פשוט כי שמרנו כוחות. עובדתית בכל אחד מהמשחקים כשהיינו צריכים לתת גז נתנו אותו. בלי הרבה בעיות.
בכל אחד מהמשחקים שהייתם צריכים נתתם גז, חוץ ממשחק האליפות. ובשיטה כאן בארץ זה מה שמשנה. ומעבר לזה ש"לא נתתם גז", הייתה גם קבוצה בצד השני שידעה לקחת את המשחק. גם במשחק של גליל, וגם במשחק של חיפה, לא היה סיפור של ההפסד של מכבי, אלא סיפור על הניצחונות של חיפה או גליל. כי מכבי לא שיחקה רע בצורה קיצונית באותו המשחק, אלא גליל וחיפה שיחקו פשוט טוב יותר.
בכל מקרה, האליפויות של גליל, חיפה, חולון ומכבי הן אליפויות שנחשבות בדיוק כמו שהיו נחשבות בסדרה. כי אם אתה אומר שמכבי שמרו כוחות והוציאו הכל במשחקים החשובים באמת, אז איפה הם היו בדיוק במשחקי הגמר הכל כך חשובים?
ומילה אחת לסיום- גל מקל תותח על, ומאז הבחירה של כספי בדראפט אני אומר לאנשים שהוא יהיה הישראלי הבא באן בי איי, כי הוא פשוט מתאים לשם בכל רמ"ח איבריו. אולי אפילו יותר מאשר שמתאים לאירופה. אני צופה לו הצלחה, לפחות בהתחלה, ונקווה שהוא לא יתקע כמו כספי. המצב האופטימאלי מבחינתו יהיה אם אכן יהיה טרייד על ראג'ון רונדו, שיאפשר למקל להוכיח את עצמו למשך תקופה ולהרוויח את הדקות שלו. בכל מקרה, את ההישג הגדול הוא כבר השיג, ועכשיו הוא חי בחלום. אני בטוח שהוא ייצג אותנו בכבוד כמו שהוא יודע, וידע מתי לקחת צעד אחורה, ולבקש טרייד/לעשות את המהלכים הנכונים במידה והוא יראה שהוא מתחיל ליפול, בשביל להישאר ברמה הגבוהה.
ואני מאחל לו שלא יצטרך לחזור למכבי, ואפילו שאולי יצא לו בשלהי הקריירה לקחת למכבי איזה גביע יורוליג, כי מה שמכבי עשו לו בזמנו פשוט היה נורא ואיום, ומזל שהוא הצליח לצאת מזה, להתחזק, ולהמשיך הלאה.