç Atsızlar 119 - Fenerbahçe Basketball Team 126
ZonguldakKömürSpor 47 - Tokat_City_Thunder 122
Redbull Shootforce 123 - Legend basketball 70
BC placebo 127 - Anadolu Hisarı 48
SERİKBULLS 62 - Fenar Heat 140

Sayı : 140 : Fenar Heat
Ribaunt : 78 : Redbull Shootforce
Asist : 56 : Fenar Heat
Top çalma : 17 : Tokat_City_Thunder
Blok : 16 : BC placebo

Sayı : 39 : A. Varakas (Redbull Shootforce)
Ribaunt : 36 : A. Varakas (Redbull Shootforce)
Asist : 16 : V. Boshkov (Fenar Heat)
Top çalma : 6 : O. Rabi (Tokat_City_Thunder)
Blok : 6 : E. Cebrail (BC placebo)

Gecenin en iyi beşi
Oyun Kurucu : O. Korman (BC placebo) (20 Sayı, 6 Ribaunt, 12 Asist, 1 Top çalma, 0 Blok), F. Hayran (Kızık Wizzards) (32 Sayı, 5 Ribaunt, 4 Asist, 1 Top çalma, 1 Blok) : Verimlilik : 34
Şutör Gard : T. Markovic (BC Sodom Black Devils) (26 Sayı, 2 Ribaunt, 6 Asist, 1 Top çalma, 0 Blok) : Verimlilik : 31
Kısa Forvet : T. Fermani (Tokat_City_Thunder) (38 Sayı, 11 Ribaunt, 2 Asist, 3 Top çalma, 3 Blok) : Verimlilik : 48
Uzun Forvet : E. Mora (Fenar Heat) (32 Sayı, 14 Ribaunt, 5 Asist, 0 Top çalma, 1 Blok) : Verimlilik : 43
Pivot : A. Varakas (Redbull Shootforce) (39 Sayı, 36 Ribaunt, 13 Asist, 2 Top çalma, 5 Blok) : Verimlilik : 81

Gecenin EDO'su
A. Varakas (Redbull Shootforce) (39 Sayı, 36 Ribaunt, 13 Asist, 2 Top çalma, 5 Blok) : Verimlilik : 81

Gecenin kötü performansı
I. Dündar (BoluWildcats) (2 Sayı, 0 Ribaunt, 3 Asist, 0 Top çalma, 0 Blok) : Verimlilik : -14

A. Varakas (Redbull Shootforce) (39 Sayı, 36 Ribaunt, 13 Asist, 2 Top çalma, 5 Blok)

Tüm istatistikler
Eldivenleriyle oynayan adam : L. Moutinho (ZonguldakKömürSpor) : 7 Top kaybı

Hakemlerin kafayı taktığı oyuncu : H. Cüret (Legend basketball), V. Nizami (Anadolu Hisarı), F. Huynh (Fenerbahçe Basketball Team), H. Özen (Turkler), F. Genta (BC Sodom Black Devils) : 6 Faul

Demir adam : M. Drljaca (Tokat_City_Thunder), O. Rabi (Tokat_City_Thunder), T. Fermani (Tokat_City_Thunder), T. Elçin (Tokat_City_Thunder), O. Güneri (Tokat_City_Thunder), A. Bolonzubi (Mount Everest Stars BC), T. Coughlin (Mount Everest Stars BC), W. Bastek (Mount Everest Stars BC), A. Stanley (Mount Everest Stars BC), A. Erçetin (ZonguldakKömürSpor), S. Altas (ZonguldakKömürSpor), O. Pekdemir (ZonguldakKömürSpor), A. Varakas (Redbull Shootforce), E. Dogramacilar (Turkler) : 48 Dakika

