mao wystarczy jeden z obrona na obwodzie a Jego wielcy zdominuja caly parkiet... tak jak Orlando zdominowalo Boston...
to ostatnie to byl taki maly dowcip, aczkolwiek zasmucili mnie tym 0-3 po pierwszych trzech meczach...
a serio to ja nie przekreslam mao, wrecz przeciwnie - przekreślam Koszalin (i to nie ze wzgledu na to, ze ich manager z nami nie plotkuje). Mao coś kombinuje to widac :) Angioni sam na obwodzie bedzie mial ciezko, ale nie mowie, ze nie podola...
Koszalin na obwodzie nie ma takiej wielkiej mocy, podobnie oceniam zespol Mr.New - moze Bobrom wystarczyc.
Czy starczy na Anwil - chyba nie - Ci z kolei maja chyba obroncow po koszem (ogranicza Prymusow i Felknerow) i najsilniejszy w lidze obwod. Chyba ze forma im sie nagle zalamie... Mao zapewne juz trenuje forme :)
A co jesli Pograzacze dojda do finalu - New przerabia Plesinskiego na SF (?) wydaje mi sie, ze obwodowej defensywy tez za duzo nie ma, ale bardziej wyrownany sklad pod koszem niz u mao. Paradoksalnie uwazam ze w tym sezonie sa slabsi niz Bobry i zaskakuja mnie forma. Entuzjazm i potencjalny sukces "myku" mao zdecyduja kto postraszy Anwil w finale.
Jesli awansuje Anwil, to Bobry czeka chyba promocyjna wyprzedaz, budowanie skladu i jeden sezon z glowy. Czyli za rok awansuja Pograzacze (wielka praca z mlodzieza, znakomite postepy). Jesli awansuja Pograzacze - 50_PL powalczy za rok z kims kto spadnie z ligi wyzszej. Jesli awansuja Bobry - to kolejny sezon zapowiada sie najciekawiej :)