BuzzerBeater Forums

Hellas - III.8 > Σεζον 13

Σεζον 13

Set priority
Show messages by
From: Leniarn
This Post:
00
148802.71 in reply to 148802.70
Date: 7/17/2010 1:37:08 PM
Overall Posts Rated:
88
Γεια χαρα και απο μενα. Ελειπα τον τελευταιο καιρο και δεν ειχα χρονο να ασχοληθω αλλα τωρα που γυρισα θα κοιταξω να βαλω τα πραγματα σε μια ταξη καθως η χρονια δυστυχως ξεκινησε πολυ μετρια για μενα με 3 σερι ηττες και αποκλεισμό στο κύπελλο.. :(
Ο ομιλος φαινεται αρκετα πιο ενιχυμενος σε σχεση με περσι και θα εχουμε πολυ ανταγωνισμο και μ'αρέσει :D
Τα σημερινα αποτελεσματα κυλησαν φυσιολογικα πιστευω..
Καλη συνεχεια!

This Post:
00
148802.72 in reply to 148802.70
Date: 7/17/2010 1:39:06 PM
Overall Posts Rated:
2525
Πετυχαμε ακομα μια σημαντικη για την συνεχεια νικη!!Φιλε μου kapamaroy μην απογοητευσε , εχει ακομα πολυ δρομο το πρωταλημα.Πιθανον μπορι ,οπως λες κα εσυ να φταινε οι επιλογες σου.Αν και δεν ειδα το παιχνιδι γιατι μολις γυρισα απο την δουλεια,πρεπει να εγινε ενα καλο παιχνιδι.
Κατα τα αλλα επεσα εξω μονο στην νικη απο Σερρες...κατι ειναι και αυτο!!
Αντε τα λεμε..

This Post:
00
148802.73 in reply to 148802.72
Date: 7/17/2010 4:27:02 PM
Overall Posts Rated:
1717
Απολυτη επιτυχια στις προβλεψεις μου και αυτη την εβδομαδα..Φυσιολογικα τα αποτελεσματα..ευκολες νικες για τους περισσοτερους..Οι Αιζ επεστρεψαν στις επιτυχιες οπως περιμεναμε αν και το παλεψαν οι κυνηγοι που φαινονται καλυτεροι απο περυσι..επισης ο νταντι πηρε το ντερμπι με τα λιονταρια..οπως ειχα πει και στις προβλεψεις πιο γεματη ομαδα η νταντι αφου στα λιονταρια λειπουν ποιοτικοι περιφεριακοι..Ευχαριστη εκπληξη οι Herkules B.c και οσο περναει ο καιρος θα ειναι και καλυτεροι..γενικα ο απεναντι ομιλος δειχνει περισσοτερο ανταγωνιστικος απο καθε αλλη φορα..Βλεπω και φετος να εχουμε δραματικες εξελιξεις!!!

This Post:
00
148802.74 in reply to 148802.73
Date: 7/18/2010 12:43:22 PM
Overall Posts Rated:
4141
Δεν έδωσα προγνωστικά χθές λόγω απουσίας, αλλά τα αποτελέσματα ήταν λίγο εως πολύ φυσιολογικά...

Εύκολες νίκες όσων γηπεδούχων επικράτησαν, τα Καμίνια στο δικό μου μάτς κατέβηκαν με τα δεύτερα όποτε τα υπόλοιπα σχόλια είναι περιττά, ο Λεναρνιακός με λίγη περισσότερη προσοχή μπορεί να κάνει ζημιές, οι Stone για άλλη μια φορά εύκολα και χαλαρά, η Νίκη συνεχίζει ανεξήγητα να έχει κακές επιλογές, οι Αιζ συνεχίζουν να ανεβαίνουν, ενώ οι Αστερίες εύκολα τα κατάφεραν όπως ανεμενόταν...Στις εκτός έδρας επιτυχίες, ο Ηρακλής δίκαια νίκησε, αν και ο Άρης σίγουρα δεν είναι η χειρότερη ομάδα και περιμένω κάτι καλύτερο, και στο ντέρμπι επικράτησε η πιο ολοκλήρωμένη ομάδα, είχα γράψει ότι τα Λιοντάρια για μένα έχουν κάνει υπερτιμιμένη πορεία ώς τώρα...

