Z miłą chęcią cię dopiszę tuż za naszą panią. A chciałbyś PG podkoszowego ( taki z DV ale raczej z małym JS ) czy raczej takiego do R&G ?
hmmm ciężko mi wyobrazić sobie dobrego PG bez DV i JS. Dlatego będzie z mojej strony zastosowany szeroki trening kompleksowy :)
Ale bez obaw będę trenował tylko 2 PG więc jakoś powinno to działać sprawnie ;)
Co do tego jakiego grajka kupie, to zobaczymy co będzie na rynku. Natomiast problem może być ze spełnieniem wszystkich moich wymagań przez takiego grajka. No ale powinno być dobrze ;)
I jeśli o mnie idzie prosze sie nie martwić szukaniem mi grajka i przysyłaniem rozpisek treningowych ;) dam sobie, chyba ;), radę ;)
I na pewno wcześniej poinformuje na forum na kogo poluje :)
Czyli rozumiem że chcesz wytrenować PG uniwersalnego pod każdą taktykę i trenować im po równo: Kozłowanie, Podania, Obronę na dystansie, Wejście pod kosz, Rzut z wyskoku, Zasięg rzutu ?
Chciałbym to wiedzieć żeby skoordynować trening PG i żeby np. nie trenowano 4-5 takich samych.
Co do pytania czy wyobrażam sobie PG bez JS to odpowiem, że jak najbardziej Chińczycy śmigają z PG który jest oparty tylko na 4 skillach ( DV, PS, OD, i kozłowaniu ( wyleciał skrót ), a JS ma na poziomie 9 i sobie chłopacy radzą dość dobrze, widziałem też PG greków z JS 5 i tez sobie radził przyzwoicie.
Myślę, że warto ograniczyć jednemu PG skille DV żeby zwiększyć JS taki PG przydał by się do Mation i R&G.
Także jeśli to nie problem chciałbym poznać twoje plany treningowe odnoście gracza ( jakie chciałbyś widzieć jego skille w wieku 20 a jakie w 21 lat i jak miałby wyglądać na początku ?) .
Pozdrawiam