BuzzerBeater Forums

BB Israel > הומור, שטויות. עולם הסתלבט!

הומור, שטויות. עולם הסתלבט! (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: GM-Eran

This Post:
00
144802.720 in reply to 144802.717
Date: 7/2/2013 10:01:29 AM
Overall Posts Rated:
341341
אתה תחליט? אז אני אומר שגם שיטה שמבטלת את ההישגים של עונה שלמה אינה ספורטיבית, ולכן כל אליפות בפלייאוף היא אליפות עם כוכבית, או גביע. מי אתה שתגיד אחרת? מדוע אליפות במשחק אחד זה גביע, ואליפות ב5 זה אליפות אמיתית? מה עם 3? מה עם 7? מה עם 19? אולי יש כאלה שחושבים שהטוב מ19 זו הדרך הטובה ביותר לקבוע? מי שמך לקבוע?

מקום ראשון אלוף, זו השיטה הכי הוגנת. כל שאר השיטות שוות ברמת ההגינות שלהן, בין אם זה משחק אחד או 7. למה, אתה שואל? כי לאחר ששוחקה עונה שלמה, כל התוצאות שלה שוות לכלום ושום דבר. המאמן שמכין את הקבוצה שלו הכי טוב למאני-טיים, לוקח. בין אם זה בסדרה של הטוב מ7, הטוב מ5, הטוב מ3, הטוב מ2 או משחק אחד. מי שבא ומתפקד בקראנץ' לוקח את הפרס.

לבוא ולהגיד כמה משחקים הופכים סדרת גמר לספורטיבית זה מגוחך. יבוא מישהו ויטען שכל עוד אין סדרת הטוב מ7 כמו במנש, מדובר בגביע בלבד.ת.

קשה לאוהדי מכבי לא להיות פופוליסטים אך אנא ממך, אני יודע שאתה חכם יותר מזה, אתה יודע כמה ההודעה הזו דמגוגית וכמה ההודעות שלך דמגוגיות. דבר איתי תכלס, אל תשתמש בסיסמאות (אסד? ווטפ בן אדם) ואז ינעם יותר לכולנו.

From: Tzachi

This Post:
00
144802.721 in reply to 144802.719
Date: 7/2/2013 10:12:56 AM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
502502
נכון, במשחק הגמר פישלנו. אין ספק.
לא אמרתי ששמרנו כוחות והוצאנו אותם במשחקים החשובים - דיברתי על הפלייאוף - מול 2 האדומות בכל אחד מהמשחקים היה רגע בו נתנו פוש וברחנו.
מה שמכבי עשו לו בזמנו היה נורא ואיום? אתה רציני? מה עשינו לו בדיוק?

This Post:
00
144802.722 in reply to 144802.720
Date: 7/2/2013 10:13:48 AM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
502502
אני לא אחליט. העולם יחליט. בכל מקום בעולם קובעים אלופה בסדרה.

This Post:
00
144802.723 in reply to 144802.722
Date: 7/2/2013 10:25:52 AM
Overall Posts Rated:
341341
מבין כל התחרויות המקצועיות בכל ענפי הספורט התחרותיים? יש לי חדשות בשבילך, רובן המוחלט של הליגות המקצועיות בעולם מוכרעות בשיטה של ליגה. אם הולכים לפי דעת ההמונים, פלייאוף אינו ספורטיבי.

סדרת הטוב מ7
5
3
1

לא ספורטיביות בעליל, לפי דעת ההמון ודעת העולם.
את הסדרה הלא ספורטיבית של פלייאוף לקחו ליגות הכדורסל האירופאיות מהאנביאי הלא ספורטיבי, אך מי יגיד משהו, כשמעבר לכביש משחקים עונה שלמה בפוטבול, שמוכרעת במשחק אחד?

אתה לא יכול לקבוע חוקי מוסר לפי ראות עיניך שארפ, אם אתה אובייקטיבי, תהיה אובייקטיבי עד הסוף. בלי הסתייגויות. מה זה יהיה? ליגה הוגנת שהאלופה היא זו שלקחה את המקום הראשון, כמו ברוב הליגות המקצועניות ברחבי העולם (לא רק כדורסל כמובן) או ליגה שבה האלופה מוכרעת לפי השיטה שהונהגה, בין אם היא הטוב מ1 או הטוב מ7?

This Post:
00
144802.724 in reply to 144802.723
Date: 7/2/2013 10:31:52 AM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
502502
אני הוגן עד הסוף. דיברתי על ליגות כדורסל נטו. כדי לזכות באליפות כדורסל בליגה כלשהי יש סדרה. לא משחק. סדרה.

From: ron1243

This Post:
00
144802.725 in reply to 144802.724
Date: 7/2/2013 10:35:58 AM
Overall Posts Rated:
168168
ארה"ב זה המודל שלנו? אז מה בדבר ליגת המכללות אשר מוכרעת בשיטת פיינל פור?

