BuzzerBeater Forums

BB Israel > הומור, שטויות. עולם הסתלבט!

הומור, שטויות. עולם הסתלבט! (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: GM-Eran

This Post:
00
144802.728 in reply to 144802.726
Date: 7/2/2013 10:56:21 AM
Overall Posts Rated:
341341
מה זה משנה שבכדורסל רוב הליגות מוכרעות בסדרות? גם במדינות ערב רוב הממשלות לא דמוקרטיות, זה אומר שזה בסדר?
יופי, נתתי את הטיעון הדמגוגי שלי להיום, נמשיך.

תפסיק כבר לעשות הבחנה למה הוגן לפי מה שאתה חושב שאנשים עושים הכי הרבה. אתה מדבר על הגינות, לפי איזה סטנדרטים בדיוק? כי כולם עושים, אז גם אתה עושה? אני רוצה שהסטנדרטים יהיו בראיה רחבה יותר של העולם כולו וכל ענפי הספורט. אז? הדעה שלי פחות טובה? השיטה שלי פחות הוגנת? לא, כי בסופו של דבר, כשתסתכל על העניין מראיית עולם אובייקטיבית ולא מראיית העולם הצרה שלך כאוהד מכבי

(למשל, יניב גרין וליאור אליהו הצליחו בזכות עצמם כי הם עשו זאת במכבי, גל מקל פחדן כי עשה זאת בקבוצות אחרות)

אז, או אז, אתה תבין שבסופו של דבר אין שום הבדל בין משחק אחד ל7 מבחינת ההגינות של הסדרה. או שהאלופה היא מי שסיימה מקום ראשון, או שהאלופה היא מי שניצחה במשחק עד 7 נתונים. אם באמצע? אז באמצע, גם טוב. המאמן צריך להחליט למה להכין את הקבוצה שלו, למשחק אחד או שבעה. מצידו, כל העונה רק להפסיד ולהגיע למקום שמיני. למי אכפת בכלל מהעונה הסדירה?

אתה טוען שמשחק אחד היא אליפות שבעצם קיימת בחזקת גביע, אני טוען שגם סגרת הטוב מ7 היא כזו. אם תסביר לי את ההבדל העובדתי ההגדרתי בין סדרת הטוב מ1 לטוב מ7, בצורה אובייקטיבית, אולי גם אשתכנע.

הטיעון שלך הוא "משחק אחד זה לא הוגן כי זה משחק אחד, עדיף כמה משחקים שתהיה הזדמנות לתקן", אני טוען שגם במשחק אחד יש הזדמנות לתקן, הרי הוא מורכב מ40 דקות לא?

סדרת הטוב מ5 היא משחק אחד מחולק ל5 שלבים של 40 דקות ובניהם הפסקה ענקית, ולכן הוא לא ספורטבי.

מבין למה הטענה שלך לא תופסת מים בראיה אובייקטיבית? אתה מביא דעה במסווה של עובדה.

Last edited by GM-Eran at 7/2/2013 10:57:27 AM

This Post:
00
144802.729 in reply to 144802.727
Date: 7/2/2013 10:58:33 AM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
502502
אתה די הזוי אבל נזרום איתך..
אני לא מדבר על 5 מיליון דולר כאילו זה כלום, אני פשוט מסביר שההבדלים הם לא כמו שמנסים להציג אותם, אח"כ גם הראיתי שבכלל מדובר ב4.6 נטו. ואם נוריד את מדלי נגיד ל3.75 נטו כסף שמכבי משלמת לשחקנים. בדולר, כן? רק לשם השוואה לקבוצות אחרות באירופה צסקא הציעה לספנוליס חוזה על 3 מיליון יורו לעונה, ל3 עונות. אם נעביר את זה לדולר זה יוצא סדר גודל של 3.9 מיליון דולר. נטו. רק לשם ההשוואה.
ועכשיו - חזרנו ל17 מיליון דולר? לפני שורה הבהרנו שזה מנותק מהמציאות, אנחנו לא מוציאים 17 מיליון דולר, בשום צורה שהיא. אלא אם יש בונוס על ניהול טוב לדני פדרמן על סך של כמה מיליונים נחמדים..
כדיר ורוט לא הגיעו למכבי כדי לא "לאיים" עליה. אני לא מפחד מכדיר וגם לא מרוט. שניהם הגיעו כי ההנהלה שלנו פחדה - במקרה של הראשון מעזיבה של ליאור והשארות בלי שחקן פנים עם תעודת זהות כחולה. ובמקרה של השני החתימו את רוט נגד רצון המאמן, כדי לכסות את עצמם במקרה שאוחיון עוזב לקובאן.
לגבי היורוליג - אתה רציני? באמת נראה לך שהמנהלת נותנת שריון אוטומטי למכבי ביורוליג? באמת נראה לך שקופל וידידיו (לשעבר) כאלו אוהדי מכבי גדולים? כל כך דאגו למכבי באירופה? אז אני אגלה לך - הליגה בארץ לא יכולה להשפיע בכלל על ההשתפות של מכבי ביורוליג, פשוט כי השריון לא בזכותה. אלא בזכות היורוליג. היורוליג נותנת 3 סוגי שריונים - אי, בי, סי. תקרא קצת על שלושתם ותבין שזה לא קשור בכלל לליגה שלנו..
מספר הזרים בכל קבוצה? לגלות לך סוד? כל הבעלים והמנהלים החביבים שתמיד אהבו לתקוף את מכבי על הזרים, מה הם הגיבו כשהייתה את "שביתת השחקנים"? הם היו מאוד בעד השחקן הישראלי הצעיר? רצו לפתח אותו? לא ממש.. מה גם שמכבי הקבוצה היחידה בליגה שמבטיחה לפחות 80 דקות משחק לישראלים. כל משחק בליגה שלנו. היחידה.
תכנס לסיפור עם האדריאטית - תספר לי מה היה שם לא בסדר.
הגבלנו קבוצות אחרות? ביקשנו מישראליות לא להגביל את האולם? דרשנו מהם משהו כזה?
מכבי היא יותר אמריקאית מישראלית וירושלים מה? גליל מה? חיפה מה? כל השאר הם יותר ישראליות ממכבי? כי?
לא אכפת לה מישראל? אם למכבי לא אכפת מישראל אז למה לה "לגנוב שחקנים ברשעות" מקבוצות אחרות? מה זה יתן לה?

