Καλησπέρα και από μένα, πάμε μια πρόγνωση στα γρηγορα!
1 AGOR1978 -- 7 KAE Niki Volou: Τι να μην μπερδέψεις τον κόσμο Στέφανε?Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω?Γίνονται πάρε-δωσε κάτω από το τραπέζι χωρίς...εμένα??? :-)) Η Νίκη έχει καλούς παίχτες και αν αλλάξει τρόπο παιχνιδιού θα παρουσιάσει και μια καλή ομάδα, απόψε νομίζω τους έχω πάντως...
5 serres2007 -- 6 Kaminia Bulls: Αν δείξουν οι Σέρρες το πραγματικό τους πρόσωπο, δεν θα έχουμε εκπλήξεις πιστεύω...
4 Aiz FBA -- 8 CHAMPIONS TEO: Νίκη για Αιζ, αλλά δεν πιστεύω και τόσο άνετη, οι Champions θα κάνουν ζημιές, ίσως και σε αυτό το παιχνίδι???Νιάου
2 Asteries -- 3 Kinigoi: Αν δεν δοκιμάσει τίποτα τρελό, τους έχει ο Στέφανος
1 Stonedreamers -- 3 Dadi1981: Το ντέρμπι της αγωνιστικής, πιστεύω οι Stone είναι μια κλάση πάνω απ'ολους και δύσκολο να τα καταφέρουν οι Dadi, α να δούμε τι θα κάνουν οι Stone στο πρώτο δύσκολο μάτς της σεζόν...
2 LIONTARIA13 -- 6 Stani Ano Panagias: Με Κακούρη και κοίτα μέσα πάνε τα λιοντάρια μπροστά....!Η Stani μάλλον το εγκατέλειψε το άθλημα...
8 ΑΡΙΑΝΑΡΑ -- 7 doxa artas: Αν δεν τα καταφέρουν και απόψε οι σκουληκαντέρες δύσκολα τα πράγματα, 2 με διάθεση δυνατή! :-)))
4 Leniarniakos -- 5 Herkules B.c.: εξαιρετικά αμφίρροπο ματς, το "μικρό ντέρμπι της αγωνιστικής" για μένα, πιστεύω ότι θα συνεχίσουν το σερί οι "γριές"...
PS1: Στέφανε στο κύπελλο είδα έφαγες τον φίλο μου τον Χρήστο (Cuba Libre), δεν πρέπει να πολυ-ασχολείται με το buzzer πλεον...
PS2: Να σου ζήσει η κόρη Αντώνη!
PS3: Μην παίρνετε αέρα οι απέναντι και νομίζετε ότι έχετε καλύτερες ομάδες, τα διασταυρώματα πλησιάζουν και θα είναι...βαριά! :-))))
PS4: Αργυροί οι νέοι της Εθνικής, α να δούμε τι θα κάνουν οι εφηβοι στην Λιθουανία!
Last edited by fireblaze at 7/20/2010 8:18:50 AM