Bananas gali baigtis taip pat, kaip Kazlėkas. Nesąmonėm, kadangi gali neužtekt balsų. Išrinktasis nėra LBBL ir nėra net II lyga. Į jį daug ka gali pažiūrėti pro pirštus netgi su Tavo palaikymu.
Ir tarkim iš mano pusės, jūs dirbat kartu, bet jeigu tu eitum į rinkimus, aš negalvodamas balsuočiau, tačiau balsuot už išrinktąjį - nekyla ranka:)... Jis nieko neįrodė realiai, nelaimėjo "skammbių mūšių", o kaip visi žinom, vien tik noro neužtenka, reikia ir patirties, kurią Išrinktasis klausimas (!) ar turi. Nes nemanau, kad žaidėjų treniravimas ir IV lyga yra rinktinės kalibro:)...
Čia aišku nieko asmeniško, tiesiog keliu tokius probleminius klausimus:D.
Suprantu, aš irgi taip galvočiau. Iš dalies tai yra tiesa. Trenerio atsakomybes grubiai galima skirstyti į dvi dalis. Pirma dalis tai, kas susija su žaidėjais, su jų paruošimu rinktinei ir antra dalis tai, kas susija su rungtynėmis. Pirmajai daliai jis yra pasiruošęs, tai įrodė. Antrajai daliai jis nėra tinkamas. Bet todėl aš ir nesitraukiu iš rinktinės. Išsianalizuosiu visus varžovus, suplanuosiu grupės strategiją, viską kaip darydavau iki šiol. Ir žinau, kad jei jam pasakysiu taip daryti yra blogai, negalima ir panašiai, tai jis paklausys ir padarys taip kaip reikia, nes pats supranta jog patirties tame turi mažiau. Atsakomybę už rezultatus galėsite krauti ant mano pečių. Viskas čia bus gerai
Tam ir yra štabas, o ne vienas treneris
Galvokite taip, kad renkate štabą, o ne tik trenerį:) O mes esame gera komanda:)
Last edited by Scorpionas (NT Lithuania) at 4/2/2014 10:37:57 AM