Καλημέρα και καλό μήνα.
Και φυσικά καλούς αγώνες να έχουμε σήμερα.
Καλό μήνα παιδιά και καλά να περάσετε όσοι κάνετε την βόλτα σας.
πρώτη γεύση σήμερα πλέι-οφ/άουτ.
ο ΑΓΟΡ υποδέχεται τον Στέφανο που είναι σε κάποια ανανέωση αυτή τη στιγμή.λογικά δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα.
ο Βόλος πάλι περιμένει τα Αστέρια.κι εδώ τον πρώτο λόγο οι γηπεδούχοι,αλλά δεν ξέρω αν θα ρισκάρουν με κανονική διάθεση.
στην αντίπερα όχθη ο Μέγας υποδέχεται τον Πλαγκ.ο Γιάννης άμα βγάλει τις σφιχτές άμυνες που συνηθίζει,ίσως δυσκολέψει πολύ τον αντίπαλο του.πιθανή διαφορά διάθεσης κι εδώ πιστευω.
τέλος για τα πλέι-οφς ο Γιάννης θέλει να κάνει το 3-0 φέτος απέναντι στον Θοδωρή που είχε την καλύτερη διαφορά πόντων στους κόκκινους,αλλά τερμάτισε 3ος.κι εδώ νομίζω έχουμε ξεκάθαρο φαβορί.ο Θοδωρής έχει μειώσει τα μπάτζετ του και έχει μικρύνει και το ρόστερ του.
στα άουτ τώρα ο Τζόκερ έχει την ευκαιρία να σώσει τη χρονιά απέναντι στον Ατσαλάκωτο που εκτόξευσε τους μισθούς του.φέρνει ένας κούκος όμως την άνοιξη?νομίζω πως περασμένες σεζόν είδαμε πάλι τέτοιες απόπειρες και μάλιστα αποτυχημένες.
και φυσικά το μεταξύ μας Παντελή.
ένα σχόλοι για τα άουτ.΄χουν δρόμο πάντα οι σειρές των 2 νικών.τη μια έχει ο ένας ηθικό,την άλλη ο άλλος.είναι και οι καταστάσεις,είναι και οι τρυαματισμοί,είναι πολλά.πριν 2 σεζόν πχ στους τελικούς είδαμε μόνο 1 ματς στην ουσία.ενώ πέρσι πάλι ένας τραυματισμός άλλαξε τα πάντα.πριν 3 σεζόν πάλι ο Άρμυ είχε κάνει την ανατροπή.γύρισε το 0-1 εις βάρος του σε 2-1 και σώθηκε.
επίσης πολλές φορές σε νοκ άουτ αναμετρήσεις,τα αουτσάιντερ δοκιμάζουν τακτικές μυστήριες χωρίς να έχουν εμπειρία πάνω σε αυτές που όμως αν πιάσουν αυξάνουν τις ελπίδες τους.δλδ ρισκάρουν αντί να χάσουν συμβατικά.
άρα ίσως έχουμε ενδιαφέροντα πράγματα από τακτικές.ίσως πάλι όμως να μην ρισκάρει και κανείς.
τα λάθη πάντως τώρα κοστίζουν ακριβά για ορισμένους.
αυτά...καλά ματσάκια να έχουμε.