BuzzerBeater Forums

Hellas - III.14 > season 19

season 19

Set priority
Show messages by
This Post:
00
208447.71 in reply to 208447.70
Date: 2/28/2012 6:34:41 PM
Overall Posts Rated:
7474
Με ίδια προσπάθεια και καλύτερες αγωνιστικές καταστάσεις, θα ήταν σίγουρα ντέρμπυ το μεταξύ μας ματς...Αλλά στον 2ο γύρο μην υπόσχεσαι να ανταποδώσεις τις ήττες, γιατί ποτέ δεν ξέρεις!

Ηθελα να'ξερα, με τόσα παπούδια εσύ, ο Άρης και οι Dwarves, τι άλλο προπονείτε εκτός από αντοχή και βολές??? :-)

Πάντως δεν είχαμε κανένα ντέρμπυ σήμερα, όλα τα φαβορί μου φαίνεται ότι νίκησαν...

Περισσοτερα παππουδια απο μενα?Δεν νομιζω να χει κανεις :)

Και εγω προσωπικα αντοχη και βολες προπονω και κατασταση αν πεφτει βδομαδα με δυσκολα και σημαντικα ματς.
Βεβαιως εχω διωξει τον γυμναστη που ειχα και εχω με λβλ 1 μεχρις οτου αλλαξω γνωμη και προπονησω μικρους.Που δεν νομιζω γιατι θεωρω την προπονηση με τα τωρινα δεδομενα μη συμφερουσα αφου με τις τιμες παικτων που κυκλοφορουν μπορεις να βρεις καλο παικτη (μεχρι ενα οριο) πιο γρηγορα και ευκολα απ οτι θα τον εφτιαχνες.Και λεω μεχρι ενα οριο γιατι οι multiskilled παικτες συνεχιζουν να πωλουνται ακριβα και δεν νομιζω να παψει αυτο ποτε να υφιστανται.Γι αυτο για μενα αν αξιζει να προπονησεις μικρο, αξιζει μονο στην περιπτωση που θες να παραγεις εναν καλο SF με μοιρασμενα εσωτερικα και εξωτερικα skills ή εναν combo γκαρντ.

Οσο για τα σημερινα ματς.Θα ξεκινησω απ το δικο μου μιας κι αυτο παρακολουθουσα εκτενως.

Κοιτα Μεσα vs Κοιτα Μεσα λοιπον.
Η Αφροδιτη απεδειξε οτι ειναι μια πολυ καλη ομαδα (δεν αμφεβαλλα και πριν αρχισει το ματς), προηγηθηκε με διαφορα μαλιστα αλλα κατεβασε ταχυτητα στην 2η περιοδο (οπως εχει παρατηρησει και ο φιλος Δημητρης) και ετσι ο Παναθηναικος ανεβασε στροφες και καταφερε να παρει το παιχνιδι πολυ πιο δυσκολα απ οτι δειχνει το τελικο σκορ αφου η διαφορα διαμορφωθηκε στο τελος.Ομαδα εδρας και μονο εδρας εχουμε καταντησει αφου παιρνουμε ολα τα εντος αλλα χανουμε ολα τα εκτος.

Πολυκαστρο με Μακεδονες.Ανετη νικη των Μακεδονων και αναμενομενη απ τη στιγμη που το Πολυκαστρο αποφασισε να κανει διαχειριση ενθουσιασμου και να μην ασχοληθει με το ματς.

Ο διασυρμος του Νο1 φαβορι, συμφωνα με τη σχετικη ψηφοφορια, Low Gravity συνεχιστηκε.Οι -ετσι κι αλλιως πολυ δυνατοι φετος- γηπεδουχοι δεν αφησαν κανενα περιθωριο αμφισβητησης σχετικα με το νικητη της αναμετρησης.Και ιδιο επιπεδο προσπαθειας να ειχαμε παλι ο Αετος θα νικουσε, με μικροτερη διαφορα βεβαια.

Ο Χολαργος εκανε το αναμενο διπλο στην εδρα του ουραγου, που πλεον ξερει κι ο ιδιος οτι πρεπει να αρχισει να κανει σχεδια για την επομενη σεζον στην τεταρτη κατηγορια.

Ο Αυτοκρατορας εκαμψε την αντισταση του συμπαθητικοτατου Πανιωνιου που δειχνει φετος οτι θα ειναι πολυ πιο υπολογισιμος αντιπαλος απ τις προηγουμενες σεζον.

