W nawiązaniu do tego posta
(194971.680) bo gdzieś mi to wcześniej umknęło;-)
Dodam, że ten trening/projekt odbywał się będzie pod
patronatem selekcjonera NT w ramach treningu do NT od 18 roku życia zawodnika;-) Taki trening ruszył już w obecnym sezonie. Zawodnicy zostali przydzieleni do scautów i z tego co wiem część z nich ostro trenuje. W związku z tym, że scauci NT mają także około 40 innych nazwisk do ogarnięcia stwierdziłem, że warto by było w kolejnych sezonach powierzać tych 18 zawodników komuś innemu (oddzielnemu scautowi). Tym bardziej, że 18 letni zawodnicy wymagają po prostu innego treningu, ale też częstszego kontaktu z ich właścicielami. Do opieki nad takimi zawodnikami potrzebny jest ktoś kto ma dużo energii i zapału ale też już sam wie sporo, o treningu. Myślę, że idealnym kandydatem jest właśnie
kac100 i to on od przyszłego sezonu podejmie się zadania nadzorowania około 12 (tak jak w tym sezonie) osiemnastolatków z potencjałem historyczny zawodnik.
Kac100 podchodząc bardzo profesjonalnie do sprawy (brawo) i już teraz szuka chętnych do treningu, którzy mieliby gotówkę by ewentualnie odkupić grajka jeśli okaże się, że w klubie do którego trafi nie będzie chęci, czy możliwości by tego zawodnika rozwijać. Dlatego proszę
wszystkich chętnych by się zgłaszali do
Kaca100. On będzie to wszystko nadzorował.
PS. Dużo jeszcze Kac100 potrzebujesz chętnych? Grajków będzie tylko naście. Jak znalazłeś 3 chętnych do kupienia grajków to chyba wystarczy bo pewnie więcej niż 3 z tych 12 nie pojawi się na TLu. Jakby co to mogę dać ogłoszenie przy zawodnikach, że szukamy chętnych do treningu młodych (zarówno do NT jak i U-21) z jakąś kasą chętnych do zakupu jak i bez kasy (Ci do których trafi od razu trafi zawodnik). W sumie myślę, że warto by było przed draftem umieścić taką wiadomość informacyjną co robić z zawodnikami itp.
Last edited by kozlik4 at 3/31/2012 7:03:39 AM