BuzzerBeater Forums

BB Israel > הומור, שטויות. עולם הסתלבט!

הומור, שטויות. עולם הסתלבט! (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: aharon

This Post:
00
144802.715 in reply to 144802.714
Date: 7/2/2013 9:06:41 AM
Overall Posts Rated:
5858
חבר'ה עזבו שטויות

גל מקל שחקן ענק

הוא הולך להצליח שם ובגדול, חכו חכו

מגיע לו- הוא שחקן סופר משקיען והוא מקור מהשראה לכל אחד

היחיד שיהיה מעודדת בnba זה כספי
כן אמרתי את זה

ולא אכפת לי מה אוהדי מכבי חושבים

From: Tzachi

This Post:
00
144802.716 in reply to 144802.713
Date: 7/2/2013 9:29:40 AM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
502502
לא טענתי שמכבי של העונה קבוצה מדהימה, לא טענתי שמכבי הייתה 5 רמות מעל הליגה, טענתי שמכבי לאורך כל הדרך הייתה לפחות רמה מעל חיפה, אתה טענת שחיפה הייתה עדיפה בחלקים מסוימים העונה, אני טוען שלא.

חיפה החזיקה בסגל שחקנים מדהימים? אולי, אבל מכבי החזיקה בשחקנים לא פחות מדהימים (אני לא מאמין שאני קורא לשחקנים של העונה מדהימים, אבל שיהיה.. נלך איתך..) 10 הפסדים מתוך 27 משחקים זה לא משהו שקורה פעם ב.. זה אומר שביותר משליש מהמשחקים חיפה הפסידו, לא דיברנו פה על 10 נצחונות רצוף ופתאום הפסד בבום. אלא על ניצחון או שתיים והפסד. זה פשוט אומר שחיפה לא הייתה רמה מעל הליגה. נקודה.

שחקני חיפה שיחקו נהדר באותו יום (סמית, סטול, קלאתיס, ומעל כולם גל מקל שהיה פשוט מצוין) ומכבי הייתה ביום רע (לוגאן החטיאה 3 או 4 שלשות, לא קשות, שון ג'יימס היה רע מאוד, גם דווין סמית נראה נורא, וכששני השחקנים הכי חשובים שלך נראים נורא, אתה נראה רע. אני באמת מאמין שבסדרה של 5\7 משחקים לחיפה לא היה סיכוי).

בנוגע לגליל מכבי הפסידה באותה עונה משחק אחד כל העונה, גליל הפסידה 8. אין יותר פשוט מזה. גליל הגיעה במאזן 6-0 אלינו, אבל אנחנו סיימנו את העונה עם הפסד אחד. היינו הרבה הרבה יותר טובים. הרבה יותר. אני לא מאמין שלא חיפה ולא גליל היו לוקחות לנו עוד משחק אחד.

ואגב - בפלייאוף חיפה לא נראתה טוב ממכבי, ממש לא. פשוט בכל 6 המשחקים שלנו היו לנו דקות לא טובות, אמת. אבל כשהיה צריך לתת גז נתנו וגמרנו סיפור. בכל אחד מהמשחקים. אז היו בהם רגעים צמודים? כן, היו בהם רגעים שנראנו לא טוב? כן, אבלאני באמת חושב שזה לא בגלל שהיינו רעים או משהו.. אלא פשוט כי שמרנו כוחות. עובדתית בכל אחד מהמשחקים כשהיינו צריכים לתת גז נתנו אותו. בלי הרבה בעיות.

This Post:
00
144802.717 in reply to 144802.714
Date: 7/2/2013 9:32:31 AM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
502502
הי ערני, לא. לא הקבוצה שסיימה במקום הראשון תקח את תואר האליפות אלא הקבוצה שניצחה סדרה שלמה תקח את תואר האליפות. אם קבוצה אחת הוכיחה עליונות על השנייה במשך 3\4 משחקים. אז כן - היא ראויה לאליפות.
כל אליפויות מכבי שנלקחו בפיינל פור הם גביעים. כמוהם גם האליפויות שנלקחו על ידי חולון,גליל וחיפה. כאשר חולון בעצם הייתה היחידה שהפסידה מכך. היא יכלה לזכות באליפות ופספסה את זה. צר לי עליך חולוני, אבל פספסת אליפות בגלל השיטה המקולקלת שהנהיג קופל. זכיתם רק בגביע. חבל, אבל לא נורא.

