מה זה משנה שבכדורסל רוב הליגות מוכרעות בסדרות? גם במדינות ערב רוב הממשלות לא דמוקרטיות, זה אומר שזה בסדר?
יופי, נתתי את הטיעון הדמגוגי שלי להיום, נמשיך.
תפסיק כבר לעשות הבחנה למה הוגן לפי מה שאתה חושב שאנשים עושים הכי הרבה. אתה מדבר על הגינות, לפי איזה סטנדרטים בדיוק? כי כולם עושים, אז גם אתה עושה? אני רוצה שהסטנדרטים יהיו בראיה רחבה יותר של העולם כולו וכל ענפי הספורט. אז? הדעה שלי פחות טובה? השיטה שלי פחות הוגנת? לא, כי בסופו של דבר, כשתסתכל על העניין מראיית עולם אובייקטיבית ולא מראיית העולם הצרה שלך כאוהד מכבי
(למשל, יניב גרין וליאור אליהו הצליחו בזכות עצמם כי הם עשו זאת במכבי, גל מקל פחדן כי עשה זאת בקבוצות אחרות)
אז, או אז, אתה תבין שבסופו של דבר אין שום הבדל בין משחק אחד ל7 מבחינת ההגינות של הסדרה. או שהאלופה היא מי שסיימה מקום ראשון, או שהאלופה היא מי שניצחה במשחק עד 7 נתונים. אם באמצע? אז באמצע, גם טוב. המאמן צריך להחליט למה להכין את הקבוצה שלו, למשחק אחד או שבעה. מצידו, כל העונה רק להפסיד ולהגיע למקום שמיני. למי אכפת בכלל מהעונה הסדירה?
אתה טוען שמשחק אחד היא אליפות שבעצם קיימת בחזקת גביע, אני טוען שגם סגרת הטוב מ7 היא כזו. אם תסביר לי את ההבדל העובדתי ההגדרתי בין סדרת הטוב מ1 לטוב מ7, בצורה אובייקטיבית, אולי גם אשתכנע.
הטיעון שלך הוא "משחק אחד זה לא הוגן כי זה משחק אחד, עדיף כמה משחקים שתהיה הזדמנות לתקן", אני טוען שגם במשחק אחד יש הזדמנות לתקן, הרי הוא מורכב מ40 דקות לא?
סדרת הטוב מ5 היא משחק אחד מחולק ל5 שלבים של 40 דקות ובניהם הפסקה ענקית, ולכן הוא לא ספורטבי.
מבין למה הטענה שלך לא תופסת מים בראיה אובייקטיבית? אתה מביא דעה במסווה של עובדה.
Last edited by GM-Eran at 7/2/2013 10:57:27 AM