Wiec jakie to porady ???
Wiesz, ciężko radzić jak nie wiem co potrzebujesz. Mogę tylko tak ogólnikowo pisać. Widzę, ze trenujesz co najmniej dwóch zawodników: Duarte i Sulinski. Ten pierwszy, sadzać po pensji, może już być blisko końca treningu, ale nie widząc jego umiejętności pewny być nie mogę, bo pensje może nabijać jeden skil. Nie sugeruje nic, ale wspominam o tym bo widzę, ze masz na tlu sfa z nabitym js ale bez obrony (niezbyt salary efficient).
Poprzednicy podali już kilka pomysłów na trening. Od siebie mogę dodać tylko jeszcze jeden sposób jak trenować i być konkurencyjny. Główny zawodnik trenowany jest w twojej pierwszej piątce, drugi trenowany jest jego rezerwowym i dobija minuty do 48 w pucharze/sparingu. Trzeciego możesz włączyć do treningu gdy robisz 1na1 lub RB, wtedy dajesz mu 48 minut w sparingu. A gdy zawodnik nr 2 osiągnie poziom minimum żeby grać w pierwszej piątce rotujesz go z tym pierwszym na trenowanej pozycji (trening dla 1 pozycji, np IS) po 48 min w meczach ligowych a 3 zawodnik w sparingu; albo możesz robić trening dla dwóch pozycji i wystawiać ich na np PF i C, SF i PF itp. Musisz kombinować w zależności od sytuacji. Wytrenowanie zawodnika do poziomu żeby sporo na nim zarobić, np sprzedać za 2+ miliony trwa kilka sezonów, ale jak ciagle masz 3 w treningu, którzy są w odstępie 2-3 lat od siebie, to praktycznie co 2-3 sezony sprzedajesz najbardziej wytresowanego, następny wchodzi w jego miejsce, dokupujesz/draftujesz trzeciego i tak w kółko.
Mam nadzieje, ze nie zagmatwałem za bardzo

I zaznaczam, ze to tylko jeden sposób, wcale nie mówię, ze najlepszy.