This Post:
00
144802.718 in reply to 144802.715
Date: 7/2/2013 9:35:58 AM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
502502
כספי היה מעודדת באנ. בי. איי? לא יודע מה איתך אבל לדעתי הוא נתן כמה משחקים לא רעים בכלל. בעיקר בעונת הרוקי שלו שהייתה נהדרת בכל קנה מידה. ייתכן שבסיטואציה אחרת היה מצליח יותר. ויתכן שלא. בכל אופן מעודדת הוא לא היה. האם מקל יצליח? שוב תלוי בסיטואציה שתקרה לפניו, זה המון המון עניין של מזל. אם הווארד לא ינחת בקבוצה ויחליטו להנחית שם איזה רכז בכיר. הוא יידפק. לעומת זאת יכול להיות שהוא יתן ליגת קיץ ענקית ובזכות זה יזכה להיות הרכז הפותח בדאלאס ולתת עונה יפה. המון המון עניין של מזל.

From: ron1243

This Post:
00
144802.719 in reply to 144802.716
Date: 7/2/2013 9:43:10 AM
Overall Posts Rated:
168168
פשוט כי שמרנו כוחות. עובדתית בכל אחד מהמשחקים כשהיינו צריכים לתת גז נתנו אותו. בלי הרבה בעיות.

בכל אחד מהמשחקים שהייתם צריכים נתתם גז, חוץ ממשחק האליפות. ובשיטה כאן בארץ זה מה שמשנה. ומעבר לזה ש"לא נתתם גז", הייתה גם קבוצה בצד השני שידעה לקחת את המשחק. גם במשחק של גליל, וגם במשחק של חיפה, לא היה סיפור של ההפסד של מכבי, אלא סיפור על הניצחונות של חיפה או גליל. כי מכבי לא שיחקה רע בצורה קיצונית באותו המשחק, אלא גליל וחיפה שיחקו פשוט טוב יותר.

בכל מקרה, האליפויות של גליל, חיפה, חולון ומכבי הן אליפויות שנחשבות בדיוק כמו שהיו נחשבות בסדרה. כי אם אתה אומר שמכבי שמרו כוחות והוציאו הכל במשחקים החשובים באמת, אז איפה הם היו בדיוק במשחקי הגמר הכל כך חשובים?

ומילה אחת לסיום- גל מקל תותח על, ומאז הבחירה של כספי בדראפט אני אומר לאנשים שהוא יהיה הישראלי הבא באן בי איי, כי הוא פשוט מתאים לשם בכל רמ"ח איבריו. אולי אפילו יותר מאשר שמתאים לאירופה. אני צופה לו הצלחה, לפחות בהתחלה, ונקווה שהוא לא יתקע כמו כספי. המצב האופטימאלי מבחינתו יהיה אם אכן יהיה טרייד על ראג'ון רונדו, שיאפשר למקל להוכיח את עצמו למשך תקופה ולהרוויח את הדקות שלו. בכל מקרה, את ההישג הגדול הוא כבר השיג, ועכשיו הוא חי בחלום. אני בטוח שהוא ייצג אותנו בכבוד כמו שהוא יודע, וידע מתי לקחת צעד אחורה, ולבקש טרייד/לעשות את המהלכים הנכונים במידה והוא יראה שהוא מתחיל ליפול, בשביל להישאר ברמה הגבוהה.
ואני מאחל לו שלא יצטרך לחזור למכבי, ואפילו שאולי יצא לו בשלהי הקריירה לקחת למכבי איזה גביע יורוליג, כי מה שמכבי עשו לו בזמנו פשוט היה נורא ואיום, ומזל שהוא הצליח לצאת מזה, להתחזק, ולהמשיך הלאה.

From: GM-Eran

This Post:
00
144802.720 in reply to 144802.717
Date: 7/2/2013 10:01:29 AM
Overall Posts Rated:
341341
אתה תחליט? אז אני אומר שגם שיטה שמבטלת את ההישגים של עונה שלמה אינה ספורטיבית, ולכן כל אליפות בפלייאוף היא אליפות עם כוכבית, או גביע. מי אתה שתגיד אחרת? מדוע אליפות במשחק אחד זה גביע, ואליפות ב5 זה אליפות אמיתית? מה עם 3? מה עם 7? מה עם 19? אולי יש כאלה שחושבים שהטוב מ19 זו הדרך הטובה ביותר לקבוע? מי שמך לקבוע?