This Post:
00
144802.726 in reply to 144802.725
Date: 7/2/2013 10:40:21 AM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
502502
ארצות הברית זה לא המודל שלי. אני לא מבין איפה ראית את זה. המודל שלי זה העולם כולן ואם באירופה כולה כדי לזכות באליפות עובריםסדרה אז גם בארץ זה צריך להיות ככה. הכי פשוט שיש.

This Post:
00
144802.727 in reply to 144802.724
Date: 7/2/2013 10:44:15 AM
B.C. TOTO
III.9
Overall Posts Rated:
128128
מכבי תל אביב צריכה "להדפק" מידי עונה כי מגיע לה. כי היא דואגת שכל הקבוצות האחרות גם יחד לא יוכלו להזיק לה. אתה מדבר על 5 מיליון דולר כאילו זה כלום, ועוד מקזז לי את השכר של מדלי בגלל שהוא לא תרם. קודם כל, תרגיש חופשי להוסיף לשחקני מכבי עוד מאות אלפי אם לא מיליוני דולרים על נצחונות והצלחות. יש לכל שחקן במכבי בונוס גדול על עליית שלב ביורוליג, למשל. ה 17 מיליון דולר שמכבי מוציאה זה יותר מכל שאר הקבוצות גם יחד. אי ךהיא הגיעה לסכומים האלה? כי היא עושה מ השבראש שלה, דורסת את מ ישבא לה, מתו ךאינטרסים.
כדיר ורוט ישבו אצלה על הספסל כדי שהרבע שחקנים האלה לא חלילה יאיימו על מכבי. אלה שניים שאני זוכר ממש לאחרונה. ההסכם ההזוי שהיא מופיעה כל שנה באירופה, ביורוליג, לא סתם מפעל. והסיפורים עם שמעון מזרחי והמנהלת. ומספר הזרי םבכל קבוצה, כדי להבטיח שכוח הדולר של מכבי יביא זרי םשאחרים לא יכולים להביא. וזה שלא אכפת להם מהשחקן הישראלי, כי הגביע המסכן הזה יותר חשוב להם. ועוד. ועוד. ועוד. אני עוד יכול להכנס לסיפור עם האדריאטית, האולם(וזה שהם דאגו להחליש את התחרות בליגה במשך שנים מגבילה קבוצות אחרות, תרצה או לא, להגדיל את האולמות שלהם, מכל מיני סיבות חשובות). זה שהיא גונבת שחקנים בנוער שנים. שנים. ועוד. ועוד. אבל אין לי כוח. אתה אוהד מכבי שרוף. אתה לא תבין. אתה לא רוצה להבין. לכן אפשר לסגור את הסיפור פה .

אבל רק דבר אחד. מכבי היא לא הקבוצה של המדינה. היא יותר אמריקאית מישראלית. גם לא כל כך אכפת לה מישראל, כמ ושכבר הוצג פה למעלה.

This Post:
00
144802.728 in reply to 144802.726
Date: 7/2/2013 10:56:21 AM
Overall Posts Rated:
341341
מה זה משנה שבכדורסל רוב הליגות מוכרעות בסדרות? גם במדינות ערב רוב הממשלות לא דמוקרטיות, זה אומר שזה בסדר?
יופי, נתתי את הטיעון הדמגוגי שלי להיום, נמשיך.

תפסיק כבר לעשות הבחנה למה הוגן לפי מה שאתה חושב שאנשים עושים הכי הרבה. אתה מדבר על הגינות, לפי איזה סטנדרטים בדיוק? כי כולם עושים, אז גם אתה עושה? אני רוצה שהסטנדרטים יהיו בראיה רחבה יותר של העולם כולו וכל ענפי הספורט. אז? הדעה שלי פחות טובה? השיטה שלי פחות הוגנת? לא, כי בסופו של דבר, כשתסתכל על העניין מראיית עולם אובייקטיבית ולא מראיית העולם הצרה שלך כאוהד מכבי

(למשל, יניב גרין וליאור אליהו הצליחו בזכות עצמם כי הם עשו זאת במכבי, גל מקל פחדן כי עשה זאת בקבוצות אחרות)

אז, או אז, אתה תבין שבסופו של דבר אין שום הבדל בין משחק אחד ל7 מבחינת ההגינות של הסדרה. או שהאלופה היא מי שסיימה מקום ראשון, או שהאלופה היא מי שניצחה במשחק עד 7 נתונים. אם באמצע? אז באמצע, גם טוב. המאמן צריך להחליט למה להכין את הקבוצה שלו, למשחק אחד או שבעה. מצידו, כל העונה רק להפסיד ולהגיע למקום שמיני. למי אכפת בכלל מהעונה הסדירה?

