Jaj nie urywa, szczególnie jak za taką kasę...bardzo wysokie 1na1, fajne IS, a poza tym niskie obrony...spoko jak za 2kk, ale dużo więcej bym nie dał.
moi wprawdzie 24 lata, MVP i niewiele wyższe SS10 niż ten w tej chwili...ale OD po 16 i ID ponad 14...czy ten zrobi tyle obrony w 2 sezony...nawet jeśli to nie jest wart takiej kasy jak na tą chwilę...ja za swoich dawałem 1 i 2mln i nie trenuję topowym trenerem, więc mają prawo nie być w ścisłym topie...ten za to ma topową cenę, a brak mu topowych skilli czyli zrobionego tego co najgorsze (defy).
swoją drogą mój 22letni Hof na pozycję PG/SG dziś skoczył na OD 18 :) brakuje mu niestety praktycznie wszystkiego....rzuty czy podania nie są problemem, za to IS=8 w tym wieku i przy wzroście 183 już jest przeszkodą, która pewnie skreśla go jako potencjalnego prospecta do kadry.
w tej chwili czeka mnie 4-5 sezonów praktycznie samego treningu 1na1, JS i IS (no i przy okazji podanka po 1-2 skoki na sezon, co przy niskiej ich wartości powinno skakać szybko). Ile byłbym mu wstanie wbić tego IS w te 4 sezony zakładając, że na IS przeznaczałbym po ok 40-50% wszystkich treningów w każdym sezonie.
co ile tyg by mu skakał IS? ile min musi mieć tego IS i ID na poz PG/SG w kadrze.