Şutör : F. Hayran (Kızık Wizzards) : 8 Üç sayı

En iyisi : M. Sudan (BC placebo) : Not : 16.5

En kötüsü : R. Sefa (Legend basketball), T. Asikane (Legend basketball), A. Boncuk (Legend basketball), M. Ferda (Anadolu Hisarı), Ç. Demirtürk (Anadolu Hisarı), G. Özer (Anadolu Hisarı), C. Sazak (Anadolu Hisarı), K. Berhayat (Fenerbahçe Basketball Team), B. Gökdemir (Fenerbahçe Basketball Team), E. Özveren (Fenerbahçe Basketball Team), K. Ömür (BoluWildcats), L. Desbrosses (babacarterspor), K. Bidikli (Turkler), O. Erte (Turkler), M. Odyakar (Turkler) : Not : -99.9

This Post:
00
275147.75 in reply to 275147.74
Date: 1/2/2016 2:20:07 PM
Overall Posts Rated:
8484
Gün 14 (Cumartesi 2 Ocak 2016) : Performanslar ile http://www.buzzer-manager.com

Gecenin sonuçları
Turkler 53 - Mount Everest Stars BC 119
babacarterspor 85 - BC Sodom Black Devils 111
BoluWildcats 99 - Genç Atsızlar 106
Fenerbahçe Basketball Team 115 - ZonguldakKömürSpor 132
Tokat_City_Thunder 78 - Redbull Shootforce 91
Legend basketball 65 - BC placebo 138
Anadolu Hisarı 122 - SERİKBULLS 113
Fenar Heat 134 - Kızık Wizzards 82

Sayı : 138 : BC placebo
Ribaunt : 72 : BC placebo
Asist : 45 : Fenar Heat
Top çalma : 18 : ZonguldakKömürSpor
Blok : 9 : BC placebo, Redbull Shootforce, Fenar Heat

Sayı : 39 : O. Pekdemir (ZonguldakKömürSpor), A. Starkey (Redbull Shootforce)
Ribaunt : 31 : A. Varakas (Redbull Shootforce)
Asist : 16 : O. Korman (BC placebo)
Top çalma : 7 : O. Pekdemir (ZonguldakKömürSpor)
Blok : 5 : A. Starkey (Redbull Shootforce)

Gecenin en iyi beşi
Oyun Kurucu : S. Akkerman (Fenerbahçe Basketball Team) (37 Sayı, 1 Ribaunt, 3 Asist, 5 Top çalma, 0 Blok) : Verimlilik : 35
Şutör Gard : E. Ügeç (ZonguldakKömürSpor) (30 Sayı, 8 Ribaunt, 2 Asist, 2 Top çalma, 2 Blok) : Verimlilik : 30
Kısa Forvet : O. Pekdemir (ZonguldakKömürSpor) (39 Sayı, 6 Ribaunt, 5 Asist, 7 Top çalma, 2 Blok) : Verimlilik : 44
Uzun Forvet : A. Starkey (Redbull Shootforce) (39 Sayı, 14 Ribaunt, 1 Asist, 3 Top çalma, 5 Blok), E. Mora (Fenar Heat) (22 Sayı, 17 Ribaunt, 6 Asist, 1 Top çalma, 1 Blok) : Verimlilik : 45
Pivot : A. Varakas (Redbull Shootforce) (26 Sayı, 31 Ribaunt, 10 Asist, 0 Top çalma, 2 Blok) : Verimlilik : 63

Gecenin EDO'su
A. Varakas (Redbull Shootforce) (26 Sayı, 31 Ribaunt, 10 Asist, 0 Top çalma, 2 Blok) : Verimlilik : 63

Gecenin kötü performansı
B. Serin (Legend basketball) (13 Sayı, 4 Ribaunt, 0 Asist, 0 Top çalma, 1 Blok) : Verimlilik : -5

S. Altas (ZonguldakKömürSpor) (22 Sayı, 15 Ribaunt, 12 Asist, 2 Top çalma, 1 Blok), A. Varakas (Redbull Shootforce) (26 Sayı, 31 Ribaunt, 10 Asist, 0 Top çalma, 2 Blok)

Tüm istatistikler
Eldivenleriyle oynayan adam : S. Akkerman (Fenerbahçe Basketball Team), H. Özen (Turkler) : 8 Top kaybı

