Niestety ja jestem coraz bardziej sceptyczny co do możliwości gry Talarka w kadrze. A na początku to o wiele lepiej wyglądało (jest na liście z trzema zawodnikami, którzy byli o milimetry od powołania ciągle nawet mu wyróżniającego koloru nie zmieniłem w bazie i ciągle na wszelki wypadek sprawdzam co tydzień formę).
Aktualnie jest mniej więcej na piątym miejscu, jeśli chodzi o klasycznych SF-ów (trzech jest w kadrze, czwarty gra z jednym z tej trójki).
No i wiem dlaczego właściciel nie odpowiadał mi na pytania o skille oraz nie logował się do bazy - żadnego skoku od spisu powszechnego.
Za taką cenę nie ma sensu go kupować, ja klubu na pewno nie będę szukał. Za sześć baniek można kupić cały skład, którym można powalczyć o awans do PLK.
Mimo wszystko ciągle mogłoby coś z niego być - podania bardzo szybko się trenują. Kilka skoków, do tego coś jeszcze dołożyć w innych skillach i walczyłby o miejsce w kadrze. Zwłaszcza, że wszyscy lepsi są na granicy zablokowania, a jemu by to nie groziło tak szybko.
Last edited by B.B.King at 4/8/2011 9:06:21 AM