Ακομα πιο υπολογισιμος θα ειναι ο Αγορ που νικησε τον Crop που θελει χρονο για να βρει τα πατηματα του με τοσους νεους παικτες.

Νικη για τον Αρη που παρολα αυτα δεν εχει πεισει κανεναν με τις εμφανισεις του φετος.

Καλα για τους Dwarves τι αλλο να πουμε.Το πιο σιγουρακι αν τα ματς προσφερονταν για στοιχηματισμο.Παραμενουν στην κορυφη και δεν δειχνουν να φοβουνται κανεναν αντιπαλο.Κομβικο ματς αυτο της επομενης αγωνιστικης.Με νικη μας αποδεικνυουν οτι μπηκαν για τα καλα στο γκρουπ των μεγαλων ομαδων του ομιλου.Με ηττα ... δεν αλλαζει τιποτα, παλι το ιδιο θα ισχυει :P

This Post:
00
208447.72 in reply to 208447.3
Date: 2/28/2012 6:42:17 PM
Overall Posts Rated:
7474
Αυτος ο SG σου ρε Χρηστο μεγαλος γλωσσοδετης ειναι :P
Το ονομα πρεπει να ξεκιναει απ τη φανελα και να καταληγει στο σορτσακι :P

This Post:
00
208447.73 in reply to 208447.71
Date: 2/28/2012 8:40:21 PM
Overall Posts Rated:
272272
Για αλλη μια φορα αψογη αναλυση της αγωνιστικης!! Ευχαριστουμε Παρη!!!

This Post:
00
208447.74 in reply to 208447.70
Date: 2/29/2012 4:36:42 AM
Overall Posts Rated:
1010
Ntropi na les tetoia pragmata oute pou exoun sarantarisei !
I alitheia einai oti mono ton Raul proponw einai to kamari mou
Gia tous ypoloipous apla kolane ensima me epitixia gia tin wra
xaxaxaxaxa
Exw kai egw xamilo trainer giati oikonomika den pame kala
opote siga siga kai opou mas bgalei
min nomizeis ta papaoudia me pateritses pane pou na trexoune
xaxaxaxa

This Post:
00
208447.75 in reply to 208447.74
Date: 2/29/2012 6:29:08 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
IV.15
Overall Posts Rated:
337337
Εγώ παίδες είμαι ίσα βάρκα ίσα πανιά με εκπληκτικό προπονητή τουλάχιστον για φέτος και με αρκετά καλούς παίκτες. Προπονώ τους 3 έλληνες, με τον έναν (Zois) να έχει ήδη πάρει μήνυμα για Under21 του χρόνου. Από εκεί και πέρα το καλό είναι ότι πλέον έχω έναν ουσιαστικά μεγάλο σε ηλικία (Gaglias), που τον πήρα λόγω ποιότητας και μόνο και για να ελληνοποιήσω λίγο την ομάδα. Ο Πολώνός θα φύγει + 1,2 νεαρούς και έτσι θα πορευτούμε μέχρι το τέλος της σεζόν. Βασικά μάλλον αποφεύγω την 8η θέση, αν και με τις τελευταίες μεταγραφές πιστεύω ότι μπορώ να χτυπήσω πιο πάνω θέση. Για το κύπελλο κατεβαίνουμε χαλαρά μιας και παίζουμε με το νο82, συνεπώς θα κάτσουμε να χάσουμε για να πάρουμε και ενθουσιασμό. Οψόμεθα :). Η ομάδα είχε σοβαρό πρόβλημα με το κοίτα μέσα χθες γιαυτό και αποκτήθηκε ο Gaglias για να μπορούμε να παίξουμε και εξωτερικές τακτικές

Last edited by epanastatis79 at 2/29/2012 6:29:46 AM

This Post:
00
208447.76 in reply to 208447.70
Date: 2/29/2012 7:53:41 AM
Overall Posts Rated:
3535
χαχαχα καλααα μεσα στο At&t δν βλεπωω φωςς μεταξυ μας τωρα....επιμενω οτι με το ιδιο επιπεδο θα ταν ντερμπι και ο νικητης θα χε +5 διαφορα το πολυυυ..Αντοχη κανω βολες και καμια αγωνιστικη για ποικιλια...;P Το ονομα του γκαρντ μου ειναι πολυυυυυυυυυυυυυυυυ μπροστα χαχα μονο για καναδος δν κανει..

