Uh, sta reci... Vise nego ubedljiva pobeda. Nisam cak morao ni kranc, ali dobro, pobedi se u zube ne gleda :D. Saric ih je unistio
Zahvalio bih se Marku, i uputio izvinjenje sto ga nisam poslusao, ali i apelovao na njega i ostale da ne igraju 2-3 zonu manje-vise nikad. I ti i Sale ste bili njene "zrtve". Jasno je koliko je opasna kad protivnik igra spoljni napad, ali takodje vrlo opasna kad protivnik spusta loptu pod kos.Zasto? Koliko sam ja razumeo do sada, ova vrsta zone ne funkcionise ona kako bismo ocekivali u stvarnom zivotu. Da ne bih isao u detalje, reci cu samo da zahteva od visokih igraca da imaju dobru OD i SB, zbog cestih mismeceva koji se javljaju. U stvari, moze se reci da ova zona ima dejstvo suprotno od onog koje bismo ocekivali. Umesto da sakrije pojedinacne nedostatke igraca kroz odbranu prostora, ona prouzrokuje ceste mismeceve koje nizi protivnikovi igraci koriste i poentiraju.
Svejedno, zaista neverovatan mec KK Losersovog protivnika. Da je krancovao, svasta bi tu bilo, ali sve se dobro zavrsilo.Ako nista, makar je dobio lakog protivnika kao nagradu :D Ako prodjem i ovog, polufinale nam ne gine ;D
Rebelsi najvece razocarenje.
Dobio sam mozda jos tezeg protivnika,coveka koji se vise koncentrisao na kup, barem na prvi pogled. Analiza ce uslediti, da pokusam da napravim jos jedno iznenadjenje.
Last edited by Qaaph Zyld at 9/27/2012 8:05:01 PM