Το σίγουρο είναι ότι οι απέναντι είναι πολύ πιο υπολογίσιμοι αυτή την σεζόν, οπότε και τα διασταυρώματα θα είναι πιο ενδιαφέροντα φέτος! ;-))))

This Post:
00
148802.75 in reply to 148802.74
Date: 7/19/2010 4:55:50 AM
Overall Posts Rated:
7676
Συνεχιζουμε με καλη συμμετοχη,οι νεοι δεν τα καταφεραν χθες και πηραν μονο το αργυρο(τους αξιζει το χρυσο σιγουρα),ενω τα αποτελεσματα του ομιλου πηγαν ομαλα.Πολυ καλη η παρουσια του Ηρακλη απο τους απεναντι που φαινεται να παλευει για να σωθει,οταν την ιδια στιγμη η νικη βολου,δειχνοντας να μην ασχολειται βρισκεται καπου στον πατο της βαθμολογιας και δυσκολα θα ξεφυγει απο κει..Μεγαλες εμφανισεις απο μεγαλους παικτες που ξερετε οτι ειναι η αδυναμια μου και με τον τιτλο του MVP να πηγαινει καπου αναμεσα σε Bacmanovas,Partalaki,Tomasulo kai Herter με την σειρα που τους δινω.Τα Λιονταρια θα καταφερουν να παρουν μαλλον την 3η θεση ενω απο μας ξεκαθαριζει και παλι η κορυφη.Αυτα και απο μενα.Τα λεμε αυριο στη συνενταυξη τυπου

This Post:
00
148802.76 in reply to 148802.75
Date: 7/19/2010 4:37:53 PM
Overall Posts Rated:
2525
Προγνωστικα για την αυριανη αγωνιστικη..
Χρονια πολλα σε ολους οσους γιορταζουν, γιορταζει η κορουλα μου!!( Ηλιανα)
Οποτε θα μου κανεις δωρο τον αγωνα ετσι Leniarniakos ?
χαχαχαχαχααχαα...Δεν βλεπω ομως πολυ συμμετοχη

1 AGOR1978 -- 7 KAE Niki Volou
Ευκολη επικρατηση για Αγορ

5 serres2007 -- 6 Kaminia Bulls
Νικη για Σερρες, μην με στηλετε παλι στο κουβα

4 Aiz FBA -- 8 CHAMPIONS TEO
Ο Χαρης πηρε μπρος κι δεν σταματαει , ανετη νικη

2 Asteries -- 3 Kinigoi
Καθαρος 1, + 15-20 ποντους

1 Stonedreamers -- 3 Dadi1981
Οι Stonedreamers θα παρουν ακομα μια ανετη νικη

2 LIONTARIA13 -- 6 Stani Ano Panagias
Τα LIONTARIA13 θα περασουν ακομα ενα ευκολο απογευμα!!

8 ΑΡΙΑΝΑΡΑ -- 7 doxa artas
Πιστευω οτι θα σπασει το ροδι και για την ΑΡΙΑΝΑΡΑ , θα κανει την πρωτη νικη!!

4 Leniarniakos -- 5 Herkules B.c.
Θα συνεχεισω να επιμενω στην ανεβασμενη ψυχολογια μας και παμε δυνατα για το 3 στα 3.Το παιχνιδι θα κριθει στις λεπτομεριες!!

Απο οτι φενετε εμεις οι απεναντοι εχουμε ποιο πολυ σασπενς :))

This Post:
00
148802.77 in reply to 148802.76
Date: 7/19/2010 5:55:37 PM
Overall Posts Rated:
1717
Χρονια πολλα φιλε Αντωνη να χαιρεσαι την κορουλα σου!!!

Στα προγνωστικα βλεπω ενδιαφερον παιχνιδια αλλα παμε να τα δουμε ενα-ενα..