This Post:
00
208447.77 in reply to 208447.76
Date: 2/29/2012 8:18:52 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
IV.15
Overall Posts Rated:
337337
Ινδός από τον Καναδά. Πώς λέμε Καναδός από το Αιγάλεω;

This Post:
11
208447.78 in reply to 208447.1
Date: 3/2/2012 12:42:22 AM
Overall Posts Rated:
7474
2 λογακια για τα ματς που ερχονται..Στους μεγαλους πολυ πιθανο να ανοιξει η ψαλιδα των 4 πρωτων απ τους 4 τελευταιους στη βαθμολογια αφου οι 4 πρωτοι υποδεχονται τους 4 τελευταιους.Παραθυρακι ανοιχτο αφηνω στο Χολαργος-Αφροδιτη γιατι με τα στοιχεια που εχει δειξει η Αφροδιτη δεν γινεται να την εχεις ξεγραμμενη σε κανενα ματς και στο Μακεδονες-Λοου γιατι ποτε δεν ξερεις ποτε αυτοι οι Λοου θα παθουν την αναλαμπη και θα παρουν τα πανω τους.Δεν γινεται να συνεχισουν ετσι μεχρι το τελος.

Στους υπεροχους εχουμε πιο ενδιαφεροντα και ανοιχτα ματσακια.

Φαβορι εχουμε στα ματς του Πανιωνιου με Threedots και Sipiada-Aγορ με Πανιωνιο και Αγορ αντιστοιχα να εχουν τον πρωτο και τον τελευταιο λογο.
Τα αλλα 2 ματς ειναι παρα πολυ ανοιχτα.Μεχρι περσι θα λεγαμε οτι ο Κροπ θα νικουσε ευκολα τον Dwarves τωρα αντε να το πεις.Εχει παρει φορα ο Dwarves και θελω να δω ποιος και ποτε θα τον σταματησει.
Στο αλλο ματς ο Αρης φιλοξενει τον Αυτοκρατορα.Ο Αρης ο οποιος εκανε μια δαπανηρη μεταγραφη κοντου που θα ντεπουταρει κατευθειαν στα βαθια.

Last edited by zeliko-13- at 3/2/2012 12:44:23 AM

This Post:
00
208447.79 in reply to 208447.78
Date: 3/2/2012 9:14:46 AM
Overall Posts Rated:
272272
Στο αλλο ματς ο Αρης φιλοξενει τον Αυτοκρατορα.Ο Αρης ο οποιος εκανε μια δαπανηρη μεταγραφη κοντου που θα ντεπουταρει κατευθειαν στα βαθια.

Δεν μπορουσε να περιμενει λιγες μερες? Θα το λαβω προσωπικα....χαχαχαχα!!! :)

This Post:
00
208447.80 in reply to 208447.78
Date: 3/3/2012 10:39:03 AM
MACEDONIANS
III.14
Overall Posts Rated:
241241
Ευτυχως εχουμε και σενα φιλε Παρη ωστε να σκαουταρης για μας χεχεχεχε
Συγχαρητηρια για ολη την Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Η δουλεια που κανεις με τις αναλυσεις!

Οσον αφορα το σημερινο παιχνιδι τις ομαδας μου vs low κανεις λαθος....δεν ειναι καθολου αμφιροπο,ο low με 3,5 παιχτες δεν εχει καμμια τυχη,σημερα θα κατεβασω την ομαδα χαλαρα και ελπιδες θα εχει ο αντι παλος μονο αν κατεβει δυνατα ....αμυδρες ομως.

Καλα παιχνιδια να εχουμε σημερα.

ΥΓ.Παρη αλλο ενα μπαλακι φορ γιου γιατι κρατας ζωντανο το φοουμ των ομιλων!

Last edited by Tyfonas at 3/3/2012 10:39:47 AM

This Post:
00
208447.81 in reply to 208447.80
Date: 3/3/2012 1:15:21 PM
Αφροδίτη Ζωγράφου
IV.15
Overall Posts Rated:
337337
Μια ακόμα τσάμπα ήττα. Απορώ πώς χάσαμε αυτό παιχνίδι. Οι παίκτες μου με 15 και 17 σούτ με άλμα είχαν 0/16 τρίποντα. Ο αντίπαλος έπαιζε για ολόκληρη σχεδόν περίοδο με παίκτη 2000 στο σέντερ, ενώ ο βασικός μου σουτέρ έμεινε για πάρα πολλή ώρα έξω. Μαλακία κατάντησε ειλικρινά. Δεν νομίζω ότι η αντίπαλος έχει καλύτερη ομάδα. Να δούμε τί άλλο θα δούμε πια.

Advertisement