Neće biti mafija dok za 2-3 sezone poćne kucati na vrata stare repke...ja sam se riješio Pejkovića i njegove ogromne plate koja me je vukla u ponor od preko -500k u ponedjeljak, a dobio sam budućnost naše košarke i U21 reprezentativca kojeg ću moći držati na oku i u formi ukoliko osvojim mandat...ili ne, a tu želim da Vicko bude konstanta na koju će se moći računati...Marijo će Pejkoviću dati ta dva skila koja mu fale da postane stalni reprezentativac, a ja ću nesmetano razvijati ovaj moj trojac bez nekog rezultatskog imperativa i opterećenja...a do kraja sezone bi dečki morali biti dovoljno dobri da se, uz eventualno jedno pojačanje na vanjskim pozicijama, izbjegne pad u 3. ligu...Vicko je U21 ove sezone, Kladar je 99% U21 reprezentativac iduće sezone, a Ostreš je trenutno na 50-50 šanse da dogura do repke, tu treba i malo sreće...stara repka ne bi smjela izmaknut nijednom od njih...pogotovo zato jer između sadašnjih reprezentativnih niskih krila i Vicka nemamo baš puno za odabrati...no to je jako daleka budućnost...
Neće biti mafija dok za 2-3 sezone poćne kucati na vrata stare repke...ja sam se riješio Pejkovića i njegove ogromne plate koja me je vukla u ponor od preko -500k u ponedjeljak, a dobio sam budućnost naše košarke i U21 reprezentativca kojeg ću moći držati na oku i u formi ukoliko osvojim mandat...ili ne, a tu želim da Vicko bude konstanta na koju će se moći računati...Marijo će Pejkoviću dati ta dva skila koja mu fale da postane stalni reprezentativac, a ja ću nesmetano razvijati ovaj moj trojac bez nekog rezultatskog imperativa i opterećenja...a do kraja sezone bi dečki morali biti dovoljno dobri da se, uz eventualno jedno pojačanje na vanjskim pozicijama, izbjegne pad u 3. ligu...Vicko je U21 ove sezone, Kladar je 99% U21 reprezentativac iduće sezone, a Ostreš je trenutno na 50-50 šanse da dogura do repke, tu treba i malo sreće...stara repka ne bi smjela izmaknut nijednom od njih...pogotovo zato jer između sadašnjih reprezentativnih niskih krila i Vicka nemamo baš puno za odabrati...no to je jako daleka budućnost...Pa to sam i rekao...mafija))))