1 AGOR1978 -- 7 KAE Niki Volou
Να τονισω οτι εδω ειναι η Νικη γηπεδουχος αρα με δεδομενο οτι θα κερδισει ο Αγορ θα πρεπει να πουμε διπλο αλλα για να μην μπερδεψω κοσμο θα παω οπως τα εχει γραψει ο Αντωνης..Οποτε νικη Αγορ ασσος..

5 serres2007 -- 6 Kaminia Bulls
Δυσκολο παιχνιδι γιατι γινεται στην εδρα των καμινιων..κλεινω προς τις σερρες αλλα δεν αποκλειω και καποια εκπηξη εδω..

4 Aiz FBA -- 8 CHAMPIONS TEO
Ανετη νικη για τους Αιζ..

2 Asteries -- 3 Kinigoi
Πολυ δυσκολο παιχνιδι στην εδρα μιας πολυ καλης ομαδας..Λεω σε αυτο το παιχνιδι να ακολουθησω ενα extreme συστημα για τα δεδομενα μου..ετσι για να δω πως θα παει..οποτε νικη για κυνηγους..

1 Stonedreamers -- 3 Dadi1981
Μεσα στους νταντι δεν θα ειναι ευκολη η νικη των Stonedreamers..πολυ δυσκολο παιχνιδι..Νομιζω οτι μπορουν να το παρουν το παιχνιδι οι νταντι..

2 LIONTARIA13 -- 6 Stani Ano Panagias
Τρεξε σουταρε απο στανη σιγουρα με την κακη περιφερεια των Λιονταριων δεν αποκλειεται καποια εκπληξη αν και φαβορι ειναι τα Λιονταρια..

8 ΑΡΙΑΝΑΡΑ -- 7 doxa artas
Νομιζω ηρθε η ωρα για νικη της ΑΡΙΑΝΑΡΑΣ..ειναι επιτακτικη η νικη και πρεπει να την παρουν γιατι αν χασουν μενουν αρκετα πισω..

4 Leniarniakos -- 5 Herkules B.c.
Αν ο Αντωνης παρουσιασει την ομαδα των τελευταιων αγωνιστικων δεν νομιζω να εχει προβλημα..οποτε νικη για Herkules B.c..

Νομζω αυτη η αγωνιστικη ειναι απο τις πιο δυσκολες με αρκετα αμφιρροπα παιχνιδια...

This Post:
00
148802.78 in reply to 148802.77
Date: 7/20/2010 8:05:46 AM
Overall Posts Rated:
4141
Καλησπέρα και από μένα, πάμε μια πρόγνωση στα γρηγορα!

1 AGOR1978 -- 7 KAE Niki Volou: Τι να μην μπερδέψεις τον κόσμο Στέφανε?Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω?Γίνονται πάρε-δωσε κάτω από το τραπέζι χωρίς...εμένα??? :-)) Η Νίκη έχει καλούς παίχτες και αν αλλάξει τρόπο παιχνιδιού θα παρουσιάσει και μια καλή ομάδα, απόψε νομίζω τους έχω πάντως...

5 serres2007 -- 6 Kaminia Bulls: Αν δείξουν οι Σέρρες το πραγματικό τους πρόσωπο, δεν θα έχουμε εκπλήξεις πιστεύω...

4 Aiz FBA -- 8 CHAMPIONS TEO: Νίκη για Αιζ, αλλά δεν πιστεύω και τόσο άνετη, οι Champions θα κάνουν ζημιές, ίσως και σε αυτό το παιχνίδι???Νιάου

2 Asteries -- 3 Kinigoi: Αν δεν δοκιμάσει τίποτα τρελό, τους έχει ο Στέφανος

1 Stonedreamers -- 3 Dadi1981: Το ντέρμπι της αγωνιστικής, πιστεύω οι Stone είναι μια κλάση πάνω απ'ολους και δύσκολο να τα καταφέρουν οι Dadi, α να δούμε τι θα κάνουν οι Stone στο πρώτο δύσκολο μάτς της σεζόν...

