No to jsem jen konstatoval, že nedodržel dohodu. Ty se nauč rozpoznávat konstatování a brečení, protože nevím kde brečím v příspěvku, který jsem napsal na U21.
Příspěvek z U21 fóra:
Bohužel německý trenér na nás udělal podvod a i přes souhlas s dohodou na TIE-TIE nastavil CT a hrálo se TIE-CT. I přesto jsme se celkem drželi a rozhodlo se až v poslední čtvrtině. Prohra nám hodně ztížila postup ze skupiny, ale máme pořád naději.
Příště hrajeme s Chorvatskem.
To, že napíšu bohužel, ještě neznamená, že brečím. Stejně v tom zápase bychom hráli TIE i bez dohody. A pořád tam nevidím to, jakým stylem se udělala dohoda na TIE TIE (to, že souhlasil s TIE TIE ještě neznamená, že jsem mu napsal já ani to, že jsem mu napsal, že my budeme hrát ITE). Tímto opravdu končím, protože nevím co jsem ti udělal, že na mě tak útočíš, jestli chceš získat post NT trenéra, tak se napřed musíš přihlásit do voleb a ne jenom urážet. Jinak problém, který tu byl ohledně Volného je už dávno vyřešen a ty tady do mě pořád něco valíš a něco tu pořád řešíš. A za co jsi mě ty kritizoval, že se pletu do něčeho co se mě netýká a nazýváš mě tam tečkami, tak teď ty dokonale předvádíš. Konec!