This Post:
00
144802.730 in reply to 144802.727
Date: 7/2/2013 11:01:55 AM
Overall Posts Rated:
343343
יאללה בוא נהרוג את כל מי שקשור למכבי בוא נגרש את הקבוצה מישראל כל מה שהם עושים זה להרוס את הליגה גונבים שחקנים הורסים את התחרותיות ומחסלים את הכדורסלן הישראלי מוות למכבי

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
From: Tzachi

This Post:
00
144802.731 in reply to 144802.728
Date: 7/2/2013 11:05:48 AM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
502502
אתה צודק. הדעה שלך נהדרת ומצוינת. הראייה שלך פשוט מקסימה וייחודית, אני איתך, 40 דקות זה מספיק זמן לתקן ומי שלא הספיק שם בעיה שלו.. רק בעיה אחת קטנה זה לא היה הטיעון של קופל וחבריו כשקבעו את הפיינל פור - הטענה שלהם שונה לגמרי ודומה הרבה יותר לטענה של ההוא מעליך. קופל אמר טיעון נורא נורא פשוט - הוא רוצה להגדיל את התחרותיות בליגה, לא כי הוא חושב שזה יותר הוגן, לא כי הוא חושב שנכון יותר ככה, אלא כי הוא חושב שזו הדרך לגנוב ממכבי כמה שיותר אליפויות.

גל מקל פחדן כי כשהגיע למכבי התבכיין שלא מקבל דקות. אך ורק בגלל זה. אין לי שום בעיה עם שחקנים שמצליחים בקבוצות אחרות. יש לי בעיה עם שחקנים שמגיעים לקבוצה כלשהי ומתחילים לבכות כשהם לא מקבלים את מכסת הדקות עליה הם בנו. אתה לא מרוצה מהדקות שלך? אין בעיה, תעבוד קשה ותקבל יותר דקות.

This Post:
00
144802.732 in reply to 144802.731
Date: 7/2/2013 11:08:56 AM
Overall Posts Rated:
341341
לא מעניין אותי מה קופל אמר, תתייחס לדברים שאמרתי ותגיב להם

This Post:
00
144802.733 in reply to 144802.728
Date: 7/2/2013 11:15:38 AM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
502502
אני מבין את מה שאתה אומר ובכל זאת לא מסוגל להסכים עם זה.. כי אתה יכול לצמצם עוד ועוד ולטעון שגם מחצית אחת זה מספיק כי מדובר ב20 דקות, אתה יודע כמה אפשר לעשות ב20 דקות? אבל גם 10 דקות מספיק, אתה יודע מה אפשר לעשות ב10 דקות? בוא נצמצם עוד קצת נלך על דקה שבה תוכרע האלופה. בדקה אפשר לעשות הרבה מהפכים. מספיק זמן כדי לשנות.
אני חושב שהאידיאל הוא מצד אחד תקופת זמן כמה שיותר גדולה בה אתה יכול למדוד את הקבוצות ומצד שני לא לענות את האוהדים, שחקנים, מאמנים וכו'.. כלומר בתאוריה לפחות סדרה של 19 משחקים עדיפה על פני סדרה של 5 משחקים אבל - זה קשה, זה בלתי אפשרי וזה לא נסבל.. לכן עושים את האידיאל האפשרי. מצד אחד שיהיה כמה שיותר הוגן ומצד שני שיהיה כמה שיותר מהנה. סדרה של 19 משחקים היא סדרה לא אפשרית. סדרה שמורכבת ממשחק אחד (או 4 רבעים) היא פשוט קצרה מדי ולכן גם לא מספיק הוגנת וגם לא מספיק מהנה. לכן הולכים על הדבר שהוא כמה שיותר מהנה וגם כמה שיותר הוגן. יש מישהו שלא נהנה יותר מהפלייאוף?