Hakemlerin kafayı taktığı oyuncu : H. Cüret (Legend basketball), V. Nizami (Anadolu Hisarı), L. Chengjia (Tokat_City_Thunder), F. Huynh (Fenerbahçe Basketball Team), S. Keskiner (BoluWildcats) : 6 Faul

Demir adam : Z. Jęczkowski (Genç Atsızlar), V. Chamkovas (SERİKBULLS), M. Drljaca (Tokat_City_Thunder), L. Chengjia (Tokat_City_Thunder), O. Rabi (Tokat_City_Thunder), T. Fermani (Tokat_City_Thunder), O. Güneri (Tokat_City_Thunder), A. Erçetin (ZonguldakKömürSpor), S. Altas (ZonguldakKömürSpor), O. Pekdemir (ZonguldakKömürSpor), A. Varakas (Redbull Shootforce), B. Alabora (Redbull Shootforce), A. Starkey (Redbull Shootforce), F. Genta (BC Sodom Black Devils), Y. Sözen (BC Sodom Black Devils), N. Karamürsel (Kızık Wizzards) : 48 Dakika

Şutör : S. Akkerman (Fenerbahçe Basketball Team) : 7 Üç sayı

En iyisi : O. Korman (BC placebo), M. Sudan (BC placebo), T. Terek (BC placebo) : Not : 16.5

En kötüsü : S. Akide (Genç Atsızlar), E. Yurdaer (Genç Atsızlar), C. Ogur (Genç Atsızlar), T. Feda (SERİKBULLS), T. Bedih (SERİKBULLS), A. Toros (SERİKBULLS), S. Dürümcü (SERİKBULLS), H. Więckiewicz (Mount Everest Stars BC), S. Nesim (ZonguldakKömürSpor), S. Soydinçer (ZonguldakKömürSpor), K. Mahser (Redbull Shootforce), I. Sayrav (Redbull Shootforce), M. Odkan (Redbull Shootforce), H. Meyil (Redbull Shootforce), D. Duru (Redbull Shootforce), A. Gül (Redbull Shootforce), Ç. Deniztekin (BC Sodom Black Devils), Z. Süngü (Kızık Wizzards), S. Layike (Kızık Wizzards), E. Leylan

This Post:
00
275147.76 in reply to 275147.74
Date: 1/2/2016 3:39:06 PM
Overall Posts Rated:
6969
Keyifler nasıl bakalım? Sezon nasıl gidiyor? Hedefler neler? Konuşacak konu yok böyle bir sohbet başlatayım dedim. :p

This Post:
00
275147.77 in reply to 275147.76
Date: 1/3/2016 2:01:10 PM
Overall Posts Rated:
3131
benim için kötü başalayan sezon, uzun transferi sonrası harika bir sezona dönüştü. bir kısa daha alıp üst lige çıkmayı düşünüyorum. ancak istediğim karakterde bir türk kısa daha henüz listeye düşmedi :(

This Post:
00
275147.78 in reply to 275147.77
Date: 1/4/2016 8:04:56 AM
Overall Posts Rated:
8484
Hocam milli takıma oyuncu verdin mi? birde hemen hemen hergün bi kontrol et bu ara transfer piyasasında istediğin tipte türk düşebilirzor ama yavaş yavaş sezon sonu geliyorken gelecek sezonun planlamasını yapabilecek olan takımlar olacağını düşünüyorum.Sen ballısın hocam elbet denk getirirsin