2 LIONTARIA13 -- 6 Stani Ano Panagias: Με Κακούρη και κοίτα μέσα πάνε τα λιοντάρια μπροστά....!Η Stani μάλλον το εγκατέλειψε το άθλημα...

8 ΑΡΙΑΝΑΡΑ -- 7 doxa artas: Αν δεν τα καταφέρουν και απόψε οι σκουληκαντέρες δύσκολα τα πράγματα, 2 με διάθεση δυνατή! :-)))

4 Leniarniakos -- 5 Herkules B.c.: εξαιρετικά αμφίρροπο ματς, το "μικρό ντέρμπι της αγωνιστικής" για μένα, πιστεύω ότι θα συνεχίσουν το σερί οι "γριές"...

PS1: Στέφανε στο κύπελλο είδα έφαγες τον φίλο μου τον Χρήστο (Cuba Libre), δεν πρέπει να πολυ-ασχολείται με το buzzer πλεον...
PS2: Να σου ζήσει η κόρη Αντώνη!
PS3: Μην παίρνετε αέρα οι απέναντι και νομίζετε ότι έχετε καλύτερες ομάδες, τα διασταυρώματα πλησιάζουν και θα είναι...βαριά! :-))))
PS4: Αργυροί οι νέοι της Εθνικής, α να δούμε τι θα κάνουν οι εφηβοι στην Λιθουανία!

Last edited by fireblaze at 7/20/2010 8:18:50 AM

This Post:
00
148802.79 in reply to 148802.78
Date: 7/20/2010 10:51:54 AM
ΑΡΙΑΝΑΡΑ
IV.1
Overall Posts Rated:
22
καταρχην φιλε μου το ονομα της ομαδας μου ειναι αριαναρα (και τα μυαλα στα καγκελα) και μην ανησυχεις δεν παρεξηγηθηκα πλακα κανω. παμε και στα σοβαρα τωρα.εγω εχω 5 ηττες σε 5 ματς αλλα εχω παιξει εως τωρα με τους 3 μεγαλους της κατηγοριας και επαιζα και με χαλαρη διαθεση. στα υπολοιπα 2 παιχνιδια που εχω παιξει θεωρω οτι ειχα απιστευτη γκινια ( τα εχω αναλυσει σε προηγουμενες φορες) και επειδη ασχολουμαι αρκετα με το συγκεκριμενο παιχνιδι θεωρω οτι θα τα καταφερω να παραμεινω στην κατηγορια και θελω να πιστευω οτι απο αποψε κιολας θα αρχισει η ομαδα μου να αποδιδει καλο μπασκετ και φυσικα να παιρνει και τα ροζ φυλλα αγωνα! και βεβαια ελπιζω να σε διαψευσω στα προγνωστικα που εδωσες και να σε στειλω κουβα!

This Post:
00
148802.80 in reply to 148802.79
Date: 7/20/2010 12:13:07 PM
Overall Posts Rated:
4141
Μα νομίζω ότι έγραψα:

"8 ΑΡΙΑΝΑΡΑ -- 7 doxa artas: Αν δεν τα καταφέρουν και απόψε οι σκουληκαντέρες δύσκολα τα πράγματα, 2 με διάθεση δυνατή! :-)))"

Διπλό, δηλαδή ότι θα νικήσεις εσυ(αφού παίζεις εκτός έδρας) και επιπλέον πιστεύω ότι θα παίξεις και με δυνατή διάθεση! Όποτε μαζί σου είμαι, μην με στείλεις στον κουβά! :-)))

This Post:
00
148802.81 in reply to 148802.80
Date: 7/20/2010 1:13:38 PM
ΑΡΙΑΝΑΡΑ
IV.1
Overall Posts Rated:
22
α ετσι το εννοεις το διπλο οκ τωρα καταλαβα. στο οτι θα κερδισω επεσες μεσα, μονο που εκανες λαθος στο ποιος θα παιζει με δυνατη διαθεση.εγω επαιξα με κανονικη διαθεση και η doxa artas με δυνατη και κερδισα και με 17 ποντους διαφορα. ετσι για να βουλωνουμε και στοματα χα χα.

Advertisement