This Post:
00
144802.734 in reply to 144802.733
Date: 7/2/2013 11:20:45 AM
Overall Posts Rated:
341341
מסכים איתך, פלייאוף של 3 משחקים פחות לא-הוגן מפלייאוף של משחק 1, ופלייאוף של 5 משחקים פחות לא-הוגן מפלייאוף של 3 משחקים.
אני גם מסכים איתך שככל שמתקיימים יותר משחקים, כך ההנאה שלי באוהד כדורסל רבה יותר.

מה שאני יכול להגיד ששנינו מסכימים עליו אך לא הצהרת בו בגלוי, הבנתי זאת מהסאבטקסט מדבריך, ששיטה בה המקום ראשון בסיום הליגה הסדירה הוא האלוף, היא ההוגנת ביותר, גם על זה אני חושב שנינו מסכימים.

לכן, אני גם חושב שהגענו להסכמה שסדרת פלייאוף של משחק אחד, למרות שהכי פחות מהנה, ולמרות שהכי פחות הוגנת, עדיין קובעת אלופה אם היא נקבעה מראש.

לכן, גליל חולון וחיפה אלופות בצדק ובזכות, לא בחסד. הגיעו למתי שזה באמת משנה בפורמה הנכונה ולקחו את האליפות. העונה הסדירה ומה שקרה בה לא משנה כלום, הוא גם לא קובע כלום, הוא רק קובע מי יגיע לרגעים המכריעים ונגד מי הוא ישחק שם. סה טו.

אם היא הייתה קובעת משהו, העונה הסדירה, הייתה לנו ליגה הוגנת ונורמלית שהאלופה היא מי שסיימה בה במקום הראשון.

This Post:
00
144802.735 in reply to 144802.734
Date: 7/2/2013 11:24:52 AM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
502502
בתיאוריה? כן. במציאות אני מצטער אבל קבוצות שיזכו על סמך משחק אחד בו הם היו טובות לעולם לא יחשבו אצלי אלופות.. זה יותר מדי שיטת גביע מכדי להקרא אליפות.

This Post:
22
144802.736 in reply to 144802.735
Date: 7/2/2013 11:27:05 AM
Overall Posts Rated:
341341
זו דעתך ואני מכבד אותה, כל עוד אנחנו מפרידים דעות מעובדות אני מבסוט. דעתי דומה לדעתך אגב, עם סייגים מסוימים, גם אני חושב שהשיטה שקובעת אלופה במשחק אחד היא מעוותת, אבל אלופה היא אלופה. לכן נסכים על מה שאנחנו מסכימים, נסכים לא להסכים על מה שאנחנו לא מסכימים, בלבלתי את עצמי לגמרי כרגע, לא נורא.

This Post:
00
144802.737 in reply to 144802.689
Date: 7/2/2013 11:27:22 AM
Overall Posts Rated:
1111
אם מקל יקבל דקות בדאלאס - הם יצפו בפלייאוף מהבית.

השיטה הכי הגיונית היא שהמנצחת בעונה הסדירה היא אלופה, אבל בגלל שכל המנהלים תאבי הבצע רוצים הכרעות במקסימום 5 משחקים, השיטה הכי טובה היא ליצור בית גמר.
זה לא הגיוני שהמקום השמיני בליגה יכול לעלות לחצי הגמר בסדרות הפלייאוף והמקום התשיעי יכול לרדת ליגה.
בית גמר או השיטה בליגת העל בכדורגל אלה השיטות הכי טובות.

Last edited by GILAD - בן אלטיט עולה at 7/2/2013 11:45:55 AM

This Post:
33
144802.738 in reply to 144802.736
Date: 7/2/2013 11:51:48 AM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
502502
קיבלת כדור. אגב אני מרגיש מקופח. כל אחד מאלו שהתווכחו איתי קיבל כדור ואפילו כמה. ורק אני לא. בושה. שנאת מכבי נטו. :D

Advertisement