Message deleted
This Post:
11
275147.80 in reply to 275147.78
Date: 1/4/2016 8:55:35 AM
Overall Posts Rated:
8484
Benim açımdan sezon çok enteresan başladı ummadığım şekilde bir anda 6 da 6 yaptım.Çok genç kadroyla mücadele ettim oyuncularımın %90 nı türk tü ve draftan gelen oyunculardan ibaretti (geçen sezonun draftı da buna dahil) bir iki yabancı oyuncumu sattım bu oyunculardan biri fransız Benoît Blondeau, italyan Adriano Popone ve Dominikli Roberto Ibros (son zamanlarda düşüş vardı kendisinde) evet bu 3 değerli oyuncuyu satarak kasaya bir miktar para girişini sağladım.Giden oyunculara karşılık transfer yapmamaya karar verdim ancak bir iki oyuncum sakatlanınca dedim ki artık transfer yapma zamanı geldi.Üstelik draftan gelen 3 oyuncunun da beklediğim performansı henüz gerçekleştirememeside buna eklenince ade starkey ve antti varakası transfer ederek takımı bir tık güçlendirdim antti varakas ile ade beni hiç şaşırtmadı

Takımımın şuan ki performansında elbette sahipsiz takımların etkiside var iki konferanstada toplam 7 8 takımın sahipsiz olmamasıyla bu derece takım iyi bir sezon geçirebilirmiydi bilmiyorum ancak son oynadığım maçta tokat city thunder gibi bir takımı yenmeyi beklemiyordum hatta nasıl olsa kaybedeceğim diyerekten rahat ol çıktım maça akşam dedim ki bi gireyim bakalım ne kadar fark yemişim hocam tokat city az buz bir takım değil 10 da 10 yapmış önüne geleni eze eze yenmiş bir takım ancak son 3 maç ve benimle oynadığı maçla birlikte anladım ki tokat city de de bir düşüş var neyse ki buzzerbeater a girdim ve birde ne göreyim 20 sayıya yakın farkla ben kazanmışım ne yalan söyleyeyim çok duygulandım.

Sezon a başlamadan önce hedefim sezonu 5.bitirmekti.Çünkü basketboldan ve oyuncuların mevkilerinden hangi pozisyonda hangi oyuncular oynar skilleri nasıl olmalıdır hiçbir bilgim yoktu. 6 7 sezondur bu oyunu oynuyorum bazen şansa bazende kendi azıcık bilgilerimle bir iki kez play off oynadım. Şunu çok iyi biliyorum ki az biraz daha bilgim olsa basketbolla alakalı şuan 2.ligde rahat oynardı takımım. Ben günü kurtarmak değil uzun vadeli lige hakim olabilen düşmemeye değil üst liglere tırmanmaya çabalayan bir takım oluşturmak istedim. Tabi ki bunda bazı takımların alelacele hani üst lige çıkayımda ne olursa olsun diye bakış açısıyla transfer yapan takımların sonraki sezon yaşadığı çöküşleri gördüm.

Zaman zaman oyunu bırakmayı düşündüm çünkü her maçta azmim, inancım ve umudum biraz daha kırılmaya başladı.Birde buna forumdaki çöküşte eklenince dedim ki artık vakit doldu bazen sırf forumdaki muhabbetler için bile sürekli girer olmuştum güzeldi hatta muhteşemdi Bir oyunu keyifli kılan şey forumlardır tatlı sert atışmalardır.Şuan hala daha oynadığım diğer oyunlarda da örneğin HT ve PPM forumlara mutlaka önem veririm ancak sadece benim çabam yetmiyor ve yetmedi de.

Fakat gerçek şu ki 1 yıla yakın zamandır emek veriyorum buraya insanlarla muhabbet kurmak oyunu dahada eğlenceli kılmaktaydı.Herşeye rağmen dedim ki sabır et belki birşeyler değişir tıpkı o meşhur hikayedeki ateşin içindeki Hz ibrahimin ateşini söndürmek için damla damla su taşıyan karınca misali.Daha ne kadar dewam ederim bilmiyorum ama bunca emeği heba da etmek istemiyorum açıkçası

Kusura bakma hocam çok uzun bir yazı oldu hepsini okur musun bilmiyorum.Dralim hocam zaten ligin favorisi benimde 2 sezon daha çıkmaya niyetim yok bundan sonrası umarım herkes için daha iyi olur.Oyuncularımla gurur duyuyorum belli mi olur belki bir gün aynı grupta rakip oluruz :)

Advertisement