מקום ראשון אלוף, זו השיטה הכי הוגנת. כל שאר השיטות שוות ברמת ההגינות שלהן, בין אם זה משחק אחד או 7. למה, אתה שואל? כי לאחר ששוחקה עונה שלמה, כל התוצאות שלה שוות לכלום ושום דבר. המאמן שמכין את הקבוצה שלו הכי טוב למאני-טיים, לוקח. בין אם זה בסדרה של הטוב מ7, הטוב מ5, הטוב מ3, הטוב מ2 או משחק אחד. מי שבא ומתפקד בקראנץ' לוקח את הפרס.

לבוא ולהגיד כמה משחקים הופכים סדרת גמר לספורטיבית זה מגוחך. יבוא מישהו ויטען שכל עוד אין סדרת הטוב מ7 כמו במנש, מדובר בגביע בלבד.ת.

קשה לאוהדי מכבי לא להיות פופוליסטים אך אנא ממך, אני יודע שאתה חכם יותר מזה, אתה יודע כמה ההודעה הזו דמגוגית וכמה ההודעות שלך דמגוגיות. דבר איתי תכלס, אל תשתמש בסיסמאות (אסד? ווטפ בן אדם) ואז ינעם יותר לכולנו.

This Post:
00
144802.721 in reply to 144802.719
Date: 7/2/2013 10:12:56 AM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
502502
נכון, במשחק הגמר פישלנו. אין ספק.
לא אמרתי ששמרנו כוחות והוצאנו אותם במשחקים החשובים - דיברתי על הפלייאוף - מול 2 האדומות בכל אחד מהמשחקים היה רגע בו נתנו פוש וברחנו.
מה שמכבי עשו לו בזמנו היה נורא ואיום? אתה רציני? מה עשינו לו בדיוק?

This Post:
00
144802.722 in reply to 144802.720
Date: 7/2/2013 10:13:48 AM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
502502
אני לא אחליט. העולם יחליט. בכל מקום בעולם קובעים אלופה בסדרה.

From: GM-Eran

This Post:
00
144802.723 in reply to 144802.722
Date: 7/2/2013 10:25:52 AM
Overall Posts Rated:
341341
מבין כל התחרויות המקצועיות בכל ענפי הספורט התחרותיים? יש לי חדשות בשבילך, רובן המוחלט של הליגות המקצועיות בעולם מוכרעות בשיטה של ליגה. אם הולכים לפי דעת ההמונים, פלייאוף אינו ספורטיבי.

סדרת הטוב מ7
5
3
1

לא ספורטיביות בעליל, לפי דעת ההמון ודעת העולם.
את הסדרה הלא ספורטיבית של פלייאוף לקחו ליגות הכדורסל האירופאיות מהאנביאי הלא ספורטיבי, אך מי יגיד משהו, כשמעבר לכביש משחקים עונה שלמה בפוטבול, שמוכרעת במשחק אחד?

אתה לא יכול לקבוע חוקי מוסר לפי ראות עיניך שארפ, אם אתה אובייקטיבי, תהיה אובייקטיבי עד הסוף. בלי הסתייגויות. מה זה יהיה? ליגה הוגנת שהאלופה היא זו שלקחה את המקום הראשון, כמו ברוב הליגות המקצועניות ברחבי העולם (לא רק כדורסל כמובן) או ליגה שבה האלופה מוכרעת לפי השיטה שהונהגה, בין אם היא הטוב מ1 או הטוב מ7?

This Post:
00
144802.724 in reply to 144802.723
Date: 7/2/2013 10:31:52 AM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
502502
אני הוגן עד הסוף. דיברתי על ליגות כדורסל נטו. כדי לזכות באליפות כדורסל בליגה כלשהי יש סדרה. לא משחק. סדרה.

From: ron1243

This Post:
00
144802.725 in reply to 144802.724
Date: 7/2/2013 10:35:58 AM
Overall Posts Rated:
168168
ארה"ב זה המודל שלנו? אז מה בדבר ליגת המכללות אשר מוכרעת בשיטת פיינל פור?

Advertisement