אתה טוען שמשחק אחד היא אליפות שבעצם קיימת בחזקת גביע, אני טוען שגם סגרת הטוב מ7 היא כזו. אם תסביר לי את ההבדל העובדתי ההגדרתי בין סדרת הטוב מ1 לטוב מ7, בצורה אובייקטיבית, אולי גם אשתכנע.

הטיעון שלך הוא "משחק אחד זה לא הוגן כי זה משחק אחד, עדיף כמה משחקים שתהיה הזדמנות לתקן", אני טוען שגם במשחק אחד יש הזדמנות לתקן, הרי הוא מורכב מ40 דקות לא?

סדרת הטוב מ5 היא משחק אחד מחולק ל5 שלבים של 40 דקות ובניהם הפסקה ענקית, ולכן הוא לא ספורטבי.

מבין למה הטענה שלך לא תופסת מים בראיה אובייקטיבית? אתה מביא דעה במסווה של עובדה.

Last edited by GM-Eran at 7/2/2013 10:57:27 AM

This Post:
00
144802.729 in reply to 144802.727
Date: 7/2/2013 10:58:33 AM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
502502
אתה די הזוי אבל נזרום איתך..
אני לא מדבר על 5 מיליון דולר כאילו זה כלום, אני פשוט מסביר שההבדלים הם לא כמו שמנסים להציג אותם, אח"כ גם הראיתי שבכלל מדובר ב4.6 נטו. ואם נוריד את מדלי נגיד ל3.75 נטו כסף שמכבי משלמת לשחקנים. בדולר, כן? רק לשם השוואה לקבוצות אחרות באירופה צסקא הציעה לספנוליס חוזה על 3 מיליון יורו לעונה, ל3 עונות. אם נעביר את זה לדולר זה יוצא סדר גודל של 3.9 מיליון דולר. נטו. רק לשם ההשוואה.
ועכשיו - חזרנו ל17 מיליון דולר? לפני שורה הבהרנו שזה מנותק מהמציאות, אנחנו לא מוציאים 17 מיליון דולר, בשום צורה שהיא. אלא אם יש בונוס על ניהול טוב לדני פדרמן על סך של כמה מיליונים נחמדים..
כדיר ורוט לא הגיעו למכבי כדי לא "לאיים" עליה. אני לא מפחד מכדיר וגם לא מרוט. שניהם הגיעו כי ההנהלה שלנו פחדה - במקרה של הראשון מעזיבה של ליאור והשארות בלי שחקן פנים עם תעודת זהות כחולה. ובמקרה של השני החתימו את רוט נגד רצון המאמן, כדי לכסות את עצמם במקרה שאוחיון עוזב לקובאן.
לגבי היורוליג - אתה רציני? באמת נראה לך שהמנהלת נותנת שריון אוטומטי למכבי ביורוליג? באמת נראה לך שקופל וידידיו (לשעבר) כאלו אוהדי מכבי גדולים? כל כך דאגו למכבי באירופה? אז אני אגלה לך - הליגה בארץ לא יכולה להשפיע בכלל על ההשתפות של מכבי ביורוליג, פשוט כי השריון לא בזכותה. אלא בזכות היורוליג. היורוליג נותנת 3 סוגי שריונים - אי, בי, סי. תקרא קצת על שלושתם ותבין שזה לא קשור בכלל לליגה שלנו..
מספר הזרים בכל קבוצה? לגלות לך סוד? כל הבעלים והמנהלים החביבים שתמיד אהבו לתקוף את מכבי על הזרים, מה הם הגיבו כשהייתה את "שביתת השחקנים"? הם היו מאוד בעד השחקן הישראלי הצעיר? רצו לפתח אותו? לא ממש.. מה גם שמכבי הקבוצה היחידה בליגה שמבטיחה לפחות 80 דקות משחק לישראלים. כל משחק בליגה שלנו. היחידה.
תכנס לסיפור עם האדריאטית - תספר לי מה היה שם לא בסדר.
הגבלנו קבוצות אחרות? ביקשנו מישראליות לא להגביל את האולם? דרשנו מהם משהו כזה?
מכבי היא יותר אמריקאית מישראלית וירושלים מה? גליל מה? חיפה מה? כל השאר הם יותר ישראליות ממכבי? כי?
לא אכפת לה מישראל? אם למכבי לא אכפת מישראל אז למה לה "לגנוב שחקנים ברשעות" מקבוצות אחרות? מה זה יתן לה?

This Post:
00
144802.730 in reply to 144802.727
Date: 7/2/2013 11:01:55 AM
Overall Posts Rated:
343343
יאללה בוא נהרוג את כל מי שקשור למכבי בוא נגרש את הקבוצה מישראל כל מה שהם עושים זה להרוס את הליגה גונבים שחקנים הורסים את התחרותיות ומחסלים את הכדורסלן הישראלי מוות למכבי

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
Advertisement