Aν και λιγο καθυστερημενα θα γραψω και εγω την αποψη μου στο φορουμ. Την προσοχη μου τραβηξε το θεμα στο Facebook και για να πω την αληθεια εχω σκεφτει να ζητησω απο τον αντιπαλο μου να παιξουμε χαλαρα, ωστοσο με απετρεψε το γεγονος οτι νομιζα πως αν με επαιρναν χαμπαρι οι GM θα με εκλιναν. Απο οτι βλεπω δεν θα ειχα κανενα προβλημα.... Για την χαλαρη διαθεση τωρα. Ασχολουμε με το BB απο σαιζον 14.Με την ομαδα μου εχω καταφερει πολλα πραγματα σε μικρο χρονικο διαστημα χωρις "αμοιβαιες χαλαρες". Πιστευω πως αυτες οι συνενοησεις δεν θα επρεπε να συμβαινουν καθως αυτο ειναι αδικο για τις υπολοιπες ομαδες. Δεν θα πρεπει να καταργηθει η χαλαρη διαθεση ομως καθως ετσι ομαδες με λιγο χειροτερο ροστερ απο αλλες αλλα με σωστη διαχειρηση ενθουσιασμου μπορουν να καταλαμβανουν καλυτερες θεσεις. Σιγουρα κατι τετοιο δεν ειναι ρεαλιστικο αλλα ετσι ειναι το παιχνιδι. Εμενα προσωπικα μου αρεσει να προβληματιζομαι μεχρι τελευταιο λεπτο για το τι διαθεση να βαλλω. Για παραδειγμα:σε αυτο το ματς εγω κατεβηκα χαλαρα
(42843356). Η ιδια ομαδα στους 2 αγωνες με Φαντασματα και Σπορτινγκαρα που μαχομαστε για την πρωτια κατεβηκε χαλαρα. Ετσι νομιζα οτι θα κατεβει χαλαρα, κατεβηκα εγω χαλαρα και παραλιγο να χασω. Δεν σκεφτηκα οτι αυτη η ομαδα ειχε μαζεψει αρκετο ενθουσιασμο για να με χτυπησει και εκανα λαθος προγραμματισμο. Με την χαλαρη διαθεση υπαρχει λιγο παραπανω δραση και δεν θα μου αρεσε να καταργηθει. Οσοι παιζουν για να κερδιζουν και οχι για να απολαμβανουν το παιχνιδι ας ζητουν χαλαρες διαθεσεις απο τους αντιπαλους αλλα θα ξερουν πως οτι εχουν καταφερει δεν το εκαναν με την "αξια" τους!